- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Canım dozu kan sonucuna göre söyleyeceğim dedi. O nedenle bugün veya yarın arayıp doktoru öyle öğreneceğim aynı gidiyor olabiliriz senleHadii yarınmı başlıcann sende gunde iki tanemii:))
Anadolu sigortada bekleme süresi yok. Sadece yaptırırken hamile olmaman gerekiyor. Bir adet geçirmiştik o nedenle. Son adet tarihinden itibaren sayıldığı için. 1 ay korunsan yeter yani. 3900 gibi bir şey ödedim yanlış hatırlamıyorsam. 10 muayene tetkik tedavi ve doğum dahil. İçinde başka şeyler de var ama onları kullanmadım ben pek.Canım saflık sıgortası artı dogum teminatı nekdr odedın acaba bende dusunuyorum ama bekleme süreleri var hamılelık ıcın onu ıstemıorum
Canım folik asit özellikle mutlaka kullanmalısın insülin için hemen ilaç vermeyebilir ama folik asit bence çok önemliValla kizlar gittiğim dr bana ne folik asit kullan dedi ne de insülin ve pko için glifor gibi ilac önerdi sizce normal mi ??
Benim baktı canım karından ultrasona ek olarak kan da istedi. Yumurtalıkta dolgunluk var dedi ona takıldım ben de ya ağrıyor hakikatenKlomen kullanmak için tekrar hormonlara bakmıyorlar galiba bana da sadece altan bakıp temiz ilaca başlayabiliriz dedi verdi
Sağlık olsun Allah başka şeyler için mecbur bırakmasın. Medical Park değil canım ama hepsi aynı bunların hemen hemen. Ben sadece doktor için gidiyorum şimdilik memnunum bakalımAynen öyle sağlık olunca gidiyor paracıklar napalım. Medicalpark benim dediğim yer.. Doktorun iyiyse devam etherkese iyi doktor denk gelmiyor
sımdı reglıyım mesala bır ay dahamı olmamam lazım. yok ya ben bır ay felan korunamamCanım dozu kan sonucuna göre söyleyeceğim dedi. O nedenle bugün veya yarın arayıp doktoru öyle öğreneceğim aynı gidiyor olabiliriz senle
Anadolu sigortada bekleme süresi yok. Sadece yaptırırken hamile olmaman gerekiyor. Bir adet geçirmiştik o nedenle. Son adet tarihinden itibaren sayıldığı için. 1 ay korunsan yeter yani. 3900 gibi bir şey ödedim yanlış hatırlamıyorsam. 10 muayene tetkik tedavi ve doğum dahil. İçinde başka şeyler de var ama onları kullanmadım ben pek.
Canım folik asit özellikle mutlaka kullanmalısın insülin için hemen ilaç vermeyebilir ama folik asit bence çok önemli
Benim baktı canım karından ultrasona ek olarak kan da istedi. Yumurtalıkta dolgunluk var dedi ona takıldım ben de ya ağrıyor hakikaten
Sağlık olsun Allah başka şeyler için mecbur bırakmasın. Medical Park değil canım ama hepsi aynı bunların hemen hemen. Ben sadece doktor için gidiyorum şimdilik memnunum bakalım
canım eşin test yaptırmışmıydı.. kaçırdım sanırım ben o kısmı.. ben 2 yıldır çocuk istiyorum. eşim hep bana diyordu sende sorun var falan diye... benimde sürekli prolaktin bir iniyor bir çıkıyor... meğer eşimde ileri hareketli sperm sıfırmış.. o yüzden eşinin testinle gidersen daha detaylı bakabilir doktor...Valla kizlar gittiğim dr bana ne folik asit kullan dedi ne de insülin ve pko için glifor gibi ilac önerdi sizce normal mi ??
Yapıldı canim esime testcanım eşin test yaptırmışmıydı.. kaçırdım sanırım ben o kısmı.. ben 2 yıldır çocuk istiyorum. eşim hep bana diyordu sende sorun var falan diye... benimde sürekli prolaktin bir iniyor bir çıkıyor... meğer eşimde ileri hareketli sperm sıfırmış.. o yüzden eşinin testinle gidersen daha detaylı bakabilir doktor...
Evet canım ama ben çok detay bilmiyorum. Bir ara öğren istersen. Bir de bazı şirketler iki can sigortası gibi adlarla hamileyken de yapıyor.sımdı reglıyım mesala bır ay dahamı olmamam lazım. yok ya ben bır ay felan korunamamkalsın vazgectm
baakyım aynen. tesekkur edrımmEvet canım ama ben çok detay bilmiyorum. Bir ara öğren istersen. Bir de bazı şirketler iki can sigortası gibi adlarla hamileyken de yapıyor.
Yumurtalar 1 den fazla gelişiyor bu da şansını artırıyor canım. Zaten doktor takip edecek sana ilişki günlerini söyleyecek bence gerek yok ovüye. Ben yine aynı günümde yumurtlamıştımminseo canm bişe sorcam klomen kullanınca ne oluyor? Fazla yumrtamı gelişiyor birde bunu kullanınca ovü testi yapmaya gerek yok dimi onu kullanınca dahamı erken yumurtluyoruz
Tamam ozaman hıc almıcam bu ay doktora teslimYumurtalar 1 den fazla gelişiyor bu da şansını artırıyor canım. Zaten doktor takip edecek sana ilişki günlerini söyleyecek bence gerek yok ovüye. Ben yine aynı günümde yumurtlamıştım
Aa o zaman bilemedim. Başka doktora da mı bir görünsen. Ben iki doktora gittimCanim biliyorum oynak bi hormon ama ben pko yum yani benim prolaktin yüksek oluyor hep bu yüzden regl olamıyorum bunu bile bile ilac vermemesi ilginç geldi ama vardır vi bildiği herhalde ben eminim önümüzdeki ay regl olamayacağım bunu hesap etmiştir herhalde
çok iyi canım, bzilerle paylaşır mısın, heyecanla bekliyoruz :))3.gunku testte çizgi daha da koyulaştı. Yarın kan testine gideceğim. Sorduğun için çok teşekkür ederim:)
beni de ekler misin canım :)Tabi canım
Canım nasılsınızU Uzaygemisi35 @pcoscuk @Zeymuss0103yildizsavascisi @Ayseee1987 @Amanita @Magnifiaque
Jane Jetgil @sedanur4004 M minik mucize92 aklıma gelenleri etiketledim haberiniz olsun
inşallah canım, hakkında hayırlısı olsun :)Yok canım benim bu ay yumurtlama zamanı 4 günlük Bi ara kanamam oldu yumurtlama görmeden yani o yüzden bu ay boş değerlendiremedik doğru düzgün şubatta inşallahh
iyiyiz canm Allaha şükür. bugun doktora gittim yarın klomen tedavisine başlıyorum hayırlı olur inşallah. sen nasıl oldun? ama neden hala böylesin kendını oyalıcak bişeyler bulsan kafanı dağıtacak. belkı bı ıkı gun bıyerlere gıtsenız ımkan varsa. boyle kendını uzup durmanın bı yararı yokkı.Canım nasılsınız
Ben bayadır giremedim bunalımlardayım kendimi toparlayamadım bir türlü
Aynı canım benim çok yoğunum bugün, ailenle konuşabildin mi? Bu ay tedavi alıyor musun?Canım nasılsınız
Ben bayadır giremedim bunalımlardayım kendimi toparlayamadım bir türlü
Ben de bu akşam okuyayım inşallah bebeişlerimize kavuşalım en hayırlı zamanda