Anne olmaktan vazgeçiyorum

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah size kolaylıkla. Benimde ikinci olmadı 9 yıldır bıraktım umut etmiyorum artık benden önemli değil diyorum ama birinin bebeği olacagini duyduğumda engel olamıyorum hüzünleniyorum. Psikolojim bozuldu tedavi görüyorum Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin hiç olmayanların olsun benim bı tane var gene Allah'a dua ediyorum ama artık kendim için etmiyorum

Arkadaşımda tedaviler sonucu ne rahim kaldı ne bişey. Sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Bıraktılar artık. Mukenmmel uyumlu bir çiftler. Allahın mucizesi belli olmaz ama kabullendiler onlar.

elbette vazgeçmek istiyorsanız vazgeçebilirsiniz, özgürsünüz. ancak yıprandığınız, yorulduğunuz bir süreç olmuş. yaşınız daha çok genç. sizin yaşınızda hala korunan, gebe kalabileceğini veya kalamayacağını bilmeyen, çocuk fikrini ileriye ertelemiş bir sürü arkadaşım var çevremde. benim naçizane haddim olmadan önerim biraz ara vermek. 2025'i eşinizle baş başa keyifli geçirip stresten uzak duracağınız yıl seçip gönlünüzce vakit geçirin.. umarım her şey gönlünüzce olur.

yasin cok genc canim yani ben keyfi olarak o yasa kadar bekledim cocuk yapmadim benmde olmadi ama cok sukur uzun surmedi.yinede yasin cok genc kendine ve bedenine zaman ver biraz dinlen.yasadigin duygulari anliyorum ama esime cocuk veremedim dusuncesiyle gitgide uzgun bir tipe donuseceksin esinle aran acilmasin.aksine gez toz eglen .erkekler cocuktan cok eglenceye daha duskundur.karisinin onu eglendirmesi cocuktan once gelir bence erkek icin.

Güzelim neden eşine haksızlık edeceksin ki ? Bebeği var eden sen değilsin. Allah yaratır ya da yaratmaz tüm mesele bu. Bundada farklı hikmetler ve sebepler vardır. Bebeğin olabilir ama belki sana imtihan olur. Veyahut şuan bebeğinin olmaması senin hayrına olabilir. Bunlar kader ve nasip işleri. Bende bi anneyim içindeki duygu çok kuvvetli anlıyorum seni. Maddi olarak çok çaba sarf etmişsiniz manevi olarak da bu kadar çabaladınız mı mesela Allah c.c gecenin son 3 te birinde duaları geri çevirmediği bi vakit vardır. Bu vakitte uykunuzdan ödün verip Herşeyi yaratmaya gücü yeten size bebeği verebilecek tek gücün sahibine yalvardınız mı Acele etmeyin elinizden geleni yapın bol bol dua edin hayırlı bi vakitte kabul olsun duanız. Eşime haksızlık yapıyorum gibi de düşünmeyin nolur bu sizin elinizde olan bişey değil hayırlısını isteyin. Bende sizin için dua edeceğim..

ben bir canlıyı dünyaya getirebilme iradesinin bizde olmadığına inanıyorum. Abim ile yengem 7 yıl normal yollardan çocuk sahibi olamayınca tüp bebek yaptılar üç defa. İkisi tuttu. Aradaki biri tutmadı. Aynı anne aynı baba aynı merkez ama olmayınca olmuyor. İki çocukları olduktan sonra da zaten kapattılar çocuk defterini. Geçen yıl ise sürpriz bir şekilde normal yoldan hamile kaldı ve üçüncü bebekleri dünyaya geldi. Sezaryen esnasında rahmin kist olduğunu hatta kötü huylu olabileceğini görüp tüpleri bağlatmıştı doktor. Sonuç temiz çıktı ama bebek olmazsa durumu anlamayıp kansere çevirebilirmiş.
sözün kısası hayat imtihanlar ve sürprizlerle dolu. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın. Hakkınızda hangisi hayırlıysa gönlünüzü razı kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…