Kizlar herkese iyi aksamlar
Size akıl danisacagim bana yardımcı olun işin içinden çıkamadım simdi ben 6 yıl önce kızımdan once yani dis gebelik geçirdim sonra rahim filmi çekildi ve sağ tüpüm tıkalı cikti doktor da dedi ki ya dış gebelik olduğu için tıkandı ya da tikanik olduğu için dış gebelik geçirdin bunu bilemeyiz dedi. Sonra kontrol altında kızıma hamile kaldim kontrol dedigim şu şekilde oldu klomen ve yumurtlama takibi oldu sag tıkalı olduğu için sağdan yumurtlarsan korunacaksin soldan gelirse yumurtalar deniceksiniz demişti ve şansımıza soldan iki yumurtam oldu ve çok şükür o ay kızıma beklemeden hamile kaldim 5 yıl önce
Gecen temmuz ayında biz yine niyetlendik 2. Cocuk için ilk ay kendi kendimize demedik olmadi sonra da adetlerim çok da duzenli olmadığı için ve kızıma da tedaviyle hamile kaldığım içi tekrar beklemeden tedavi olmak istedim fakat klomene rağmen ağustos ayında yumurtam büyümedi 12 mm de kaldı bir tane de kistim oldu tedavi ertelendi hatta doktor dedi ki rahim filmi cekelim sonra devam edelim tedaviye istersen dedi sonra da zaten pandemi şiddetlendigi için bebek isini erteleyelim dedik isabet olmuş o aydan sonra kovid olduk.
Simdi size şunu sormak istiyorum bu yazdan beri ben baya kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 45 50 gunde bir gelen adetim 28 gunde bire düştü ve şuan bebek işine tekrar başlamayı düşünüyoruz sizce rahim filmi mi cekileyim önce yoksa bir iki ay deneyelim olmazsa mi rahim filmi cekileyim belki bu defa tedavisiz olur mu ki diyorum adet düzenlendiği için. Ne dersiniz ?