merhaba benim bebeğim 3 aylık oldu. doğumumda o kadar zorlanmadım. ama bizde eşimle zor zamanlar yaşadık. eşimin yoğun iş temposu, bebeğin sürekli ağlamaları ve evde annemin olması ilişkimizi olumsuz etkilemişlti. ama muhtemelen hormonlarla ilgili. kendimi yanlız ve mutsuz hissediyordum.eşimin artık beni sevmediğini, ilgilenmediğini düşünüyordum. ama herşey düzeldi çok şükür.
süte gelince benimde sütüm çok azdı 2 ay yetti 3. ay bebeğim hiç kilo almadı. sütünğn az olduğuna inandırırsan kendini gerçekten az oluyor. sonunda hiç istememe rağman 2 hafta önce mamaya başladık. anason, ısırgan otu, rezene çayları işine yarayabilir. birde vita malt diye bir içcek varmış ben sonradan buldum bebeğim artık emmek istemediği için kullanmıyorum ama deneyebilirsin. moralini yüksek tut, beslenmene dikkat et derim ben başaramadım malesef ve bebeğimi mamayla beslemek zorundayım şimdi. emzirmek harika bir olay. göğüs ucu çatlakların içinde lansinoh marka kremi kullanabilirsin bir kaç günde acıyı geçiriyor.