anne olmak

melike2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
3
0
43
her anne gibi yoğun iş, ev ve annelik beni mafetti. eşim yardımcı olsa da yine de istediğim gibi olmuyor.. Az önce kızdı bana ev düzeni ile ilgili... ne yapmam lazım? yardım lütfen...

Kendinize günlük plan hazırlayın

Sabah kahvaltı mutfak toplamak
Yataklari toplamak
Evi supurup silmek
Camasirlari makineye yerleştirmek
Dinlenme
Gezme
Aksam yemegi hazirlamak
İşte bukadar artı cocuk varsa o ayri bi iş zaten

siz az once konusu kapatılan bey misiniz?

Erkek mi

her anne gibi yoğun iş, ev ve annelik beni mafetti. eşim yardımcı olsa da yine de istediğim gibi olmuyor.. Az önce kızdı bana ev düzeni ile ilgili... ne yapmam lazım? yardım lütfen...

Ev işlerinde hanıma yardım ediyorsun da, eşin kadir kıymet mi bilmiyor gardaşım sıkıntı nedir ?

Bayanlar hanım kızmıyor. Beyefendi yardımcı oluyormuş ama düzensiz olunca ev hanımına kızıyormuş.. Hayır yani kızma kardeşim biz napalım. Niye konu açtıysa artık.
Erkek mi

Ev işlerinde hanıma yardım ediyorsun da, eşin kadir kıymet mi bilmiyor gardaşım sıkıntı nedir ?
Yok beyfendi yardımcı oluyor ama yine düzensiz olursa hanımına kızıyoe. Yani hep hanımı suçlu

Konu sahibi bi mesajdan başka mesaj yazmadiniz neden cevap yazmiyosunuz

erkek ya da kadın farketmez.. ama erkeksen ne yapacağını söyleyeyim..

akşam salatayı, masa hazırlama ve bulaşık işini sen hallet.. zaten altı üstü makineye dolduruluyor.. eğer gömlek ütülenmesi gerekiyorsa onuda sen hallet.. hafta sonu biriniz süpürün, diğeriniz viledalayın temizlik de hallolsun.. mesela haftasonu çay demle, kahvaltı hazırla ve eşini uyandır, kadınlar çay kokusuna uyanmaya bayılır :) çocuk başlı başına bir olay, eğer çalışıyorsa zaten daha da zorlar insanı..

kadın erkek farketmez.kadın çalışacak erkek bide ev dağınık dicek öyle mi.elin tutuyo kaldır eşyaları hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…