Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne olmak istiyorum
- Konu Sahibi hnmknr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2023
- 575
- 246
- 23
- 28
Doktorum bana istediğin zaman alabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim üçüncü dördüncü günydu galiba yalnız ayakta sıcak olmayacak şekilde çok fazlada kalma duşta demisiTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 18
- 32
Ben transfer günü yapmıştım ılık duş alabilirsin demişti doktorTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
- 23 Haziran 2021
- 1.145
- 595
- 73
- 26
2. gunden sonra ayakta ilik dus aldim ama dusta fazla kalmadim hemen aldim ciktimTransfer ın bu gün 3 günü ben hala duş almadım korkumdan siz ne zaman aldınız alsam bi şey olur mu almam lazım biliyorum
Bende alayım ara ara akıntım okuyor sizce normal mi2. gunden sonra ayakta ilik dus aldim ama dusta fazla kalmadim hemen aldim ciktim
Ay çok sağolun tutun muı sizin bebbişinizDoktorum bana istediğin zaman alabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim üçüncü dördüncü günydu galiba yalnız ayakta sıcak olmayacak şekilde çok fazlada kalma duşta demisi
Çok sağolun teşekkürler yardımlarınız içinBen transfer günü yapmıştım ılık duş alabilirsin demişti doktor
- 23 Haziran 2021
- 1.145
- 595
- 73
- 26
Ben fitil kullandigim icin akinti olduysada farketmedim o konuda bisi diyememBende alayım ara ara akıntım okuyor sizce normal mi
Bende fitil kulanıyorum 8 saat arayana üç tane günde yanı aşırı degıl ama oluyorBen fitil kullandigim icin akinti olduysada farketmedim o konuda bisi diyemem
- 23 Haziran 2021
- 1.145
- 595
- 73
- 26
Akinti normaldir ya genelde oluyor herkeste adet gibi kirmizi ve aktif olmadığı surece sikinti olmaz benceBende fitil kulanıyorum 8 saat arayana üç tane günde yanı aşırı degıl ama oluyor
- 25 Nisan 2023
- 575
- 246
- 23
- 28
Evet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorum bide çay içme ben canım cay istediginde sıcak cay suyu içiyorum halen Rabb'im sizlerede nasip etsinAy çok sağolun tutun muı sizin bebbişiniz
Ay ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallahEvet çok şükür tutu bizimki biraz şimdiden yoruyor ama Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek ben inanıyorum bide çay içme ben canım cay istediginde sıcak cay suyu içiyorum halen Rabb'im sizlerede nasip etsin
- 25 Nisan 2023
- 575
- 246
- 23
- 28
Rabbim en güzelini en hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah yeterki siz pes etmeyin ve olacağına inanın Rabb'im nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini ettirmezAy ne güzell Rabbım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın bizlerre de dua edın saglıcakla buyur insallah
Allah razı olsun çok amin Allahım hayırlıca güzel haberıde almayı nasıp etsınRabbim en güzelini en hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah yeterki siz pes etmeyin ve olacağına inanın Rabb'im nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini ettirmez