Anne olmak istiyorum☹️

Melissaihsn06

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
288
313
32
Arkadaşlar ben geçen ay 22agustosta regl oldum Bebek için ilk adımımızdı ama taşındık falan derken stresten olmadı bu ay da 15 eylül gecesi yine regl oldum daha yeniyim ama moralim bozuldu ben anne olamıycam mı yaa☹️ Adetim normalde düzenlidir ama anne olmak için attığımız ilk adımdan buyana düzensizleşti kafayı yiyecek gibiyim ya ne yapmam gerekiyor benim anne olmak için☹️ Ankara'ya taşındık burda bildiğim doktor da yok bayan olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Mamak ta ikamet ediyorum buralarda veya yakında bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar ben geçen ay 22agustosta regl oldum Bebek için ilk adımımızdı ama taşındık falan derken stresten olmadı bu ay da 15 eylül gecesi yine regl oldum daha yeniyim ama moralim bozuldu ben anne olamıycam mı yaa☹️ Adetim normalde düzenlidir ama anne olmak için attığımız ilk adımdan buyana düzensizleşti kafayı yiyecek gibiyim ya ne yapmam gerekiyor benim anne olmak için☹️ Ankara'ya taşındık burda bildiğim doktor da yok bayan olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Mamak ta ikamet ediyorum buralarda veya yakında bildiğiniz yerler varsa yardımcı olun lütfen
Hemen moralini bozma :) öyle ilk denemelerde hemen olmuyor, biraz zaman sabır.. folik asit kullanmaya başladın mı?

Evet iki ay oldu kullanıyorum Arada unutuyorum ama olsun valla uykularım kaçtı ya gece regl olmuşum Can'ım çok sıkıldı daha da uyuyamadım ☹️

Bu kadar sıkma canını daha yeni diyorsun öyle hemen olmaz zaten. Bebek denemeleri için ovulasyon (yumurtlama) dönemlerini seç gebelik oranın daha yüksek olur bunları biliyosundur zaten. İlişkiyi de bir kere bırakma belki zor tutan bi yapın vardır. Ovulasyon dönemlerinde sık sık ilişkiye girmelisin. Sonra illaki özele gitme ankarada devlet hastanesine randevu al internetten bayan bi doktor seçebilirsin ya da forumda doktor tavsiyeleri yapılan bi alan var oraya bi bak istersen. İnşallah çok sağlıklı ve hayırlı bebekler kucağına alman nasip olur canım Allaha emanet ol

Allah razı olsun teşekkür ederim Çok istiyorum sadece ben de değil eşim ailenin tek erkek çocuğu ister istemez Bebek isteyen çok bende üzülüyorum bu yüzden hemen olsun istiyorum ama haklısın hemen pes etmemek gerek Doktor konusunda çok hassasım ben devlet hastahanesinde doktor istemiyorum eşim de istemiyor bayan doktor konusunda ikimizde çok hassasız bi doktor bulalım sürekli gidip geliriz istedik ama tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam söylediğin yere

Allah razı olsun teşekkür ederim Çok istiyorum sadece ben de değil eşim ailenin tek erkek çocuğu ister istemez Bebek isteyen çok bende üzülüyorum bu yüzden hemen olsun istiyorum ama haklısın hemen pes etmemek gerek Doktor konusunda çok hassasım ben devlet hastahanesinde doktor istemiyorum eşim de istemiyor bayan doktor konusunda ikimizde çok hassasız bi doktor bulalım sürekli gidip geliriz istedik ama tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam söylediğin yere

Rica ederim canım ne demek. Allah kolaylık versin. Doktor konusunda hassas olman çok normal ilk bi kadın doğuma gitmen yeterli hemen korkuyla tüp bebek merkezlerine gidip bi sorun aramayın kendinizde nolur nolmaz bi sorun yokken özeller paranızı harcamasın. En azından önce testlerinizi bi yaptırın bakalım öyle adım atmanız daha iyi özellerde kandırmamak için dikkatli olmak lazım

özellıkle yumurtlama gunlerını takıp etmelısın gercekten cok fazzla etkılı oluyo.. ayrıcı hergun ilişki canlı olan spremlerıde olduruyor o yuzden 2 gunde bır denemelısınız adetınız bıttıkten 1 hafta sonra demeneye baslayınız genelde bu zamanlar yumurtlama gunlerıne denk gelır..

