Doğum kontrol hapı kullanıyorsan 3 ayı beklemeden bırak. Folik asite başla.Selam kizlar. 8 aylik evliyim. 3 ay sonra gebelik dusunuyorum. Gebe kalmadan once bana vereceginiz tavisyeler var mi.
Oneriniz var mi folim asit konusunda. Bide kizlar ben evkendigimde 47 kiloydum. Kaynanydi gorumceydi derken hep bos seylere uzuldum. Dun tartindim 60 kilo olmusum boyum 1.68 fazlami kiloluyum. Kilo verip gebe kalsam mi cunku gebeykende kilo alcamFolik asite basla :)
Yok canim kullanmadim esim hic izin vermedi.Doğum kontrol hapı kullanıyorsan 3 ayı beklemeden bırak. Folik asite başla.
Folic iod kullandim ben. Kiloya gelince 92 kilo hamile kaldim 98 doguma girdim bebegim 3 aylik suan 85 kiloyum. Boyum 1.80. Bence kilon boyuna gore normal.Oneriniz var mi folim asit konusunda. Bide kizlar ben evkendigimde 47 kiloydum. Kaynanydi gorumceydi derken hep bos seylere uzuldum. Dun tartindim 60 kilo olmusum boyum 1.68 fazlami kiloluyum. Kilo verip gebe kalsam mi cunku gebeykende kilo alcam
Folic iod ne kadar di kac ay yetiyodu.Folic iod kullandim ben. Kiloya gelince 92 kilo hamile kaldim 98 doguma girdim bebegim 3 aylik suan 85 kiloyum. Boyum 1.80. Bence kilon boyuna gore normal.
45 liraydinen son 3 ay gidiyordu 2 kjtu kullandim ben. Hem hamilelikten once 3 ay hemde hamile kalinca ilk 3 ay.Folic iod ne kadar di kac ay yetiyodu.
Folbiol al öyle pahalısına gerek yokFolik asit sordum eczanede 62 tl dedi 3 ay gidiyomus bi kutu. Dr da normal receteyle satilan bsy onerdi
Neden böyle düşündünüzNaçizane tavsiyem: Kayınvalidenin oturduğu semtten kaç kurtul. Sonra hamile kalO kadın ve görümceler hamileyken ve çocuk doğunca seni mahveder yoksa.
Ben denk gelip size cevap yazdım diğer konum falan yok yani o baskasi sanırımDiğer konunuzdan dolayı. Umarım kırıcı bir ifade olmamıştır. Ama kayınvalideye yakın oturmak nedir bilirim. Ki benim kv etliye sütlüye karışmayan biridir. Ona rağmen o semtten taşınınca resmen hayata döndüm.
Pardon ya, konu sahibi sandım siziBen denk gelip size cevap yazdım diğer konum falan yok yani o baskasi sanırımbende kayinvaldemle altlı ustlu oturuyorum dediginiz gibi benimkide karışmaz falan ama ister istemez farklı oluyor haklisiniz
Korkmiyor degilim bundan. Kucuk bi sehirdeyiz. Nereye kacabilirim ki. En uzak ilcesi yine 1 saat. Simdi baska sehre gitsem kv gelir sizi ozldim diye 1 ay da gitmez.Naçizane tavsiyem: Kayınvalidenin oturduğu semtten kaç kurtul. Sonra hamile kalO kadın ve görümceler hamileyken ve çocuk doğunca seni mahveder yoksa.
Csnim bn altli ustlu degilim cok istedi kv esim kabul etmedi. Gebeyken de bni hala uzerseler.heralde esim ve ailem cook buyuk tepkikeri olur. Herkes uzulur bnde uzulurum.Ben denk gelip size cevap yazdım diğer konum falan yok yani o baskasi sanırımbende kayinvaldemle altlı ustlu oturuyorum dediginiz gibi benimkide karışmaz falan ama ister istemez farklı oluyor haklisiniz
Birde kizlar etrafimdaki herkes aaa siz korunuyosunuz artik zor bebisiniz olur deyip duruyor. Ben degil esim korunuyo hap igne vs gibi kimyasal seylerle de degil. Ama iste aklimda hep o soru. Ya haklilarsa diye endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?