• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmayı çok istiyorum

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Herkese merhabalar..Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.

Bende anne olmak istiyorum ama 12 yıldır 3 düşüğüm var maalesef :KK51:
incir ye yumurtlamanı sağlıyor adetten 14 gün sonra kaşık ağrın başlayınca ilişkiye gir
inşallah uğraştırmadan anne olursun

Herkese merhabalar..Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
Benim sen iki kaybım var kalp durmasından.. bende bu ay çok umutluyum uğraşıcam😂 yumurtlama günlerini takip et inşallah hayırlı haberi alırsın

Bende anne olmak istiyorum ama 12 yıldır 3 düşüğüm var maalesef :KK51:
incir ye yumurtlamanı sağlıyor adetten 14 gün sonra kaşık ağrın başlayınca ilişkiye gir
inşallah uğraştırmadan anne olursun
Günde kaç tane yesem olur ki canım? 13 aralıkla 19 aralık arası yuksek gunler o günlerde her gün denesem olur mu?

Benim sen iki kaybım var kalp durmasından.. bende bu ay çok umutluyum uğraşıcam😂 yumurtlama günlerini takip et inşallah hayırlı haberi alırsın
İnşallah canım benim senin de benim de isteyen herkesin de olur bebeği.Yüksek günlerde her gün denesem olur mu?

Merhaba evet soğan kürü faydalı ancak kist polip gibi durumlarınız var ise deneyin. Ancak bir sıkıntınız yok ise denemeyin çünkü rahim zarını incelttiği için o denediğiniz süre zarfında gebeliği önleyebilir ya da düşüğe sebebiyet verebilirz. Onun dışında ovulasyon testleri ile yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz

Back