Ovülasyon tarihimi bulamıyorum ki normalde evlendiğimden buyana çok düzenli regl oluyordum. Ama çocuk istediğim tarihten buyana değişiyor ilk denememizden buyana regl değişiyor ya agustosta 22sinde oldu eylülde 16sı nereye denk getiriyim bilemedim ki

Ovülasyon tarihimi bulamıyorum ki normalde evlendiğimden buyana çok düzenli regl oluyordum. Ama çocuk istediğim tarihten buyana değişiyor ilk denememizden buyana regl değişiyor ya agustosta 22sinde oldu eylülde 16sı nereye denk getiriyim bilemedim ki
Canim eczaneden ovulosyon testi al, ne zaman yumurtladigini anlarsin.. Allah yolunu acik etsin

Cnm ovulasyon icin testler var gitti gidiyorda satiliyor eczanedede var ama eczanedekiler pahali
Gebelik testi gibi bu ovulasyon testlrride
Ilk once sitres duzensizlestirir bir kadin dogum doktoruna yada jinekologa muayene oldun mu
Folik asit kullaniyorum demissin ona ara vermeden adetken bile kullan benim doktorum adetken bile kullanmami soyledi.
Emin ol bugunlerde gececek ben 19 aydir evliyim 16 aydir cocuk istiyoruz bir kurrajim bir dusugum var polistik over tsshisi kondu .hayirlisi diyelim kiloda etkiliyebilio kilon kac peki cnm?

Aynısını bende yaşadım. 3. Ay hamileydim ki benim de çok duzenliydi regl im. Tabii yine de doktora görün.

Doktora gidecem ama doktor bulamadım henüz içimize sinecek birini. Ovülasyon testleri satılıyorsa alırım sorun değil parası. Doktora gidecektik bitane bulduk ama ben daha yeni taşındım Ankara'ya bir ay oldu yerleştim falan iş güç derken bi doktor bulduk oda bayram dolayısıyla tatile çıkmış daha da gidemedim işte. Folik asiti her zaman kullanıyorum adetli olunca da kullanıyorum şuan adetliyim zaten bugün 4. Günüm. Ben daha bir yıl olmadı evleneli 4ekim evlilik yıl dönümümüz. Tam bir yıl olucak. Boyum 1.60kilom 56 kilodan olduğunu sanmıyorum. Daha yeni başladım çocuk istemeye agustostan buyana korunmayı bıraktım ama sabırsızlık var ailenin tek çocuğu eşim herkeste beklenti var ☺️

Doktora gidecem ama doktor bulamadım henüz içimize sinecek birini. Ovülasyon testleri satılıyorsa alırım sorun değil parası. Doktora gidecektik bitane bulduk ama ben daha yeni taşındım Ankara'ya bir ay oldu yerleştim falan iş güç derken bi doktor bulduk oda bayram dolayısıyla tatile çıkmış daha da gidemedim işte. Folik asiti her zaman kullanıyorum adetli olunca da kullanıyorum şuan adetliyim zaten bugün 4. Günüm. Ben daha bir yıl olmadı evleneli 4ekim evlilik yıl dönümümüz. Tam bir yıl olucak. Boyum 1.60kilom 56 kilodan olduğunu sanmıyorum. Daha yeni başladım çocuk istemeye agustostan buyana korunmayı bıraktım ama sabırsızlık var ailenin tek çocuğu eşim herkeste beklenti var ☺️
Anladim cnm bizdede hep bi beklenti var iste olmayinca olmuyo hayirlisi
Senin yeniymis hamile kalirsin insallah
Sabirsizlik hep var emin ol

Ya bu konuda konuşmuşken yeni bir şeye değinmek istiyorum bugün bi arkadaşımdan öğrendim ama bilemedim burada da paylaşmak istedim eşimle birlikte olduktan sonra spermler içimdeyken biraz bekleyip(10- 15dk) hemen tuvalete gidiyorum idrar yapmak gereksinimi hissediyorum hep. Yahu bu konu çocuk için engelmiş sperpler hep düşüyormuş şasırdım kaldım bana bu konuda ne söylersiniz acaba ?

X