• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak..

gunesanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
73
16
13
İstanbul
iki kız annesi olmanın tatlı zorluklarını anlattım..

Dikkat dikkat değerli okur, hamileyseniz veya çocuk yapmayı düşünüyorsanız lütfen bu yazıyı okumayınız, çünkü bu yazıdan sonra bu kararınızdan vazgeçebilirsiniz..

Yazımızın konusu anneler, daha doğrusu anne olma durumu. Şimdi bakalım bu anneler nasıl kişilermiş, neler yaparlarmış..

1.Anneler multi-tasking insanlardır. Yani bir yandan akşam bebeğin ne yiyeceğini planlarken bir yandan işte toplantıya girebilir veya en zorlu projeleri yönetebilir.
devamı burada; Anne olmak.. | gunesanne

okumak isteyenleri beklerim:)

sevgiler
gunes

Sonuna kadar okudum çok güzel yazmışsın emeğine sağlıkk :16:
Anne olmak herşeye rağmen çok güzel bi duygu bana göre..İnşallah en kısa zamanda bende anne olucam
Doğurucam bitane tatlı baş belasıı :52::52:

Çok güzel bir yazı ,elinize ve yüreğinize sağlık..;)iyiki anneyim,kızımın ufacık bir gülüşü bütün yorgunluğumu,uykusuzluğumu,tüm sorunları unutturuyor bana,hatta daha da güçlü hissediyorum kendimi,iyiki varsın canım yavrum..!

çok güzel yazmışsınızz gözlerim dolu dolu okudum.. henüz 24 günlük bir bebeğim var.. dünyanın en güzelll duygusu ANNE OLMAK

iki kız annesi olmanın tatlı zorluklarını anlattım..

Dikkat dikkat değerli okur, hamileyseniz veya çocuk yapmayı düşünüyorsanız lütfen bu yazıyı okumayınız, çünkü bu yazıdan sonra bu kararınızdan vazgeçebilirsiniz..

Yazımızın konusu anneler, daha doğrusu anne olma durumu. Şimdi bakalım bu anneler nasıl kişilermiş, neler yaparlarmış..

1.Anneler multi-tasking insanlardır. Yani bir yandan akşam bebeğin ne yiyeceğini planlarken bir yandan işte toplantıya girebilir veya en zorlu projeleri yönetebilir.
devamı burada; Anne olmak.. | gunesanne

okumak isteyenleri beklerim:)

sevgiler
gunes

bayıldım:)
iki kız annesi ve öğretmenim bende kızlarımın arası da sizinkiler gibi mirayım 32 melisim 12 aylık 9 gün sonra doğum günümüz. yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı hep aynı.. yanlız olmadığımı bilmek güzel tatlı kömür gözlü kızlarınızla mutluluklar sevgiler

bende bebek bekliyorum allahın izniyle ama hiç bilgili değilim iyi bir anne olur muyum bilmiyorum çocuğumu en güzel şekilde büyütmek istiyorum önereceğiniz aylık dergiler var mı tavsiye ettğiniz ?:emir_bebek::emir_bebek::17:

bende bebek bekliyorum allahın izniyle ama hiç bilgili değilim iyi bir anne olur muyum bilmiyorum çocuğumu en güzel şekilde büyütmek istiyorum önereceğiniz aylık dergiler var mı tavsiye ettğiniz ?:emir_bebek::emir_bebek::17:

İnsallah hayirlisiyla kucagina alirsin cnm ben hamileyken telefon elimde bebegimle ilgili aklima ne gelse interneti acip bakiyordum isim vermiyim mama steleri var orda bebegin uykusu gaziymis ilk masajiymis sut icin mis banyosuymus herseyini super anlstmislar ben herseyi ordan ogrendim diyebilirim kimseden de yardim almayi istemm eger internette bulamazsam annemi arar danisirim

Back