Çoook sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah canım güzel düşün ve tadını çıkar. Ne güzel peş peşe hamilelik haberleri alıyoruz. Böyle devam eder inşallahBetam 149 yarın tekrar kan vereceğim minseo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah canım güzel düşün ve tadını çıkar. Ne güzel peş peşe hamilelik haberleri alıyoruz. Böyle devam eder inşallahBetam 149 yarın tekrar kan vereceğim minseo
Bence kesn bebek vr ya belli ne zmndr ugrasyordunuz ekstra bşey yaptınız miiBetam 149 yarın tekrar kan vereceğim minseo
yok canım test sapasağlam. akşam idrarıyla yaptım gerçi ama tabı regli olana kadar ümit kesilmez. olmazsada napalım doktora ılgılensın dıe 1 senedır olmuyor demstım tedavıye baslarız demıstı. giderim başlarım yumrta takıbı felan yapar belkı hayırlısıAllahtan ümit kesilmez. Bu ay olmazsa bir daha ki ay olur. Belki de test bozuktur.
hayırlı uğurlu olsun inşallahh :)))))Betam 149 yarın tekrar kan vereceğim minseo
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 26
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 4 yıldan fazladır
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ilk çocuğum
- KAYBIN VAR MI? ➔yok
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔duzensiz
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔hidrosalpenks(tüplerde sıkıntı varmış geç öğrendik )
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔levotiron tiroid için 4 senedir
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔2 aşilama geçti klomenli ovitrelleli sonrasında tupteki sıkıntıyı öğrenip laparoskopi oldum ve bu ay tüp bebek tedavisi gördüm
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔yeni evliyken ama tutturamadim hiç
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ transfer sonrası 7 8.gunden sonra göğüs ağrısı başladı 12.gun beta dan sonra kramp girdi biraz geçti ama göğüs ağrısı hala devam ediyo
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ transfer sonrası 13.gun daha 2.cizgi silik ama çift gorcem inanıyorum
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔olurda aşılama tüp bebek yaptirirsaniz lütfen 12 günden önce bakmayın moral bozmayın ben asilama da da tüp bebek de de 12 gün test yapmadım sonunda kan vererek öğrendim boşu boşuna psikolojik olarak kendinizi etkilemeyin iradeli güçlü olun rabbim geciktiriyosa vardır daha güzel bı yani sabredin bu tüp bebek de öyle umutsuzdum ki bilemezsiniz ama çok şükür beta değeri gördüm inşallah sağlıklı ilerleriz dün öğrendikten sonra hemen şükür namazımı kıldım ağlayarak ve buradaki isteyen dileyen herkese bolca dua ettim rabbim emeklerimizin karşılığını göstersin çok zorlu süreçler bunlar maddi manevi yipraniyoruz umudunuzu asla kaybetmeyin
Çoook sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah canım güzel düşün ve tadını çıkar. Ne güzel peş peşe hamilelik haberleri alıyoruz. Böyle devam eder inşallah
Bence kesn bebek vr ya belli ne zmndr ugrasyordunuz ekstra bşey yaptınız mii
Çok çok teşekkür ederim yarını da atlatırsam inşallah biraz daha raahatlarim Allah'ın izniyle darısı hepinizin basina inşallahhayırlı uğurlu olsun inşallahh :)))))
Canım ben seni etiketlemiştimKızlar günaydın ne durumdayız ?
Hamileleri de tebrik ederim tekrar @mell_in_shell Kedilervekitaplar B Beklenenmucizemgeldi sizden soru cevap bekleriz
@zeynep-ahmet 20.01.2021 7 AY @D0RIS 20.01.2021 26 AY @Sevgi0817 21.01.2021 13 AY @anneolmayolu 22.01.2021 2 AY @WunderLost 23.01.2021 3 AY Paresilaaa 23.01.2021 7 AY @Bilgi012 24.01.2021 7 AY @Pinkpeonyy 26.01.2021 2 AY @Rojda56 27.01.2021 14 AY @Dilhansah 27.01.2021 17 AY
Canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsinÇok çok teşekkür ederim yarını da atlatırsam inşallah biraz daha raahatlarim Allah'ın izniyle darısı hepinizin basina inşallah
Canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin
Nerede aşılama ve tüp bebek yaptırdın? İstanbul ise bende araştırıyorum artık
Duaların için de teşekkür ederimAnkara canım
Günaydın canım Bulutların üzerindeyim dünden beri sabahın seherinde uyandımGünaydın kizlarrr
Nasilsiniz
Bebis mi geliyoGünaydın canım Bulutların üzerindeyim dünden beri sabahın seherinde uyandım
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)Günaydın kizlarrr
Nasilsiniz
Sanırım yarın ki artışı görmeden hamileyim diyemiyorumBebis mi geliyo