Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben 23 gün de bir ay başı oluyorum ve maksimum 4 gün sürüyor. Yumurtlama gününü takip ediyorum. Anne olmak istiyorum ama bir yıldır olamıyorum. Bu konuda fikri olan var mı.
canım yumurtlama sorunun var gibi görünüyor çünkü 27 günden kısa 35 günden uzun adet olmak yumurtlama sorunu olduğunu gösteriyor dr.a gittinmi bilmiyorum ama tedavisi var bence vakit kaybetme
bende yumurtlama sorunu yok herşey çok normal ama olmuyo bitürlü vallaha ne zormuş bu işler allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkürler. Dr. a gitmedim elbet gidecem. Aynen bende duâ ediyorum. Geç olsun, hayırlı, sağlıklı olsun.
inşalah canım olsunda ama sen dra git birde biçok tanıdığım soğan kürüye hamile kaldı bende bu ay denicem sanada tavsiye ederim
Soğan kürü gerçekten işe yaradı mı?
Inşallah hepimiz sağlıkla bir an önce alırız bebeklerimizi kucağımıza
Bak keçi boynuzu kürünü duymamışım, onuda araştırayım :)vala canım bi kaç kişi duydum işe yarayan ama valla bilemedimki yinede denemeye değer eşinede keçiboynuzu kürü ikisiniz birden yaptınızmı çok faydası olumuş bende denicem bu ay
vala canım bi kaç kişi duydum işe yarayan ama valla bilemedimki yinede denemeye değer eşinede keçiboynuzu kürü ikisiniz birden yaptınızmı çok faydası olumuş bende denicem bu ay
AAa nasılmış bu kür kendim yettim adam benım otlarımdan bıktı onada içireyim bunu yapımda
Bak keçi boynuzu kürünü duymamışım, onuda araştırayım :)
Oteki ay denemeye başlayayım:)
İnşallah kılzar hepimize bir an öncedene valla canım sperm kalitesini arttırıo basit bişi ya sabah aç karnına taze suyla kaynat kocana ver akşamda yatağa girdimi daya azına bi bardak 15 gün boyunca sabah aç karnına akşamda yatmadan önce uygulayacaksın ama hep taze kaynatarak hepimize kolay gelsinnnn hadi kızlar bu ay çocuk bu göbeklere girecek başka yolu yok
İnşallah kılzar hepimize bir an önce
Soğan kürüne başlayacağım nisan ayında bende birde eçi boynuzu kürü ohh tamamdır :)
:))))))))hahahaha alemsin ha sabah sabah ii güldürdün beni canım keçi boynuzu varya onları 3e dörde bölecen her sabah hazır suyla eşine bir bardak aç karnına içirecen birde akşam yatmadan önce içirecen bu spermleri güçlendirio 15 gün bunu uygulayacaksın eşine yanız hep taze kaynatcaksın bilgin olsun
kendinede soğanın hani kırmızı bölümü varya kabuğu işte sadece o ince kabuğu alıcaksın sora soğanı dörde beşe böl sende hazır suyla her sabah bunu içiceksin aç karnına 15 gün yapacaksın ve hep taze olarak kaynatcaksın :))işimiz zorrrrrrrrrr
aaaa kız ben o soganı yanlış yapıyormuşum ya o zaman Ay gulesım geldi şimdi Ben dedıgın o kırmızı yerı kabuguyla çöpe atıp soganın kalan tumunu dörde bölup denediydim içmediğim gibi yarım saat snra bulantıdan ve ateşten uyuyamadıydım Bende diyorum bu kadar mıllet nasıl içiyo bunu öluyodum az kaldı Allah beni napmasın valla billa
Ya bu arada hani en dıstakı kabuk var onun bir alt katını alcz demi kaynatmak için yoksa kabugudamı kaynatıyoruz