Anne olucam ben =)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
39
Herkese merhabaa :KK54:

Bu sabah gebelik testi yaparak hamile olduğumu öğrendiiimm :KK51:

Clearblue test ile pozitif sonuç aldım ama yine de sabredemeyip, kaç haftalık olduğunu gösteren bir test daha aldım. 2-3 haftalık hamilelik sonucu aldım :oops:

Allah nasip ederse kucağıma almak nasip olursa tarih 2017 Mart olacak sanıyorum..

Çok acayip bişey kesinlikle. Allah isteyen herkese nasip etsin.. :KK36:

Clearblue test ile pozitif sonuç aldım ama yine de sabredemeyip, kaç haftalık olduğunu gösteren bir test daha aldım. 2-3 haftalık hamilelik sonucu aldım :oops:

Allah nasip ederse kucağıma almak nasip olursa tarih 2017 Mart olacak sanıyorum..

Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin Can'ım ❤️
bizlere de dua et Can'ım olurmu ?

Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin Can'ım ❤️
bizlere de dua et Can'ım olurmu ?

Amiiin çok teşekkür ederim ..
Şimdi bio'nda yazanı okurken dua ettim içimden..
Allah arzu eden herkese nasip etsin.. İnşallah en hayırlı vakitte sen de annelik hissini tadarsın canım :nazar::emir_bebek:

maşallah arkadaşm
sağlıkla sonuçlandın inşallah..
son adet tarihin neydi acaba merak ettim :)

birde yardımcı bir yntem kullandınmı yoksa tamamen doğal mı oldu

maşallah arkadaşm
sağlıkla sonuçlandın inşallah..
son adet tarihin neydi acaba merak ettim :)

birde yardımcı bir yntem kullandınmı yoksa tamamen doğal mı oldu

Haftaya doktor kontrolü olacak nasipse, ne yazık ki İngiltere Türkiye gibi değil hamilelik konusunda :110:
GP kontrol etmiyor, ebeye yönlendiriyor falan.. Onlar da 5 iş günü içinde dediler o_O

Son adet tarihim 10 Haziran'dı.. Hep 3 gün sürer bnm. (8-9-10 şeklinde oldu)
Üç aydır korunmuyoruz aslında ve hep şu 14 gün yumurtlama efsanesine göre deniyorduk ama her beden farklı işte. Bu ay ovulasyon testi kullandım.
Reglim bittiğinde 12 Haziranda başladım kullanmaya 16 Haziranda çift çizgi gördüm..

Başka bişey kullanmadım..
Aslında korunmayı bırakınca hemen olur sanıyodum ben , olmayınca stres yapmıştım. Sonra akışına bıraktık ve plansız programsız devam ettik. Nasip olursa en güzel vaktinde olur dedik..
Sanırım oldu :oops:

Haftaya doktor kontrolü olacak nasipse, ne yazık ki İngiltere Türkiye gibi değil hamilelik konusunda :110:
GP kontrol etmiyor, ebeye yönlendiriyor falan.. Onlar da 5 iş günü içinde dediler o_O

Son adet tarihim 10 Haziran'dı.. Hep 3 gün sürer bnm. (8-9-10 şeklinde oldu)
Üç aydır korunmuyoruz aslında ve hep şu 14 gün yumurtlama efsanesine göre deniyorduk ama her beden farklı işte. Bu ay ovulasyon testi kullandım.
Reglim bittiğinde 12 Haziranda başladım kullanmaya 16 Haziranda çift çizgi gördüm..

Başka bişey kullanmadım..
Aslında korunmayı bırakınca hemen olur sanıyodum ben , olmayınca stres yapmıştım. Sonra akışına bıraktık ve plansız programsız devam ettik. Nasip olursa en güzel vaktinde olur dedik..
Sanırım oldu :oops:
ÇOK GÜZEL olmuş maşallah
3 ay çok kısa bir süre zaten çabuk almışsınız güzel haberi

16 haziranda testte çift çizgiyi gördüğün gün mü ilk ilişki oldu?
sonrasında gün aşırı şeklidemi?

ben çatlatma iğnesinde 4 defa gün aşırı ilişki şeklinde uyguladım doktor öyle istedi ama olmuyor
zaten rezerv de sıkıtınlı diye

ÇOK GÜZEL olmuş maşallah
3 ay çok kısa bir süre zaten çabuk almışsınız güzel haberi

16 haziranda testte çift çizgiyi gördüğün gün mü ilk ilişki oldu?
sonrasında gün aşırı şeklidemi?

ben çatlatma iğnesinde 4 defa gün aşırı ilişki şeklinde uyguladım doktor öyle istedi ama olmuyor
zaten rezerv de sıkıtınlı diye

