Aldim kuzu, tup bebek bitsin olmazsa onlara baslicam. Hepsi bir arada fazlami olur diye korktum biraz. Sence ilaclarla berabermi yapsaydim?hiiiç öyle düşünme nolur , arısüti polen kullanıyo musun ? temin edebilirsen fransada mutlaka kullan kuzu
gitmedim canım her halükarda ilacın dozunu arttırcak bakalım belkı bı ıkı gune giderım bilmıyorum bu ay saldım artkJane Jetgil doktora gitmedin herhalde dimi? Hadi hayırlısı olsun bakalım
Ya bu o kadar kişiden kişiye değişen bir şey ki, insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben de önümüzdeki ay çekileceğim canım bu ayı da geçireyim de 13 martta regl olursam 20 martta çekileceğimKızlar yurtdışında 2 yıla kadar normalmiş bebek olmaması. Doktorlar öyle değerlendiriyorlarmış bi yerde okumuştum. Bende bekliyorum temmuzda 2 yıl olacak tam. O yüzden 2. Yıldan sonra başlamayı düşünüyorum tedavi neyse artık. Psikolojik olarak hazır değilim çünkü tedaviye başlayıpta hala negatif olmasına.. o yüzden sen hazırsan çektir, değilsen bekle derimminseo
Merhaba arkadaşlar günaydın
Burada herkesin birbirine ne kadar güzel destek olup durduğunu okuyorum ve bende katılmak istedim.
Anne olmayı bende çok istiyorum. Ne yazık ki 8 aydır bir sonuç elde edemedik ve eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik.
Şimdi ilaçlar, vitaminler ve rahim filmi sonrası çatlatma iğnesi denemesi sürecine giriyorum.
Umarım herkesin gönlüne göre olur ve hepimiz pozitif sonuç alırız.
Eşine sadece takviye mi verildi iki test arası süreçte? Morfoloji düşüklüğünün sebebi araştırıldı mı? Sonuçlar duruyorsa paylaşabilir misin? Çatlatma iğnesi denenecek, sonra aşılama yapılmayıp tüp bebek mi denenecek yani?Daha çekilmedim canım, 14 gün progestan kullanacağım, bugün alıp başlayacağım. Regl olduktan sonra çekileceğim Sonomed kliniğinde.
Normal morfoloji 2 çıktı, konsantrasyonda 9 milyon.
Bayağı karışık geldi ya ama sanırım çözdüm. Yine ilmek yutmazsam bu sefer olacak gibi. Amin inşallah hepimizinBen de aynısından yaptım. İlk başta karışık geliyor ama alışınca çok eğlenceliAllah gönlüne göre versin inşallah kuzum
Bu konuda ben de hala gelgit yaşıyorum ya. Mart kampanyamız ağır basıyor içimdeKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
@Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyim @GeminiWoman @fiona13pcoscuk @Random33 @ipek_annesi @evrem92 Jane Jetgil
Senin tedavi olduğun yer tüp bebek merkezi mi? Eşine takviye veren de mi tüp bebek merkezi?İnşallah sonuçlar alırız canım
Önce çatlatma iğnesi deneyelim dedi filmden sonra. Aşılama bu sonuçlar ile %10 ihtimal dedi, 2-3 kere deneyeceğimize tüp bebek denemek daha iyi olur dedi. Bizede mantıklı geldi. Birkaç ay daha böyle devam edip olmazsa öyle yapacağız.
Siz filmi nerde çektireceksiniz?
Doğru hatırlıyormuşum şimdi buldum bunuÇok kararsızım sürekli fikir değiştiriyorumeşim de 1 ay daha deneyelim öyle çekil acele etme diyor
Oooooooooooooooooo meditasyon gecikmeli göstermiş fingirdetici etkisini. Biz de mi yapakBurdayım canm sabah gec geldik işe kardan dolayı bakamadım telefonda . Akşamda bıraz romantik bi masa kurmuştumbakamadım ondan gruba cok
Hayırlı olsun kararın ve yeni işin. Yeni başlangıcınla diğer işler de rayına oturur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniCarsamba gorusmem var
Doktorum gecen hafta cok ugrasicaz durumun zor dedi
Bende cocugu bekleyerek yasamayim diye dusunerek kabul ettim, hayirlisi olsun,
Eşim günde bir Pregros Plus kullanıyor. Günde iki Proxeed kullananların aldığı olumlu sonuçları okuyup gaza geldim. Doktora mesaj attık. İkinci ay Proxeed'e geçebilir miyiz diye. Dedi ki Proceed'de olmayan L Arginin mi ne varmış. Buna devam et dedi. Doktorunuzla görüşmeden kendiniz takviye de değiştirmeyin derim ben ama ikinizin kararı en nihayetindeKimin çekeceğini bilmiyorum henüz aramadım biz seçebiliyor muyuz, önerdiğiniz biri var mı?
