- 8 Şubat 2021
- 1.006
- 1.648
- 32
Eline sağlık çok güzel olmuşlar yaBi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayım büyükşehir çalışıyor
Çocuumm henüz no name olabilir ama çeyizi var bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık çok güzel olmuşlar yaBi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayım büyükşehir çalışıyor
Yeni BAT I daha önce yazdım diye hatırlıyorumKızlar yeni tarihleri yazar mısınız ?
@Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME @Yusra30 14.04.2021 30 AY GECİKME sleepy05 16.04.2021 10 AY GECİKME @Pungar35 19.04.2021 5 AY GECİKME @Mordus 21.04.2021 6 AY GECİKME @gecenin_resmi 21.04.2021 19 AY GECİKME NaaNaa 23.04.2021 33 AY @minikooommm 23.04.2021 5 AY @gurbetgulu16 24.04.2021 7 AY @fiona13 25.04.2021 29 AY @Pinkpeonyy 26.04.2021 5 AY @niw 26.04.2021 8 AY @Blacklight 27.04.2021 20 AY sim84sim 27.04.2021 5 AY @Amanita 27.04.2021 19 AY
Ya harika olmuşlar sağlıkla giysin bebişin kuzumBi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayım büyükşehir çalışıyor
Yaa bunlar nee ben de isterim
Eline sağlık çok güzel olmuşlar ya
Sağolun güzellikler youtube dan videolara baka baka yaptım, kolaymış size de yaparım aşkolsunYa harika olmuşlar sağlıkla giysin bebişin kuzum
İşte bişey yapmayınca tüm gün kendini dinliyon iki şiş kaktırıver kalkHahah benim işsizlik hiçbir yerimden yetenek ve üretimle çıkmadı ya. Aylar önce bir umut battaniye örmeye başlamıştım olmayan çocuğa. Sonra işler sarpa sarınca kenara kaldırdım bir daha dokunasım gelmedi. Öyle yarım haliyle duruyor.
Çamaşır sepetini de yapınca at bakam güzel oluyormuş böyle bakması Çocukceğize bir isim koyuverin artık. Kura çekin aranızda ismi kim koysun diye
Oha boşanma sebebi ben dün gece örtüsüz uyudum eşim de açmış üstünü pike bile fazla geliyorKesinlikle katılıyorum benim kocada bir sıcak sever ki anlatamam hala yorganla yatıyor bide gece uykusunda benim de üstümü örtüp duruyor kan ter içinde uyandım
Bazen gözden kaçırabiliyorum
He aynen o değinden yapıyorum. Doktorlar "De get işine bak" diyor artık ama ben kurcalamaya devam Battaniyeye devam mı etsem diye dürtüklüyorlar ara ara ama bir yandan da yapasım gelmiyor. Daha ortada hamilelik yokken çok umutlandırmasam mı kendimi diyorum kaldı öyle. Sen at böyle yaptıkça ya bayıldımİşte bişey yapmayınca tüm gün kendini dinliyon iki şiş kaktırıver kalk
Karikatür işi bende biliyorsun ama yasaklaaaağr beni bitirdi o yasaklarAy bizim kız dile gelcek artık kendi ismini kendisi koycak bizden bi cacık olmayacağını anladı çocuk ay böyle bi karikatür vardı sen bilirsin, anne karnında dile gelen bebe
Biz bütün kış kombi savaşları veriyoruz. Ben açıyorum o kapıyor. Kombi kulvarında mücadeleye devam edemeyince gidip camı açıyorOha boşanma sebebi ben dün gece örtüsüz uyudum eşim de açmış üstünü pike bile fazla geliyor
Bazen gözden kaçırabiliyorum
Öyle sert yapmayacan la göreyim sizi falan ne öyle? Cici cici konuşup gaz ver yumilereYarın 11 de konuştum dedim bak beni üzmeyin göreyim sizi yarın dedim. En az iki bekliyorum hdhshhd
Canım sakın pes etme!...Benim eşimde geçen yıl Eylül'de kovid geçirdi sonrasında spermiyogramında baktırdım bir problem çıkmadı.Bizim her ay yumurta rezervimiz azaldığı gibi erkeginde sperm sayısı zamanla azalabiliyor.Her zaman belirtmeye çalışıyorum ,kadın ve erkek kaynaklı bir problem varsa ,ben tüp bebeğe geçiş yapılmasından yanayım.Maddi durumu herkesin imkan vermeyebilir ama SGKnin karşıladığı bazı durumlarda var.Özellikle bunları araştırmak lazım...Benim önerim Özellerde çok fazla para ödemek yerine, üniversite hastanelerine gidip uzman doktor tarafindan teşhis konulması ve tedavi olmak daha mantıklı geliyor.canım covid olduk bu süreçte.
