• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum yardım lütfen

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
selamlar arkadaşlar
3 aydır ilaç ve gıda desteğine rağmen kanımda baya bir düşüş söz konusu.kadın doğum uzmanı talesemi testi yaptırmam için hemetolojiye yönlendirdi beni.fakat doktor sağolsun kan testine ttalesemiyi yazmamış o kadar sinir bozucu bir doktorduki bende müdahaleyi bırakın kendi kendime ne kullanacağımada saalık verdi.kanımın ek gıda ve ilaca rağmen neden düşüş olduğunu sordum bana gastrit olabilir dedi.midemde sadece patates kıızartması yediğimde şişkinlik oluyor benim şikayetim yok dedim ama olabilir gastrit buda kanın emilmesini engeller dedi.bende 10 günlük ferrumdan sonra tekrar kan vereceğim fakat bu süreçtetde gastritin doğal tedavisine başlamak istiyorum.anne olmak istiyorum ve kanım çok düşük doktor bebeği besleyemezsin dedi.ek gıdanın faydası dokunması için bana gastritin doğal tedavileerini önerirmisiniz
yada aranızda benim gibi sıkıntı yaşayıpta kurtulan varsa onlarında önerilerini bekliyorum
lütfeennnn....

hamileleik konusunda bişe diyemem ama ferrum ilacını çok kullanmayın ben yaklasık 6 ay kadar kullandım ön dişlerimde ve alt dişlerimde çürüme ve leke meydana geldi dikkat edin canım umarım en yakın zamandada anne olursunuz :)

Back