Bu durumu yaşayan bilir kardeşim .Allah yardımcınız olsun .Mutlaka bir vakti vardırbizler hep rabbimizden isterken :HAKKIMIZDA HAYIRLI İSE:vermesini isteriz demekki şu sıralar hayırlı değil.İnşaallah hayırlısı ile dünyalar tatlısı bir evladınız olur...
. Benim bir arkadaşım vardı. Evlendi ve eşi (kocası) gayet iyi, anlayışlı biriydi. Arkadaşım çocuk sahibi olamıyordu. Birisi gelip:
- Çocuk yapmak istemiyor musun?
-sendenmi kocandan dolayı mı olmuyor?
- Çocuğun yok mu?
- Bir rahatsızlığın mı var? sorularını sorduğu zaman evine gidip hüngür hüngür ağlardı. Doktora da gitmişti eşiyle birlikte. İkisi de gayet sağlıklıydılar, bir problem olmadığını söylediler doktorlar. Zamanla psikolojik bunalıma girdi. Kimseyle görüşmez, konuşmaz oldu, içine kapandı. Çocuklu bayanlar toplanıp çocukları hakkında konuşmaya başladıkları zaman o hep kenara çekilip susardı. Çocuk sahibi olamadığı için bana hep:
- Kendimi tam değil yarım kadın olarak hissediyorum. Eşime bir çocuk bile doğuramıyorum. Bazı kadınlar yeni doğan yavrularını sokağa, çöpe atıyorlar. derdi
Yaklaşık10 senedir çocuğu olmuyordu. 11.yılbaşı gecesi hamile kaldığını öğrendi ve dünyalar onun oldu. Şu anda 2 tane çocuğu var. Çocuk sahibi olamayan bayanlar varsa şunu söylemek istiyorum: Üzülmeyin. Milletin de sözlerini fazla kafanıza takmayın. Her şeyin zamanı vardır. Her şeyde bir hayır vardır. Önemli olan Allah'tan hayırlı evlat nasip etmesini istemek.
Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır mutlak her daim hayırlısını istemek kalbe en iyi gelendir...
Umarım çocuk sahibi olamayanları birazcık da olsa rahatlatabilmişimdir.
Rabbim cümle kardeşlerimizin hakkında hayırlı olanı versin inş