eşimin sperm değerleri zaten çok iyi değildi muhtemelen daha da bozuldu. covidin kanıtlanmş böyle bir etkisi var bilimsel olarak. ben de kendimi biraz toparlamak istiyorum.
iş teklfi aldım belki değerlendirirm.
bu süreçte sadece sağlığın ne kadar önemli olduğunu bi kez daha anladım.
ikinci femara tedavim de olumsuz oldu. polip için histeroskopi olacaktım ama inan içimden bile gelmiyor artık.
işin özü tükenmişlik sendromu ağır bastı artık. o nedenle böylesi sanırım daha iyi olacak
İstanbul daha serindir İzmir yanüyüüüür deprem falan mı olcak bilemedim çok sıkıcı bi sıcak varBiz bütün kış kombi savaşları veriyoruz. Ben açıyorum o kapıyor. Kombi kulvarında mücadeleye devam edemeyince gidip camı açıyor
Şimdi de hala yorgan duruyor bizim. Gece serin geliyor bana. Sabah terliyorum ama birkaç gün daha kalsın bakam
Tövbe de la ağzından yel alsın. Burası da bir anda ve boğucu bir şekilde ısındı. Basık bir hava var yani. Bana yağmur topluyor gibi geliyorİstanbul daha serindir İzmir yanüyüüüür deprem falan mı olcak bilemedim çok sıkıcı bi sıcak var
Allah hayra çıkarsın valla böyle sıcaklar beni korkutuyorTövbe de la ağzından yel alsın. Burası da bir anda ve boğucu bir şekilde ısındı. Basık bir hava var yani. Bana yağmur topluyor gibi geliyor
Puhajajanananmell_in_shell gazetelere çıkmışınız hiç demiyon ahshshdj Sizden de böyle bir performans bekliyorum
Bebeğenin İsmini beğenmedi.mahkemeye başvurdu
Yeni doğan bebeğe isim verme konusunda çıkan anlaşmazlığa Yargıtaydan emsal karar çıktı. Davacı kocanın temyiz müracaatı üzerine Yargıtay, mahkeme kararını bozarak Çocuğun adını ana ve babası koyar dedi.m.bursaekspress.com
Sende iyi ki varsın canım
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ yaklaşık 1 senedir
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ kısmetse inşallah ilk
- KAYBIN VAR MI? ➔ hayır
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende çikolata kisti var yıllardır. Eşimin değerleri normal sınırlardaydı
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ bu ay ekstra olarak inofolic'e başlamıştım. Bir de d vitaminim ve demirim çok düşük çıkmıştı onlara başlamıştım.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet. Bu klomen ve ovitrelle ile denediğimiz 3. Aydı.
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ test olarak yapmadım doktor ultrasonla takip yaptı
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi öncesi Perşembe, iğne sonrası cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesine göre
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtilerim hiç yoktu. Hala yok diyebilirim.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bata 2 3 gün kala kan testinde öğrendim. Bana göre çok silik çizgi de battan sonra 2 3 gün sonra çıktı. Kan testinde pozitifken çizgi göremiyordum. Ancak 5 gün falan geçince düzgün 2. çizgi görmeye başladım.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ kesinlikle stres olmayın diyemeyeceğim kafanıza takmayın diyemeyeceğim ve unuttuğunuz anda olur diyemeyeceğim. Çünkü benim bir an olsun bile aklımdan gitmiyordu. Hatta kafam başka şeylerle de çok dolu ve fiziksel olarak da çok yorgundum annemin sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Ama o halde bile aklımda ya varsa düşüncesi hep vardı. Sadece bu yolun yolcusu olmanın zor bir şey olduğunu, yaşamayanın kolay kolay anlayamayacağını düşünüyorum. Bu birkaç ayda benim de pes ettiğim, umutsuzluğa kapıldığım, güzel haberler alınca sevinip sonra içimde bir burukluk yaşadığım çok oldu. Hele ilk çocuk için deneyenlerin "acaba hiç anne olamayacak mıyım" sorusunun çok ağır bir şekilde sık sık akıllarına geldiğini düşünüyorum. Lütfen inancınızı kaybetmeyin ve henüz gelmeyen bebişinizle bile sık sık konuşun. Biz her gün hayal kurmaya devam ettik, evet her reglde çöktüm kendimize gelemedik ama yeniden yeni umutlarla kalkıştık. Ve ben her zaman herkes için hayırlı olan zamanda hayırlısıyla olmasını diledim kendim için de öyle diledim hep. Umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı için dileyin siz de. Hepiniz kalbinde kocaman annelik duygusu barındıran ve bunu tatmayı hak eden harika insanlarsınız. Burada birbirimize destek olmamız da harika bir şey hepiniz iyi ki varsınız
