Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trakya gelini 5901

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
75
16
3
23
Iyi günler araniza yeni katıldım 2 seneden beri evliyim çocuk yapmak istiyoruz doktor bir tane yumurta çatlama iğnesi verdi onu vuruldum bi tanede dupbaston diye bir hap verdi bu hapı kullanlar hap bititkten sonra yeniden doktor kontrolune gitti mi acaba yada hap bittikten kaç gun sonra gittiler

Bende trakyalıyım hemen konuya geldim hangi ilçe il gelinisin doktor çağrır illa kontrole gerek varsa zaten duphaston progestan içerikli bebek varsa tutunmasına yoksa adet olmaya yarıyor

Merhaba ne zamandir korunmuyorsunuz acaba?

6 aydır korunmuyorum
Anladm tedevi icin biraz erken baslamis aslinda benim 1 yil gecti hic biri ilac tedavisi vermedi yasiniz genc hormonlarda bisey yok olur dedi en son gittigim rahim filmi istedi bakalim rahim filmini cok oneriyorlar onuda cektirmediyseniz arastirabilirsiniz
(Dogum kontrol hapi falan kullandiysaniz o malesef uzatiyor gebe kalmayi)

Hap falan kullanmadım doktora gittim çocuk düşünüyoruz dedi eşimden spremiografi istedi onda bisey çıkmadi sonra bana klomen fitil 2 tanede antibiyotik verdi klomen bittikten 2 gun sonra gel yeniden ultrasonla bakalım dedi gitti hiç yumurta bulamadı vücudun yumurta üretmiyor dedi 3 gun sonra yeniden gel bakalım dedi gittim 1 tane yumurta gördü catlatma iğnesi verdi bide dupbaston verdi

Özele mi gitmiştiniz

Anladim insallah en yakin zamanda etkisini gosterir tedavi guzel haberi alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…