- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 32
-
- Konu Sahibi Melissaihsn06
Hemen moralini bozma :) öyle ilk denemelerde hemen olmuyor, biraz zaman sabır.. folik asit kullanmaya başladın mı?Arkadaşlar ben geçen ay 22agustosta regl oldum Bebek için ilk adımımızdı ama taşındık falan derken stresten olmadı bu ay da 15 eylül gecesi yine regl oldum daha yeniyim ama moralim bozuldu ben anne olamıycam mı yaaAdetim normalde düzenlidir ama anne olmak için attığımız ilk adımdan buyana düzensizleşti kafayı yiyecek gibiyim ya ne yapmam gerekiyor benim anne olmak için Ankara'ya taşındık burda bildiğim doktor da yok bayan olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Mamak ta ikamet ediyorum buralarda veya yakında bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun lütfen
Allah razı olsun teşekkür ederim Çok istiyorum sadece ben de değil eşim ailenin tek erkek çocuğu ister istemez Bebek isteyen çok bende üzülüyorum bu yüzden hemen olsun istiyorum ama haklısın hemen pes etmemek gerek Doktor konusunda çok hassasım ben devlet hastahanesinde doktor istemiyorum eşim de istemiyor bayan doktor konusunda ikimizde çok hassasız bi doktor bulalım sürekli gidip geliriz istedik ama tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam söylediğin yere
özellıkle yumurtlama gunlerını takıp etmelısın gercekten cok fazzla etkılı oluyo.. ayrıcı hergun ilişki canlı olan spremlerıde olduruyor o yuzden 2 gunde bır denemelısınız adetınız bıttıkten 1 hafta sonra demeneye baslayınız genelde bu zamanlar yumurtlama gunlerıne denk gelır..Allah razı olsun teşekkür ederim Çok istiyorum sadece ben de değil eşim ailenin tek erkek çocuğu ister istemez Bebek isteyen çok bende üzülüyorum bu yüzden hemen olsun istiyorum ama haklısın hemen pes etmemek gerek Doktor konusunda çok hassasım ben devlet hastahanesinde doktor istemiyorum eşim de istemiyor bayan doktor konusunda ikimizde çok hassasız bi doktor bulalım sürekli gidip geliriz istedik ama tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam söylediğin yere
Canim eczaneden ovulosyon testi al, ne zaman yumurtladigini anlarsin.. Allah yolunu acik etsinOvülasyon tarihimi bulamıyorum ki normalde evlendiğimden buyana çok düzenli regl oluyordum. Ama çocuk istediğim tarihten buyana değişiyor ilk denememizden buyana regl değişiyor ya agustosta 22sinde oldu eylülde 16sı nereye denk getiriyim bilemedim ki
Aynısını bende yaşadım. 3. Ay hamileydim ki benim de çok duzenliydi regl im. Tabii yine de doktora görün.Ovülasyon tarihimi bulamıyorum ki normalde evlendiğimden buyana çok düzenli regl oluyordum. Ama çocuk istediğim tarihten buyana değişiyor ilk denememizden buyana regl değişiyor ya agustosta 22sinde oldu eylülde 16sı nereye denk getiriyim bilemedim ki
Anladim cnm bizdede hep bi beklenti var iste olmayinca olmuyo hayirlisiDoktora gidecem ama doktor bulamadım henüz içimize sinecek birini. Ovülasyon testleri satılıyorsa alırım sorun değil parası. Doktora gidecektik bitane bulduk ama ben daha yeni taşındım Ankara'ya bir ay oldu yerleştim falan iş güç derken bi doktor bulduk oda bayram dolayısıyla tatile çıkmış daha da gidemedim işte. Folik asiti her zaman kullanıyorum adetli olunca da kullanıyorum şuan adetliyim zaten bugün 4. Günüm. Ben daha bir yıl olmadı evleneli 4ekim evlilik yıl dönümümüz. Tam bir yıl olucak. Boyum 1.60kilom 56 kilodan olduğunu sanmıyorum. Daha yeni başladım çocuk istemeye agustostan buyana korunmayı bıraktım ama sabırsızlık var ailenin tek çocuğu eşim herkeste beklenti var
Aynen oyle canim sen stres yapip etkilenmemeye calis stres en buyuk etkenÖyle gerçekten Canım hayırlısı valla Allah nasip ederse olur etmezse zaten yapacak bişey yok