Kızlar çok canım sıkkın her ay kendimi hamile sanıyorum deli gibi habire ben doktora gidiyorum, kocamın umrunda bile değil test sonuçları çok kötü imkansız yani çocuk olması bu sayılarla, biz acaba neyi bekliyormuşuz çok merak ettim, bizim durumda normal yolla gebe kalmak imkansız gibi bir şey bide üstüne hiç bir çaba göstermemesi de dahil, tadı ne kadar güzel olan keçiboynuzunu bile içmedi tek yapacağı onu içmekti onu bile yapmadı hep bahaneleri var yok stres oldum yok canımı sıktın,şimdi hem 20 bin lira veririz hem de tüm sıkıntıyı iğneleri acıyı sancıyı ben çekip tüp bebek yaptırırız artık,düşünsenize kendi evimizde yatak odamızda stres oluyorum yapamıyorum istemiyorum diyebiliyor adam rahatça ben ise bir ton insanın önünde her yerimi aça aça kim bilir kaç kere gidip gelicem o tüp bebek tedavisine ya bide bitkisel şeyler yapsın bari hadi ilaçları içmiyor olacağını varsayıyor düzgün ilişkimiz bile yok, tamam bunu işe çevirtmeyelim dedim ama yok olmuyor gurur mu yapıyor anlam vermiyorum güzelce yaklaştım olmadı kızdım olmadı anlamıyor kabullenmiyor ya, ben napıcam tamamen vazmıgeçsem, kilom 74 boyum 160 biraz kilo fazlam var bende belki bu süreçte kilo veririm hazırlık olur