Doktorum bana istediğin zaman alabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim üçüncü dördüncü günydu galiba yalnız ayakta sıcak olmayacak şekilde çok fazlada kalma duşta demisiTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
Ben transfer günü yapmıştım ılık duş alabilirsin demişti doktorTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
2. gunden sonra ayakta ilik dus aldim ama dusta fazla kalmadim hemen aldim ciktimTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
Bende alayım ara ara akıntım okuyor sizce normal mi2. gunden sonra ayakta ilik dus aldim ama dusta fazla kalmadim hemen aldim ciktim
Ay çok sağolun tutun muı sizin bebbişinizDoktorum bana istediğin zaman alabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim üçüncü dördüncü günydu galiba yalnız ayakta sıcak olmayacak şekilde çok fazlada kalma duşta demisi
Çok sağolun teşekkürler yardımlarınız içinBen transfer günü yapmıştım ılık duş alabilirsin demişti doktor
Ben fitil kullandigim icin akinti olduysada farketmedim o konuda bisi diyememBende alayım ara ara akıntım okuyor sizce normal mi
Bende fitil kulanıyorum 8 saat arayana üç tane günde yanı aşırı degıl ama oluyorBen fitil kullandigim icin akinti olduysada farketmedim o konuda bisi diyemem
Akinti normaldir ya genelde oluyor herkeste adet gibi kirmizi ve aktif olmadığı surece sikinti olmaz benceBende fitil kulanıyorum 8 saat arayana üç tane günde yanı aşırı degıl ama oluyor
Evet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorumAy çok sağolun tutun muı sizin bebbişiniz
Ay ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallahEvet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorumbide çay içme ben canım cay istediginde sıcak cay suyu içiyorum halen Rabb'im sizlerede nasip etsin
Rabbim en güzelini en hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallahAy ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallah
Allah razı olsun çok amin Allahım hayırlıca güzel haberıde almayı nasıp etsınRabbim en güzelini en hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallahyeterki siz pes etmeyin ve olacağına inanın Rabb'im nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini ettirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?