• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmayı istemek ve tırnaklar 🙃

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.301
51.006
598
Anne olmak temiz olmak demektir..
Bazı anne adayları test atarken tırnaklarını da atıyorlar yanii o tırnaklarla sağlık nasıl olsun..
Bebeğe nasıl dokunulsun..
Her yönden anne olmaya hazırlanmamız lazım 😊
Hep dikaktimi çektiği için paylaşmak istedim saygılar sevgiler..

2 cocuk annesiyim, tirnaklarim uzun ve manikurlu. Bu beni kotu anne yapmaz, aksine kendimi de onemsedigimi, kisisel bakimima ozen gosterdigimi gosterir, herkese tavsiye ederim

Dikkat ettiyseniz uzunlukla ilgili bişey yazmadım bakımsız ve kirli olanalrdan bahsettim, keza uzun tırnaklı olmak kendine değer vermek demek değildir. Tırnaklar cumadan cumaya kesilmelidir.Peygamber efendimizin sünnetidir.

Uzun tırnak severim, genelde uzundur tırnaklarım. Her el yıkamada da iyiyce yıkarım içlerini. Temiz tuttuktan sonra tırnağın kendi başına bir pislik ibaresi olduğunu düşünmüyorum. Sevgiler bizden efenim. ❤

Ben temiz tutmayanlardab bahsettim uzunluk belirtmedim herkesin kişisel tercihi. :)

Dikkat ettiyseniz uzunlukla ilgili bişey yazmadım bakımsız ve kirli olanalrdan bahsettim, keza uzun tırnaklı olmak kendine değer vermek demek değildir. Tırnaklar cumadan cumaya kesilmelidir.Peygamber efendimizin sünnetidir.
Ben musluman degilim, bu tarz bilgilerinizi kendinize saklayin lutfen. Uzun tirnak kendine deger vermek demedim ustelik, manikurlu ve bakimli olmak kendine ozen gostermek dedim, yazdigimi carpitmayin

Babamın tırnakları işinden dolayı hep lekeli elleri hep yara bere. Keza annem köyden gelmiş nasır tutmuş elleri. Dünyanın en fedakar babası annesidir kendileri. İnsanların elleri ayakları değil yüreğine takılsanız keşke. Böyle anneler salıyor çocukları okula ayyy Ayşenin üstü pis Fatmanın saçı dağınık annecim diyorlar. Şekilci annelerin şekilci çocukları! Eller bakımla düzelir yüreği kir tutana çare yok ona takılın bence...

Babamın tırnakları işinden dolayı hep lekeli elleri hep yara bere. Keza annem köyden gelmiş nasır tutmuş elleri. Dünyanın en fedakar babası annesidir kendileri. İnsanların elleri ayakları değil yüreğine takılsanız keşke. Böyle anneler salıyor çocukları okula ayyy Ayşenin üstü pis Fatmanın saçı dağınık annecim diyorlar. Şekilci annelerin şekilci çocukları! Eller bakımla düzelir yüreği kir tutana çare yok ona takılın bence...

Yahu ben ondan mı bahsetmişim burda onların emeğine kim ulaşabilir..

Benim kasttettiğim şey sizin bahsettiğinizden çook farklı yanlış anlamışsınız

Ve diğer yanlış anlaşılmalar içinde kusura bakmayın..

Bir an boş bulunup böyle bi konu açtım bazen herşeyi söylememk lazım..

Eller nasırlı olur işten yıpranır bu ellerin değerine kimse ulaşamaz zaten
Benim bahsettiğim turnaklar uzamış içi pislik dolu beni ilgilwndirmez ama herkese açık bi platform burası ve herkes herşeyi görmek zorunda değil

Tekrardan yanlış anlaşılmalar için kusura bakmayın iyi günler. 🌸🌸

Son düzenleme:
Back