• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

hnmknr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2024
124
35
13
26
Transfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum

Transfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
Doktorum bana istediğin zaman alabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim üçüncü dördüncü günydu galiba yalnız ayakta sıcak olmayacak şekilde çok fazlada kalma duşta demisi

Ben transfer günü yapmıştım ılık duş alabilirsin demişti doktor

Beyaz ımsı akıntı gebelik belirtisi olarak yorumlanabilir... İkinci günden Sonra YKta ılık Kıs süreli duşumu almıştım

Ay çok sağolun tutun muı sizin bebbişiniz
Evet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorum 😍 bide çay içme ben canım cay istediginde sıcak cay suyu içiyorum halen Rabb'im sizlerede nasip etsin 🤗🌼

Evet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorum 😍 bide çay içme ben canım cay istediginde sıcak cay suyu içiyorum halen Rabb'im sizlerede nasip etsin 🤗🌼
Ay ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallah

Ay ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallah
Rabbim en güzelini en hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah 🥰😍 yeterki siz pes etmeyin ve olacağına inanın Rabb'im nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini ettirmez🫂🤍

Back