Bazilari böyle malesef ki ben 3 doktora gittim 3 doktorda farklı konuştu bu ay randevumu adetime göre ayarlayamadim ama diğer ay iyi bi doktora gidicemDeğiştirdim. Canım yumurtlama testi.önerdi Son iki söylediğim tahlili istedi o olumsuz konuşmadı ama diğerı mahvetti beni
Bide prolaktin için hayit iyi geliyormus prolaktine birsey dedi miBazilari böyle malesef ki ben 3 doktora gittim 3 doktorda farklı konuştu bu ay randevumu adetime göre ayarlayamadim ama diğer ay iyi bi doktora gidicem
Canım sana arı sütü polen bal karışımını öneririm ama hepsini ayrı al evde kendin yap bende 2 senelik evliyim adetim biter bitmez sabah AC akşamda ilişkye girmeden 2 saat önce yedim ve adet olmadım şuan hamileyim nettende arastırabilirsi arı sütünün faydalarını bi kadının 8 sene olmamış cocugu bunu yemiş ve o ay hamile tabi veren allah ama ben bu karışımın büyük katkısı olduğunu biliyorum
canım bu ürünleri netten hangi firmadan aldnı. bende almak istiorum ama güvenemiyorum. bu tür şeylerde üçkağıt çok oluyo malum. bizde 9 aydır bekliyoruz mucizemizi. eşimde hareket sorunu var. ona da yediricem kendim de yicemCanım sana arı sütü polen bal karışımını öneririm ama hepsini ayrı al evde kendin yap bende 2 senelik evliyim adetim biter bitmez sabah AC akşamda ilişkye girmeden 2 saat önce yedim ve adet olmadım şuan hamileyim nettende arastırabilirsi arı sütünün faydalarını bi kadının 8 sene olmamış cocugu bunu yemiş ve o ay hamile tabi veren allah ama ben bu karışımın büyük katkısı olduğunu biliyorum
canım bu ürünleri netten hangi firmadan aldnı. bende almak istiorum ama güvenemiyorum. bu tür şeylerde üçkağıt çok oluyo malum. bizde 9 aydır bekliyoruz mucizemizi. eşimde hareket sorunu var. ona da yediricem kendim de yicem
canım bu ürünleri netten hangi firmadan aldnı. bende almak istiorum ama güvenemiyorum. bu tür şeylerde üçkağıt çok oluyo malum. bizde 9 aydır bekliyoruz mucizemizi. eşimde hareket sorunu var. ona da yediricem kendim de yicem
tamam canım çok sağol.Allah sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin. bizim sorun eşimde malsef. 9 aydır her kürü denedik ama yokNetten almadım ben bizim buradaki aktardan aldım ama hakiki bal alman gerek onun içinde gvendiğin birinden temin et bence balı mesela ben burada tanıdım bi abim var kendi arıları yapıyor her hastalığa birebir ama pahalı 1 kavanozu 150 tl
tamam canım çok sağol.Allah sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin. bizim sorun eşimde malsef. 9 aydır her kürü denedik ama yokinşllah bu iyi gelir.
hızı artırmadık bi türlü
sen ne kadar bekledin
Merhaba kizlar benimde hormon testlerimin sonuclarina gore doktorum dogal yollarla hamile kalamassin dedi.Lh 15.96 fsh 8.86 prl 31.74 suan icin herhangi bi tedavi vermedi esimden sperm tahlili istedi ona gore tedavi uygulayacakmis.aranizda boyle bisi yasayan varmi nasil bir yol izlemem gerekir lutfen geri donus ne yapmam gerekir
yanls anlamadım dımı doktorun sana normal yolla hamıle kalamazsınmı dedıVala canim sanirim ilac tedavisi ile baslayacagiz kismetse hayit otunu icmeye basladim iki gunden beri hormonlari dengeler ve adeti duzene sokarmis basladim bakalim herhangi bir yan etkisini gormedim ins hersey yoluna girer o tembel yumurtalari en kisa zamanda hareketlendirmem gerekir diye dusunuyorum ben elimden geleni yapayimda gerisi takdiri ilahi tabi
canım hayırlı olsn nasıl hamıle kaldın bısey uyguladnmıGeçen ay polikistik olduğumu öğrendim.ilk yapılan testlerim
Tsh 0.84
Lh 8.82
Fsh 2.76 bu sonuçlara göre doktor hamile kalamicami söyledi ve tek doktorla kalmadım lh yüksek. Olmaz bebek falan dedi çok üzüldüm ertesi gün başka. Doktora gittim.
Kanamalı bir şekilde 3. Gününe denk gelmiş oldu testler
Tsh 2.7
Prolaktin 24.4
Çıktı tekrar lh yapmadı demekki lh sorun gormedi diyorum ama bi yardimci olun lütfen
canım hayırlı olsn nasıl hamıle kaldın bısey uyguladnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?