Anne olmak istiyorum bende :( hormon testlerime bi bakarmisiniz

canım ne dıcem yumurtlama olması yumurtanın catladıgı anlamınamı gelıyor

ben gecen ay klomene basladım yumurtlama olmusttu ama gebelık olmadı bu ay yıne klomen kullandım bıtrdım yarın adetımın 14.günü kontrolum var yumurtam buyumusmu ona bakılcak bıraz nazlı benmkıde 3 gündür bende bal tarcın karıstırıorm hayıt tohumu içiorm çöğrek otu yagı kapsulu alıorm

canım ne dıcem yumurtlama olması yumurtanın catladıgı anlamınamı gelıyor

Yumurta catlamazsa kist oluşuyor biligim kadarıyla canım sen yapabilceni yapmissin sadece çok üstüne düşme en çok bunu tavsiye ederim bana yumurtlamissin dediginde inanmamistim ve oldu nasip hersey inşallah kısa zamanda alırsın güzel haberi

inşaallh canım bende ınanmamıstım gecen ay ımkansız gbı bıseydı yumurtam 11mm di en son cunku progesteronda sonucum 29.43 çıktı yanı 10 bile yetıo bazılarına gecen ay cok takıntılıydım bu ay boyle bı boslukda gbym daha ıyıyım inşşaalh bu ay tuttururum

İnşallah canım ☺☺

Burda paylasmistim canım. İlk sayfalarda var sanırım benim. Pko çıktı ve hamile kalamazsin demislerdi

Burda paylasmistim canım. İlk sayfalarda var sanırım benim. Pko çıktı ve hamile kalamazsin demislerdi
yaaa oylemı ama bak ıste bunu soyleyen doktorun suratına carpıcerceksın o testı bnmde fsh degerım yuksek aslında sınırdayım şansımın oldugunu dusunuyorum 9,75 bu sıteye grmeden önce tüp bebek dıodum kesın cunku herkes cok nettı ama bu degerıme şükrettim ne yuksek degerlere sahıp olanlar var dedım

kesinlikle öyle canım bana hemen dogum kontrol hapı verdı ilk doktorum olmaz bosuna ugrasma dedi kullanmadım. adet olamazsın sen dedı geldiğim gün doktordan adet oldum hemen baska doktora gittim oda zor dedi olmaz demedi o ay hamıle kaldım ilaç bile kullanmadım çok sükür

ayy cok sasırdım cokda sevındımmm iyi ama o psikolojıde gebe kalman cok iyyii allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah sen hamılesın bana da dua et inşaallh bu ay gebelık şansım olsun

ayy cok sasırdım cokda sevındımmm iyi ama o psikolojıde gebe kalman cok iyyii allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah sen hamılesın bana da dua et inşaallh bu ay gebelık şansım olsun

her zaman dualarımdasınız allahım bana yasattı bu mutlulugu en yakın zamanda sizede insallah herkeze dusa ediyorum canım :) sanada ayrıca ederim :)

her zaman dualarımdasınız allahım bana yasattı bu mutlulugu en yakın zamanda sizede insallah herkeze dusa ediyorum canım :) sanada ayrıca ederim :)
cok saol canım ınternetten bıraz bakındımda yakı kullanıp faydasını gören baya kişi var sende kullanmıstın özel bi gün sectınmı hangı döneme denk getrdın bende kullanıyım

cok saol canım ınternetten bıraz bakındımda yakı kullanıp faydasını gören baya kişi var sende kullanmıstın özel bi gün sectınmı hangı döneme denk getrdın bende kullanıyım

Özel bi gün değildi canım her hangi bi zamnda yaptım hatta ben dayanamadım açısına çok durmadı bile bende ağlaya ağlaya oturdum çünkü ☺

Özel bi gün değildi canım her hangi bi zamnda yaptım hatta ben dayanamadım açısına çok durmadı bile bende ağlaya ağlaya oturdum çünkü ☺
taktıgın zaman ilşki olmusmuydu peki benmda yarın adetımın 14.günü yanı bu hafta olasılık yuksek

Evet canım hayıt hormonları duzenliyo prolaktinide düşürüyo faydasını görürsün bnde 3 gündür içiyorumm

Prolaktin yüksek olunca hamile kalamiorsun. Bide lh fsh dan yuksek olursa kalamazsin ama bu öbür ay değişir bnmde öyleydi 2 tane cocugum var prolaktin kafada biter bide doktor ilaç verdi bana dostinox hemen 0 lara indi bu sorun teşkil etmez 3 aya kalirsin

Canim benim Rabbim hayırlı evlat eylesin inş tarihe hiç bakmadım bi yandan ilk yorumunu okuyorum bi yandan da altta niye hamilelik takvimi var diye düşünüyorum canim bak Rabbim nasup edince ol diyince oluveriyor bide doktorların dediklerine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…