- 30 Haziran 2015
- 3
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi melike2010
aynen ilk mesajı üstelik konuda aynı kesin o adamsiz az once konusu kapatılan bey misiniz?
Olabilirsiz az once konusu kapatılan bey misiniz?
siz az once konusu kapatılan bey misiniz?
her anne gibi yoğun iş, ev ve annelik beni mafetti.eşim yardımcı olsa da yine de istediğim gibi olmuyor.. Az önce kızdı bana ev düzeni ile ilgili... ne yapmam lazım? yardım lütfen...
Erkekmi konu sahibiErkek mi
Ev işlerinde hanıma yardım ediyorsun da, eşin kadir kıymet mi bilmiyor gardaşım sıkıntı nedir ?
Erkekmi konu sahibi
Bide yorum yaptim tavsiyede bulundum
Yok beyfendi yardımcı oluyor ama yine düzensiz olursa hanımına kızıyoe. Yani hep hanımı suçluErkek mi
Ev işlerinde hanıma yardım ediyorsun da, eşin kadir kıymet mi bilmiyor gardaşım sıkıntı nedir ?
Konu sahibi bi mesajdan başka mesaj yazmadiniz neden cevap yazmiyosunuzher anne gibi yoğun iş, ev ve annelik beni mafetti.eşim yardımcı olsa da yine de istediğim gibi olmuyor.. Az önce kızdı bana ev düzeni ile ilgili... ne yapmam lazım? yardım lütfen...
Konu sahibi bi mesajdan başka mesaj yazmadiniz neden cevap yazmiyosunuz
kadın erkek farketmez.kadın çalışacak erkek bide ev dağınık dicek öyle mi.elin tutuyo kaldır eşyaları hayret bişeyher anne gibi yoğun iş, ev ve annelik beni mafetti.eşim yardımcı olsa da yine de istediğim gibi olmuyor.. Az önce kızdı bana ev düzeni ile ilgili... ne yapmam lazım? yardım lütfen...
Ayni konu açılmıştı bir saat ara ile konunuzla birebir ama o erkekti o yuzden sizi ayni kisi sanmış olabilirlerCevap ya da tartışacak bir mesaj göremiyorum henüz...
Adı da wxvyz miydi öyle bişeydiambermıydı ost: 41594497 .!.:Ayni konu açılmıştı bir saat ara ile konunuzla birebir ama o erkekti o yuzden sizi ayni kisi sanmış olabilirler