Yarın yoksa yumurta karnımı yumyuklarım sinirdenÖyle sert yapmayacan la göreyim sizi falan ne öyle? Cici cici konuşup gaz ver yumilere
O bi astrolog kadın 27 nısan dolunayında dedi ya deprem dıye bende cok korkmuştum sonra bırılerı ona hep karıncaları felan atmıs depremmi geliyor diye o da yok suan ıcın en fazla 4 felan dediAllah hayra çıkarsın valla böyle sıcaklar beni korkutuyor
Ayy hamilemisiniz hayırlı olsun çok sevindim sizi daha önce de görmüştüm buralarda, uğraşıyordunuz bizim gibi her ay sizde, maşallah maşallah hayırlı olsun hayırlısıyla gelsin bebeğiniz
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ yaklaşık 1 senedir
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ kısmetse inşallah ilk
- KAYBIN VAR MI? ➔ hayır
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende çikolata kisti var yıllardır. Eşimin değerleri normal sınırlardaydı
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ bu ay ekstra olarak inofolic'e başlamıştım. Bir de d vitaminim ve demirim çok düşük çıkmıştı onlara başlamıştım.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet. Bu klomen ve ovitrelle ile denediğimiz 3. Aydı.
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ test olarak yapmadım doktor ultrasonla takip yaptı
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi öncesi Perşembe, iğne sonrası cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesine göre
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtilerim hiç yoktu. Hala yok diyebilirim.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bata 2 3 gün kala kan testinde öğrendim. Bana göre çok silik çizgi de battan sonra 2 3 gün sonra çıktı. Kan testinde pozitifken çizgi göremiyordum. Ancak 5 gün falan geçince düzgün 2. çizgi görmeye başladım.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ kesinlikle stres olmayın diyemeyeceğim kafanıza takmayın diyemeyeceğim ve unuttuğunuz anda olur diyemeyeceğim. Çünkü benim bir an olsun bile aklımdan gitmiyordu. Hatta kafam başka şeylerle de çok dolu ve fiziksel olarak da çok yorgundum annemin sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Ama o halde bile aklımda ya varsa düşüncesi hep vardı. Sadece bu yolun yolcusu olmanın zor bir şey olduğunu, yaşamayanın kolay kolay anlayamayacağını düşünüyorum. Bu birkaç ayda benim de pes ettiğim, umutsuzluğa kapıldığım, güzel haberler alınca sevinip sonra içimde bir burukluk yaşadığım çok oldu. Hele ilk çocuk için deneyenlerin "acaba hiç anne olamayacak mıyım" sorusunun çok ağır bir şekilde sık sık akıllarına geldiğini düşünüyorum. Lütfen inancınızı kaybetmeyin ve henüz gelmeyen bebişinizle bile sık sık konuşun. Biz her gün hayal kurmaya devam ettik, evet her reglde çöktüm kendimize gelemedik ama yeniden yeni umutlarla kalkıştık. Ve ben her zaman herkes için hayırlı olan zamanda hayırlısıyla olmasını diledim kendim için de öyle diledim hep. Umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı için dileyin siz de. Hepiniz kalbinde kocaman annelik duygusu barındıran ve bunu tatmayı hak eden harika insanlarsınız. Burada birbirimize destek olmamız da harika bir şey hepiniz iyi ki varsınız
İstanbul da çok sıcak, vallahi benim de aklıma aynı şey geliyor bi basınç var sanki deprem mi olacak diyeİstanbul daha serindir İzmir yanüyüüüür deprem falan mı olcak bilemedim çok sıkıcı bi sıcak var
Allah hayra çıkarsın valla böyle sıcaklar beni korkutuyor