Morfoloji 1 hareketlilik 15 ti, Impryl hapını kullandı 3 ay, şuan morfoloji 2 hareketlilik 25 olmuş. Çokta değişiklik olmamış dedi doktor. Proxeed hakkında iyi yorumlar var sanırım onu alacağız şimdi.
Havuç suyu ve çiğ badem, ceviz ve kuruyemişe devam ediyoruz biz ikimiz de.Hoşbuldukk
Evet Impryl kullandık 3 ay, şimdi Proxeed plus alacağız. Beslenme konusunda da bir düzen oluşturayım diyorum.
Geç uyandım, geç kahvaltı, bir yandan mutfak. Bir yerlerde kaybolduğum kesin de nerede belli değil@terelellidenhalliceyim nerelerdesin kız? Örgülerin arasında kayıp mı oldun
Ben böyle ortam hazırlayıp Youtube'tan şömine sesi açsam oturur eğlenir romantizmimizle. Mumu bile ricayla yaktırıyorum@fiona13 @ipek_annesi ballı muzkuruyemiş cips elma balsız ama antep fıstıklı ve sütlü çikolata masada gül yaprakları ve kırmızı mumlar tv de youtube dan şömine açıyorsunuz arka plan sezen aksu çıtır çıtır odun ateşinin sesi birazda alkol vardı böyle kızlar normal aksam yemeğinden sonra hazırladıgım ıcın fazla yiyecek yoktu sade ve öz D D:
regl bittikten sonra 1 hafta içinde çekilebiliyorsun canım, ilişki olmayacak ama. benim de 13 ü görünüyor ben de o gün olursam 18 i gibi biter 20 sinde çekilirimBu konuda ben de hala gelgit yaşıyorum ya. Mart kampanyamız ağır basıyor içimdeEşimin ilaçları 10 mart gibi bitecek sanırım. Onun test ertesi gün yapılsa, sonuç da bir gün sonra çıkacak. Benim reglim mart başı görünüyor ama benimki birkaç gün ileri geri oynama yapabiliyor. Regl olsam da testten önce gidip çektirmem gerekecek gibi çünkü reglin hemen bitiminde çekiyorlar. Kafalar karışık. Tedavinin sonucunu görmeden hiç çekilesim yok. Senin de Klomen etkisi devam ediyorsa bu ay da beklesen mi bilemedim ki ben de. Eşine sor diyecektim. O da bekleyelim demiş yanlış okumadıysam
Beni de tek üzen bu kadar uzun olması. Uzun anlamsız bakışmalar ve şarkılarla doldurmaya çalışıyorlar süreyi. Haklılar da ama izleyen için sıkıcı oluyor. Zorlama şeyler ekliyorlar bir de mecbur. Böylesine de razıyım inşallah bozmazlar. Çok naif dizicanmm aynen banada eşim dedi youtubdan izliyoruz bizde 6.bölümdeyiz sankı sınema fılmı gıbı bolumlerde uzun ya ben aşıırı beğendim
Ben de psikolojik olarak hazır olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah martta kediler ve biz ortak çalışmayla bu işin üstesinden geleceğizKızlar yurtdışında 2 yıla kadar normalmiş bebek olmaması. Doktorlar öyle değerlendiriyorlarmış bi yerde okumuştum. Bende bekliyorum temmuzda 2 yıl olacak tam. O yüzden 2. Yıldan sonra başlamayı düşünüyorum tedavi neyse artık. Psikolojik olarak hazır değilim çünkü tedaviye başlayıpta hala negatif olmasına.. o yüzden sen hazırsan çektir, değilsen bekle derimminseo
Canım gerçekten çok kolay, bak bi dene göreceksinÇok yeteneklisin
Ben kendi çapımda takılıyorum
Hol için sakallı ipten dümdüz bir yolluk örüyorumtabii bitirebilirsem.
Biliyorum ama o süreçte ilişkiye girmemek de fırsat kaçırmaya sebep olabilir. Ya erken yumurtlama oluyorsa ya da o ay olursa... Kafalar karışık derken gerçekten karışık yaniregl bittikten sonra 1 hafta içinde çekilebiliyorsun canım, ilişki olmayacak ama. benim de 13 ü görünüyor ben de o gün olursam 18 i gibi biter 20 sinde çekilirim
ben mart ayında bol bol kedi seveyim üzerimize doğurganlık bulaşsın azcıkBen de psikolojik olarak hazır olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah martta kediler ve biz ortak çalışmayla bu işin üstesinden geleceğiz
Biliyorum ama o süreçte ilişkiye girmemek de fırsat kaçırmaya sebep olabilir. Ya erken yumurtlama oluyorsa ya da o ay olursa... Kafalar karışık derken gerçekten karışık yani
yani tabiii sen zaten çalışmıyorsun sıkıntı olmaz gider çekilirsin ben mecbur cumartesi çekileceğimBiliyorum ama o süreçte ilişkiye girmemek de fırsat kaçırmaya sebep olabilir. Ya erken yumurtlama oluyorsa ya da o ay olursa... Kafalar karışık derken gerçekten karışık yani
doğrudur kuzum o zaman benim iyi zamana denk gelecek regl bitiminin 2. günü çekilmiş olacağımminseo Bir de reglin hemen bitiminde rahim henüz kalınlaşmadığı için daha net görüntü elde edilebiliyormuş. O yüzden de sonrasına kalsın istemiyorum.