Aslında gün aşırı ilişki önermişti Türkiye'deki doktorum ama biz kalbimize göre davrandık :oops:
Çift çizgi gördüğümüz günden önce ve sonra ilişki oldu ama o gün olmamıştı.. Daha sonra da devam ettik kafamıza göre.
Sanırım hangisi ile bebeğimize kavuştuğumuzu ancak doktor kontrolü sonrası tam kaç haftalık olduğunu öğrendiğimizde bilicez. Testler 2-3 haftalık diyor ama kesinleşirse daha sağlıklı bilgi olacak :KK39:

bbegını allah bagslasn sana canm rabbm bızlerede nasp etsn ınsallah cok ıstıyorumm ısyana gtmekten korkuyorum artk moram cok bozuluyo ama fzla dsnmmeye calısıyorum

bbegını allah bagslasn sana canm rabbm bızlerede nasp etsn ınsallah cok ıstıyorumm ısyana gtmekten korkuyorum artk moram cok bozuluyo ama fzla dsnmmeye calısıyorum

İsyan etme.. Her şerde bir hayır var.
Benim yaşım 30 ve ailem akrabam dediğim insanlar artık çok geç yapma, bakamazsın, olmuyo mu vs demeye başladığında ben kendime stres yapmak yerine hepsini ti'ye alıp görüşmeyi kestim..

Neden çocuk yapmıosun dediklerinde,
-Sipariş verdim gecikcekmiş,
-Trafik çok
-Küresel ısınma bitsin yapcam söz
-Bi kaç ülke daha geziyim bi ara yapcaz
-Sen yap.. Bi üst modeli ben yapıcam

vs vs vs deyip kafaya takmıyordum.

Benim uçkurum kimsenin kararına bağlı değil. Benim hayatım benim kararım..

Çevrende böyleleri varsa dinleme derim.. Sen inan.. Sabret.. Dua et. En güzel zamanda bebeğin rahmine düşecektir Allah'ın izniyle.. Üzülme ve üzme kendini de..

İsyan etme.. Her şerde bir hayır var.
Benim yaşım 30 ve ailem akrabam dediğim insanlar artık çok geç yapma, bakamazsın, olmuyo mu vs demeye başladığında ben kendime stres yapmak yerine hepsini ti'ye alıp görüşmeyi kestim..

Neden çocuk yapmıosun dediklerinde,
-Sipariş verdim gecikcekmiş,
-Trafik çok
-Küresel ısınma bitsin yapcam söz
-Bi kaç ülke daha geziyim bi ara yapcaz
-Sen yap.. Bi üst modeli ben yapıcam

vs vs vs deyip kafaya takmıyordum.

Benim uçkurum kimsenin kararına bağlı değil. Benim hayatım benim kararım..

Çevrende böyleleri varsa dinleme derim.. Sen inan.. Sabret.. Dua et. En güzel zamanda bebeğin rahmine düşecektir Allah'ın izniyle.. Üzülme ve üzme kendini de..

ALLAH RAZI OLSN CNM COKSAGOL.. BNDE PEK TAKMAMAYACALISIYORUM ASLNDA AMA INSANN CANI SIKILIYO ISTER ISTEMEZ.. BZDE ISTIYORZDA OLMUYO DEMEDIK HIC ZATEN VAKTI VAR DAHA KISMET BAKALM DIYORUM PEK SORAMAZLAR YUZUME O FRSATI VERMEMDE... ALLAH COK BUYUK BILIYORUM O IYI BILR NASIP ETCEGI ZAMANI. BIZ ELMZDEN GELENI YAPALMDA TAKDR ALLAHN ARTIK

merhaba hanımlar;BEN HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ŞÖYLE Kİ YUMURTLAMA GUNUM 16 TEMMUZDU BİZ 17 TEMMUZDA IKI KEZ KORUNMASIZ ILISKIYE GIRDIK SIZDE DURUM NE OLUR BIR DE HAMILE YAPANLARDAN BILGI RICA EDECEGIM BENIM IKI KIZIM VAR OĞLAN OLMASI ICIN NE YAPMALIYIM

merhaba hanımlar;BEN HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ŞÖYLE Kİ YUMURTLAMA GUNUM 16 TEMMUZDU BİZ 17 TEMMUZDA IKI KEZ KORUNMASIZ ILISKIYE GIRDIK SIZDE DURUM NE OLUR BIR DE HAMILE YAPANLARDAN BILGI RICA EDECEGIM BENIM IKI KIZIM VAR OĞLAN OLMASI ICIN NE YAPMALIYIM

Anne'de XX kromozomu vardır.. Baba'dan Y kromozomu taşıyan sperm gelip yumurtanızı döllerse erkek bebeğiniz olur. X kromozomu taşıyan sperm gelirse de kız bebeğiniz olur. Rabbim sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah arzu ettiğiniz gibi bir hamilelik yaşarsınız :emir_bebek::KK54:

X