anne olmak itiyorum

kartal19031903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
50
1
98
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha yeni katıldım aranıza birşey sormak istiyorum size ben bekar iken adetim hep düzensizdi 6-7 ayda bir oluyordum sonra evlendim 3 aylık evliyim doktora gittim süt hormonum ve tiroid hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum 1 aydır tarlusal diye bir ilaç kullandım adet olmak için oldum sonra yumurtalık dönemimi hesapladım ama tutmadı bebek sizce neden birde göğüs ucumun kenarlarında sivilce gibi kabarıklar çıktı rengi değişti ve kahverengi lekeler akıntı geliyor arada bir ultrasonla da bakıldı kan testi de yaptırdım sonuç negatif lütfen bilgi verin çok üzülüyorum

merhaba benimde bekarken adetim düzensizdi 3,5 aylık evliyim ilk ay denedik olmadı bende kulaktan dolma bilgilerle adet düzensizliği olanların bebeği olmazlarla canımı sıkmaya başladım çok şükür ki 2 aylık hamileyim şimdi benim belirtim de öyleydi hafif karnımda ağrı gögüslerim olduğundan büyük oldu adetimde 3 gün gecikince test yaptım sonuç olumluydu dünyalar benim oldu inşallah bu güzel duyguları sende tez vakitte yaşarsın öyle adetim düzensizdi falan diye düşünme daha yeni evlisin stres yapma kendine dikkat et inşallah gelecek ay güzel haberi alırsın sağlıcakla

İlk aydan tutmayabilir hemen telaşlanma canım adet düzensizliğin varmış ilaçla adet görüyorsun belki yumurtayla sperm denk gelemedi yani anlıcan olmıyacağı varmış bak eşimle bende hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen 1,5 senedir bebeğimiz olmuyor bu iş kısmet işi sen yine de yumurtlama dönemlerini hesapla peki ne zaman yumurtladığını nasıl anladın düzensiz olduğu için soruyorum

inşallah çok teşekkür ederim desteğin için bende en kısa zamanda haber alırım

ilaçları kullanmaya başlamadan önce doktor adet söktürücü verdi ilk adet olmaya başladığın günü hesapla dediler birde internet sitesinde hesaplama var son adet günü yazıyordu bende ordan baktım herkes farklı bişey söylüyor kime inanacağımı şaşırdım

Adet gününden itibaren sayıyorsun mesela 28 günde bir adet olan bir kadının 14.günü yumurtlama günü oluyor sende böyle hesapladın heralde.Bu 4 ay içinde olmazsa muhtemelen yumurta geliştirici ilaç vericek galiba

arkadaşlar ben normal hamile kalabiliyordum ama bebeklerin kalp atışı olmuyor veya karnımda ölüyordu ta ki son bebek karnımda ölüpte kürtaj olana kadar bi daha hamile kalamadım 2 sene oldu tüp bebek yaptırdık tutmadı rahimde yapışma olmuş açıldı 7 ay oldu ama hala bişey yok eşimde sperm yapısı bozuk ne yapcam psikolojim bozuldu bir çare gösterin bana

canım benim de adetlerim evlilik öncesi çok düzensizdi. evlenince doğum kontrol hapı kullandım. bana çok iyi geldi. bıraktığım ay da hamile kaldım. yani adet düzensizliği her zaman bebeğe engel değil. ama senin belli ki altta yatan başka patolojik sebepler varmış. tedavine devam et. umutsuzluğa kapılma canım. eşin bol c vitamini ve selenyum desteği alsın. sen de ceviz, arı poleni falan dene. gebeliği kolaylaştırıcı bir çok şey var. başka başlıklar altında inceleyebilirsin sitede.

kolaylıklar diliyorum.

sağol desteğin için ilaçlar bitmek üzere tek sorunum adetim düzensiz olduğu için yumurtlama dönemim şaşıyor bebeği tutturamıyorum :))

ovulasyon testiyle hamile kalan varmı banada yardımcı olurmusunuz nasıl kullanıyoruz

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. .Hangi ovulasyon markasını önerirsiniz? ?

ben gittigidiyordan labaquick marka alıyorum çok memnunum ovülasyon günümü belli ediyor eşit koyulukta çift çizgi çıktıktan yaklaşık 10-12 saat sonra yumurtluyorum. gerçi henüz bebeğim olmadı. yerinde olsam hiç almam akışına bırakırım. onu yapmak bile stres yapıyor insana.

Bende labaguick kullandım dediğiniz gibi inanilmaz stres yaratıyor hatta ilk denedigim ay cok umutlanmistim ve hamile olmadığımı farkettigimde aglamistim bile..ama ben hic bir zaman her iki çizgide dahil hiç koyuluk görmedim. .ucuz olduğu için kalitesine yordum..evet en güzeli akışına bırakmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…