- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Bence önce rahim filmi sonra tedavi+ aşılama yaptırabilirsin daha faydalı oluyormuş bu şekilde Banu Çiftçi de öyle diyor. Senin ilacın etkisi sürüyormuş bir kaç ay daha bu süreçte doktoruna da danışıp ya tekrar klomen +aşılama yada ilaç etkisi devam ediyorsa sadece aşılama deneyebilirsiniz bence ama önce rahim filmi çektir ki tüp lerde sıkıntı varsa maddi manevi kayıp olmasın.Kimyasaldan bi 6 ay sonra falan baktırdık canım işte, evet rahim filmi şart oldu artık banapeki bişey sorcam mesela eşimin değerleri bu durumdayken ve bende kist pco vs görünmezken aşılama yaptırmak ne kadar mantıklı sence?
Valla bilemiyorum canım daha ilk içtim birde akşam içicem. Bir yan etki yapmaz heralde iç unutHadi inş tutar bu sefer. İcınce bı etkı felan yapıyormu ben okuyordm burda ama hıc ıncelemedm nasıl bi ılac yan etkısı varmı feln
Evet önce rahim filmi çekileceğim canım olmazsa bu ay da sonra bakacağım karar vereceğim ne yapacağımaBence önce rahim filmi sonra tedavi+ aşılama yaptırabilirsin daha faydalı oluyormuş bu şekilde Banu Çiftçi de öyle diyor. Senin ilacın etkisi sürüyormuş bir kaç ay daha bu süreçte doktoruna da danışıp ya tekrar klomen +aşılama yada ilaç etkisi devam ediyorsa sadece aşılama deneyebilirsiniz bence ama önce rahim filmi çektir ki tüp lerde sıkıntı varsa maddi manevi kayıp olmasın.
Ben bile doktor çekil dese çekilecektim sırf kafam rahatlasın diye ama doktor bize gezen tüp bebek müşterisi olarak gördüğü için nasılsa tüp bebek yaptıracaksınız gerek yok dediEvet önce rahim filmi çekileceğim canım olmazsa bu ay da sonra bakacağım karar vereceğim ne yapacağıma
Aynen öyle Allah yardımcısı olsun herkese gerçekten. Biz yine bebek sahibi olmaya çalışıyoruz hani tabi ki herkesin hakkı ama yine de ölüm kalım meselesi yaşayıp tedavi olmaya çalışan insanlar geliyor aklıma bunları ödeyemiyorlar diye.. çok üzgünüm aynı şekilde.Allah yardımcımız olsun hepimizin gerçekten çok yüksek meblağlar olmayan insanlar nasil karsilayacak bu tutarları çok yazik ya
Bakmadm canm tahlıl yapmadı hıc. Ultrasonla baktı, iyi düşmüş gene canım zaten o değere dustuyse bence dahada iner kendılıgınden. Benim doktor prolaktıne önem vermiyor cok. Baska değerlere bakmadı ondan supheye dusuyorum biraz ama gecen ay test yaptığında benı supheye dusuren bişe olursa diğerlerıne bakcam demıstı ıyı bunlar Dedi bakmadı başka hormonJane Jetgil prolaktine baktırdım mı tekrar? İlaçla benim 18.88 e düşmüş çok şaşırdım 10un altına düşer diye düşünüyordum.. İnşallah yükselmez benim çabuk yükseliyor..
Eğer beklemek istemiyoruz derseniz aşılama için çok uygun sperm sayısı. Ama yaşın 28 di sanırım yaşın daha gençsin film de temiz çıkarsa bekleyebilirsiniz biraz daha.Evet önce rahim filmi çekileceğim canım olmazsa bu ay da sonra bakacağım karar vereceğim ne yapacağıma
Kızlar ben de çıktım doktordan. Sol yumurtalıkta dolgunluk var dedi çikolata kistinden dolayı. Ağrım da vardı ben bile gördüm ultrasonda etrafı dolgun böyle. Hormon değerlerin rahim filmin iyi dedi. Basit kan testleri isticem ona göre tedaviye başlayalım artık hızlandıralım dedi. İlacı yazdı ama kan sonuçlarına göre dozu belirlicem ararsın beni dedi. Muhtemelen de haftaya bir kontrole çağırırım dedi. Folik asit kullanıyorsun dimi dedi nisandan beri kullanıyorum dedim her gün içme onu haftada iki üç yeter artık fazlası da iyi değil dedi. Daha önce topikte konuşulmuştu o nedenle yazayım dedim. Basit testler ve muayeneye 750 TL bayıldım dönüyorum
valla allah yardımcımız olsun dünya para döküyoruz doktorlara bende bu ay horman testi klomen artı ovitrelle tedavisi 500 e yakın harcama yaptım.
sonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindim rabbim gönlünüze göre versin.hakkımızda hayırlısı.
Aynen gerçekten her gidişimde en az bu kadar veriyorum artık bir de sırf basit tahlil bunlar bir de büyük müdahaleler olsa kim bilir ne kadar ödeyeceğiz.. maddi manevi insanın moralini bozuyor gerçekten.Cok pahalı yahu oy oy Allah im mübarek cuma günü isyan algılamasin ama cok yorucu bir süreç hem maddi hem manevi olarak
Olabilir canım ama Bursa'daki çoğu hastane böyleBursa'daki tahmin ettiğim soyguncu hastane o galibageçen yıl sırtım için gitmiştim 5 dk 1500 bin ödemiştim. Allah yardım etsin valla kolay kazanılmıyor bu paralar inşallah hemen sonuca ulaşırız hayırlısıyla..
Cuma saatinde okurum canım inşallah tamamOku tabi tatlım ne zaman müsaitsen
Hadii yarınmı başlıcann sende gunde iki tanemii:))minseo klomen yazmış canım aldım şimdi
Canım saflık sıgortası artı dogum teminatı nekdr odedın acaba bende dusunuyorum ama bekleme süreleri var hamılelık ıcın onu ıstemıorumEczanede öğrencem canım ilacı
Benim 50'ye yükselene kadar vermediler ilaçValla anlamadım benim bildiğim 25 e inmesi lazım yoksa ne gebelik olur ne regl.. bunu gordu ve ilac vermedi ben bu prolaktin ile zaten regl olamicam tam olarak nasıl bir yol izliyor anlamadım
Canim biliyorum oynak bi hormon ama ben pko yum yani benim prolaktin yüksek oluyor hep bu yüzden regl olamıyorum bunu bile bile ilac vermemesi ilginç geldi ama vardır vi bildiği herhalde ben eminim önümüzdeki ay regl olamayacağım bunu hesap etmiştir herhaldeBenim 50'ye yükselene kadar vermediler ilaç
Klomen kullanmak için tekrar hormonlara bakmıyorlar galiba bana da sadece altan bakıp temiz ilaca başlayabiliriz dedi verdiBakmadm canm tahlıl yapmadı hıc. Ultrasonla baktı, iyi düşmüş gene canım zaten o değere dustuyse bence dahada iner kendılıgınden. Benim doktor prolaktıne önem vermiyor cok. Baska değerlere bakmadı ondan supheye dusuyorum biraz ama gecen ay test yaptığında benı supheye dusuren bişe olursa diğerlerıne bakcam demıstı ıyı bunlar Dedi bakmadı başka hormon
Aynen öyle sağlık olunca gidiyor paracıklar napalım. Medicalpark benim dediğim yer.. Doktorun iyiyse devam etAynen gerçekten her gidişimde en az bu kadar veriyorum artık bir de sırf basit tahlil bunlar bir de büyük müdahaleler olsa kim bilir ne kadar ödeyeceğiz.. maddi manevi insanın moralini bozuyor gerçekten.
Olabilir canım ama Bursa'daki çoğu hastane böylehangisinden bahsediyorsun bilemedim o nedenle. Ben doktorumdan memnunum bir de doğum teminatı içeren tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım. Buraya geldim ki gebelik ve doğumu da burada takip ettireyim diye. Ama sigorta benim endometriozis olduğu için bu muayenelerin hiçbirini karşılamıyor geçmiş olsun sana da çok valla insan mecbur olunca veriyor sağlık deyip bir çok şeyden kısıp ama olmayınca o da olmuyor