Eşimin sonucunu almamış oluyoruz işte o zaman. O sıkıntı. Bakalım ya beynimi yakmanın çok da alemi yok. Belki de regl değil bebek gelir. "Al sana kafa karışıklığı anne" deryani tabiii sen zaten çalışmıyorsun sıkıntı olmaz gider çekilirsin ben mecbur cumartesi çekileceğim
Insallah kuzu. Daha olmadi ama olursa en erken uc ay sonra baslicam. Esim de diyoki bizim bebek de senin gibi gicik olur sen yeni ise basladiginda gelir diyoHayırlı olsun kararın ve yeni işin. Yeni başlangıcınla diğer işler de rayına oturur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
yapın tabi kız romantizm adı altında enerji olsun dıye ballı muzları tıkayın ağzınaEşine sadece takviye mi verildi iki test arası süreçte? Morfoloji düşüklüğünün sebebi araştırıldı mı? Sonuçlar duruyorsa paylaşabilir misin? Çatlatma iğnesi denenecek, sonra aşılama yapılmayıp tüp bebek mi denenecek yani?
Bayağı karışık geldi ya ama sanırım çözdüm. Yine ilmek yutmazsam bu sefer olacak gibi. Amin inşallah hepimizin
Bu konuda ben de hala gelgit yaşıyorum ya. Mart kampanyamız ağır basıyor içimdeEşimin ilaçları 10 mart gibi bitecek sanırım. Onun test ertesi gün yapılsa, sonuç da bir gün sonra çıkacak. Benim reglim mart başı görünüyor ama benimki birkaç gün ileri geri oynama yapabiliyor. Regl olsam da testten önce gidip çektirmem gerekecek gibi çünkü reglin hemen bitiminde çekiyorlar. Kafalar karışık. Tedavinin sonucunu görmeden hiç çekilesim yok. Senin de Klomen etkisi devam ediyorsa bu ay da beklesen mi bilemedim ki ben de. Eşine sor diyecektim. O da bekleyelim demiş yanlış okumadıysam
Senin tedavi olduğun yer tüp bebek merkezi mi? Eşine takviye veren de mi tüp bebek merkezi?
Doğru hatırlıyormuşum şimdi buldum bunu
Oooooooooooooooooo meditasyon gecikmeli göstermiş fingirdetici etkisini. Biz de mi yapak
Hayırlı olsun kararın ve yeni işin. Yeni başlangıcınla diğer işler de rayına oturur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Eşim günde bir Pregros Plus kullanıyor. Günde iki Proxeed kullananların aldığı olumlu sonuçları okuyup gaza geldim. Doktora mesaj attık. İkinci ay Proxeed'e geçebilir miyiz diye. Dedi ki Proceed'de olmayan L Arginin mi ne varmış. Buna devam et dedi. Doktorunuzla görüşmeden kendiniz takviye de değiştirmeyin derim ben ama ikinizin kararı en nihayetinde
Havuç suyu ve çiğ badem, ceviz ve kuruyemişe devam ediyoruz biz ikimiz de.
Geç uyandım, geç kahvaltı, bir yandan mutfak. Bir yerlerde kaybolduğum kesin de nerede belli değil
Ben böyle ortam hazırlayıp Youtube'tan şömine sesi açsam oturur eğlenir romantizmimizle. Mumu bile ricayla yaktırıyorum
Düşünme oraları şimdi. Gelsin de varsın gıcık olsun. Doktorun öyle dediğine de bakma. Tedaviye nasıl cevap vereceğini tam olarak bilmesi mümkün değil. Belki hızlıca olup bitecek, yeni işe başladığın gün hamile olduğunu öğreneceksin meselaInsallah kuzu. Daha olmadi ama olursa en erken uc ay sonra baslicam. Esim de diyoki bizim bebek de senin gibi gicik olur sen yeni ise basladiginda gelir diyogelsin birakirim isi umrumda degil ama biraz etik olmuyo gibi ama neyse artik
Neler tıkıyorum bir bilsenyapın tabi kız romantizm adı altında enerji olsun dıye ballı muzları tıkayın ağzına
canım bende mumu kendım yakıyorum nerde onda gullu masa hazırlıcak
Gelmedi canim halaKızlar son durumlar neler
İnşallah gelir de en büyük kafa karışıklığımız o olurEşimin sonucunu almamış oluyoruz işte o zaman. O sıkıntı. Bakalım ya beynimi yakmanın çok da alemi yok. Belki de regl değil bebek gelir. "Al sana kafa karışıklığı anne" der