Gebeliğe Hazırlık Anne olmak isteyenler yada İkinci kez anne olmak isteyenler burdami?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutbitmz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
3.694
2.756
248
30
Merhaba arkadaslar :KK54: anne olmak isteyenler ve bunun icin denemlere baslayanlar burdami acaba?

16 yaşında oğlum var ikinciye niyet ettim.. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.. amin :)

Mansallah baya ara vermissin sen insallah ikinciyide nasip eder rabbim ne zamanddir istiyosunuz peki

3 yasinda oglum var benimde cok yanliz buyuyo cevremde hic yasiti falan yok dedik rabbim nasip ederse olsun bitane daha

Mansallah baya ara vermissin sen insallah ikinciyide nasip eder rabbim ne zamanddir istiyosunuz peki

biraz karışık.. mecburen ara vermek zorunda kaldım..

10 yıldır oğlumla yalnızdım..

6 ay önce 2. evliliğimi yaptım..
6 aydır deniyoruz. nasip..amiinnn :dua:

He anladm kusura bakma canim bilmeyince oyle pat diye sordum olur ya rabbim nasip ederse bende ilk hamilelegim 7.ayda sonlandi trafik kazasinda kaybeettim karnimda oldu arkasindan 1sene sonra oglum oldu oglumda 3yasinj doldurdu bu ay ilk denedik bugun adet gunum olmadim daha ama umutlanmak da istemiyorum

He anladm kusura bakma canim bilmeyince oyle pat diye sordum olur ya rabbim nasip ederse bende ilk hamilelegim 7.ayda sonlandi trafik kazasinda kaybeettim karnimda oldu arkasindan 1sene sonra oglum oldu oglumda 3yasinj doldurdu bu ay ilk denedik bugun adet gunum olmadim daha ama umutlanmak da istemiyorum

olur mu rica ederim ne demk kusur.. hayırlısı ile rabbim sevindirsin :dua:

Back