Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatin Mucizesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
90
29
3
25
Merhabalar ben bundan bir ay once 9 gun gunum gecti be 9.gun regl oldum ancak 3 gün surdu bu ayda ise sadece iki gun oldum gebelik testi yaptim negatif acaba bi saglik kurulusuna gitmeli miyim sizce.?

Merhabalar ben bundan bir ay once 9 gun gunum gecti be 9.gun regl oldum ancak 3 gün surdu bu ayda ise sadece iki gun oldum gebelik testi yaptim negatif acaba bi saglik kurulusuna gitmeli miyim sizce.?
Bence gitmelisin canım kist olabilir hormon testi ve ultrason yaptır bence gebelik istiyorsan

Merhaba öncelikle gebelik düşünüyorsanız önceden hormon testleri ultrason muayenesi yumurta rezervine ,ultrasonla rahminiz ve yumurtalıklarında bakılmali. sizin için avantaj olacak bir problem var ise önceden bilmiş ve süreci kısaltmış olacaksınız Tabii Doktora gittiniz zaman Öncelikle ne zamandan beri deniyorsunuz bir yıl dolmadan gelmeyin vs cümleler kuruyorlar Siz 1 yıldır korunmadığımız söyleyerek bütün tahlilerinizi yaptırabilirsiniz, vücudunuzda herhangi bir vitamin eksik olması bile hamileliği engelleyen biliyormuş Benim tavsiyem en kısa sürede bir doktora gidip komple muayene olmanız. Ve bu aurecde daima olumlu pozitif dusunmeniz, bol şanslar

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…