How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ANNE Olucam

Rozel62

sevgiler
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.523
8
316
Manisa
58398628nm.jpg

Varlığını ilk öğrendiğim günü hatırlıyorum
canım da can oluşunu ...
nasıl bir duyguydu bu içimi sıcacık saran,sarmalayan
o ne güçtü öyle, herkese tepeden bakan
ne yapmıştın sen bana böyle ?
istesem sanki dünyayı yerinden oynatıcam
ben ne zaman büyümüşdüm tanrım /
ANNE Olucam
:nazar::nazar::nazar::nazar:

VE

seni ilk hissettiğim an , kımıldanışın içimde
sevgin bir şelale misali yüreğime usul usul akan
her gün aynanın karşısına geçip, karnımı yoklamam
neden büyümüyordu sanki ? hala yokmuşsun gibi duran
gizli gizli dualar edişim , bir an önce '' hani 7 aylık doğsan
çocuk annenin çocuksu duaları ...
seni ne kadar çok istemiş..ne kadar çok özlemişim...

beklenen an ! gelmek bilmiyorsun bir türlü
sancılarım dayanılmaz....söylenen hep aynı
daha vakit var...vakit var...vakit var.........
oysa bilmiyorlar ki benim sabrım yoook
bebeğimi istiyorum bir an önce /
yalvarıyorum doktorlara , hemşireye...
gülüyorlar bakıp yüzüme, komik olan ne ?
bir vefalı ses usulca , kurtarıcam seni diyor
BEKLE !

dediğini yapıyor güzel yürekli ebe
gidiyoruz birlikte doğumhaneye......
öleceğimi hissediyorum sancıdan, hani çabuk olsan
nefes al, nefes alma, dur...bekle derken
ilk çığlığın, çığlığım karışıyor birbirine
Hoşgeldin bebeğim
hoşgeldin prensesim...dünyam hoşgeldin ...
göğsüme yatırıyor seni hemşire ''
bebek kokun siniyor içime,
ben anneyim

çok dokunaklı ve güzel bir şiir canım.a.s bu duyguyu yaşayanlar daha iyi anlar sanırım.

Ağlayarak okudumsenağlama,hayatta ençok istediğim şey bir evlat sahibi olmak:çok üzgünüm:,o minik varlığı içimde yüreğimde ruhumda hissetmek! İnşallah birgün bende ANNE olurum,Allahım bütün istiyenlere hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin.

Bu durumu yaşayan bilir kardeşim .Allah yardımcınız olsun .Mutlaka bir vakti vardırbizler hep rabbimizden isterken :HAKKIMIZDA HAYIRLI İSE:vermesini isteriz demekki şu sıralar hayırlı değil.İnşaallah hayırlısı ile dünyalar tatlısı bir evladınız olur...

. Benim bir arkadaşım vardı. Evlendi ve eşi (kocası) gayet iyi, anlayışlı biriydi. Arkadaşım çocuk sahibi olamıyordu. Birisi gelip:
- Çocuk yapmak istemiyor musun?
-sendenmi kocandan dolayı mı olmuyor?
- Çocuğun yok mu?
- Bir rahatsızlığın mı var? sorularını sorduğu zaman evine gidip hüngür hüngür ağlardı. Doktora da gitmişti eşiyle birlikte. İkisi de gayet sağlıklıydılar, bir problem olmadığını söylediler doktorlar. Zamanla psikolojik bunalıma girdi. Kimseyle görüşmez, konuşmaz oldu, içine kapandı. Çocuklu bayanlar toplanıp çocukları hakkında konuşmaya başladıkları zaman o hep kenara çekilip susardı. Çocuk sahibi olamadığı için bana hep:
- Kendimi tam değil yarım kadın olarak hissediyorum. Eşime bir çocuk bile doğuramıyorum. Bazı kadınlar yeni doğan yavrularını sokağa, çöpe atıyorlar. derdi
Yaklaşık10 senedir çocuğu olmuyordu. 11.yılbaşı gecesi hamile kaldığını öğrendi ve dünyalar onun oldu. Şu anda 2 tane çocuğu var. Çocuk sahibi olamayan bayanlar varsa şunu söylemek istiyorum: Üzülmeyin. Milletin de sözlerini fazla kafanıza takmayın. Her şeyin zamanı vardır. Her şeyde bir hayır vardır. Önemli olan Allah'tan hayırlı evlat nasip etmesini istemek.
Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır mutlak her daim hayırlısını istemek kalbe en iyi gelendir...
Umarım çocuk sahibi olamayanları birazcık da olsa rahatlatabilmişimdir.
Rabbim cümle kardeşlerimizin hakkında hayırlı olanı versin inş

bu o kadar güzel bir şiir ki ağlamaktan zor okudum sanki benim duygularımı yazmışlar yazanı tebrik ediyorum ALLAH çocuğundan ayırmasın inşallah

reimdeki bebekten bende ala bilirmiyim canınmcım allah hepimize resimdeki gibi evlatlar nasip etsin amin inşallah benimde bebeişim yok ya cok istedim olmadı bu ay tüp bebege başlıyorum banada dua edin arkadaşlar bu mübarerek cuma gününde.allahım benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder inşallah.

ben dilek bende 5 sene sonra çocuk sahibi oldum 2 kez tüp bebek yapdırdım ama olmadı sonunda duası var okudum oldu merak edersen anlatırım suan 2 tane cocugum var

Rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin
4 kere anne oldum Rabbim nasip ederse gerçek olan dünyada onlara annelik yapıcam
bu dünyada bir daha anne olamıyacağım için kendimi hiç eksik hissetmiyorum
zaten bu durumu anlamayan cahillerle ve de Allaha inanmayanlarla görüşmüyorum çünkü bu tür aa niye olmuyor diyenlerin Rabbime inançları olmadığı kanaatindeyim
Rabbim verdi ve aldı hiç vermeseydi bu kadar acı çekmezdim ama O herşeyin en iyisini bilir
Sonuçta hayatta hiçbirşeyin garantisi yok Allah korusun büyütsekte Rabbim isterse alır elimizden
herşey Rabbimin rızasıyla olur o yüzden her zaman için bizim için en güzeli O bilir
benim içinde en hayırlısı buymuş o yüzden tevekkül içindeyim hamdolsun

rabbim, tüm anne olmak isteyen kullarını duysun ve kucaklarını boşa koymasın.amiinn.

ev hanımı sanki ben tanıyor gibiyim arkadaşını.ne güzel çektiği onca sıkıntılara rağmen umudunu kaybetmeden sabırla,istekle beklemiş ve mükafatını almış.
kutluyorum o anneyi ve çocuklarıyla hayırlı bir ömür sürsün diyorum canım benim.a.s.

Anne olmak evet çok güzel bir duygu
evet bazen duygu demek bile hafif kalıyor.
çok kolay hamile kaldım ama çok zor anne oldum.
çünkü yavrularımı doğururken doğurduktan sonra çok şey yaşadım.
en çokta kaybetme korkusu allahım şimdi çok şükür iyiler.
rabbim herkesin evladını korusun bizimkileride
ve çocuk sahibi olmak isteyen anne olmak isteyen herkese de çocuk versin
ablam yüreğine gönlüne sağlık beni gene anne olduğum o zamanlara götürdüğün için

ah keşke o duyguyu bizdetadabilsek ama artık ümitsizleşiyorum tek desteğim eşim oda olmasa dayanamam

Duyugularını çok güzel aktarmışsın..Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin...

Back