Aynen. Şuan bi sıkıntım yok. Benim Dr a güvenmem zaten çok zor bi şey çok Dr değiştirdim tek bi cümlesine bile uyuz olup. Eşimin özel çalıştığı kadın doğum Dr u var mesela hiç ücret ödemeden gidip ona muayne olabilirim ama gitmiyorum. Gideceğim Dr un doğutturma performansından çok benim gibi hastalar üzerinde yaptığı tedavilerin sonuçları önemli benim içinCanım güvendikten sonra çok sorgulamamak lazım şimdilik ben de güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama güvenimi sarsacak bir şey olursa araştırırım yine
Valla ben buna inanıyorum deneyimli bazı teyzeler şak diye bir bakışta anlıyor hatta daha o kişi bilmiyorken bile hamile olduğunuBak işte deme onu ıkı gundur de bizim şirkettekiler dıyo yok yüzünde mınık sıvılceler gebemisin yok siman değişti rengin değişti gebe suratı var. Ayna buldugm her yerde suratıma bakıyorumbide hıc cocuk ıstedgımı bılmeyen hıc muhabbetını yapmadıgımız kısıler ya diyorum ıclerınemı dogdu tecrübemi konusuyor
Canım tam olarak durumunu anlayamadım ama tahminimce hamilesin ve kan sulandırıcı kullanıyorsun buna baglı olarakta kanama alanın var. Hamileliğininin hangi dönemindesin bilmiyorum ama bende basından beri iğne kullanıyorum ve Benimde ilk dönemde snacım coktu ultrasonda zaten doktor direk kanama alanını gördü pruluton depot iğne ve progestan basladık halada kullanıyorum su an cok şükür kanamam yokamin canım benim inşallah sürekli kontrol ediyorum artık
masalkzz senin ne zaman kesildi kanaman canım
Haklısın canım doğru diyorsun aynen yani doğum zaten sonradan da doktor seçebileceğin bir konu senin şu an buna ihtiyacım varAynen. Şuan bi sıkıntım yok. Benim Dr a güvenmem zaten çok zor bi şey çok Dr değiştirdim tek bi cümlesine bile uyuz olup. Eşimin özel çalıştığı kadın doğum Dr u var mesela hiç ücret ödemeden gidip ona muayne olabilirim ama gitmiyorum. Gideceğim Dr un doğutturma performansından çok benim gibi hastalar üzerinde yaptığı tedavilerin sonuçları önemli benim için
Ya bizimkiler oyle insanlar değil işte ondan bende umutlanmıştım,Valla ben buna inanıyorum deneyimli bazı teyzeler şak diye bir bakışta anlıyor hatta daha o kişi bilmiyorken bile hamile olduğunuama minseo min anlattığı gibi durumlar da çok tabi. Birçok kişi de evli genç birini görür görmez bu konuyu sırf sormak için ortaya laf atıyor yani öyle hissetmiş gibi yapıp bu teyzeler de çok çakal yani
Hayırlısı ile yılbaşı hediyesi gibi olur bize30 Aralık benim ki kuzum
Azıcık gebelik highlighterı ver rabbim aminS sedanur4004 bu arada bende de kabızlık var gibi uzuun yıllardan sonrave bu sabah ve dün akşam yüzümde bi güzellik ışıltı fark ettim olabilir mi acaba böyle bişi lütfen olsun çünkü
Gebelik ışıltısı diye bir şey var Google'da bakın
Ay bilmiyorum 4te yatıp 8de kalktım normal bir uzaygemisinin bu şekilde ışıltılı olması pek mümkün değildirAzıcık gebelik highlighterı ver rabbim amin
Bende gece uyandım afedersiniz çişe gitttim belirti olabılırmı gece hıc gıtmem normalde ahahaAy bilmiyorum 4te yatıp 8de kalktım normal bir uzaygemisinin bu şekilde ışıltılı olması pek mümkün değildir
Ay kuzu sen napıyon bu kadar ya gençliğini heba ettin vallaAy bilmiyorum 4te yatıp 8de kalktım normal bir uzaygemisinin bu şekilde ışıltılı olması pek mümkün değildir
Bende ilk defa ishal oluyorum yani öyle kolay kolay olmam genelde kabız olurum ondan acaba usuttum mu ya herşeyi gebeliğe yormaya başladımAyy çok şükür kuzum bak hep en kötüyü düşünüyordun yok kist oldu bence falan diyeiyi çok şükür yumurtaların iyi olması da güzel. Progestan ve Estrofemi neden kesti acaba muhtemelen rahmin kalınlığını iyi görmüştür ya da zaten etkisi devam ediyordur fazlası zarardır. Pıhtılaşmayı da tahmin etmiştim kuzum bence de mantıklı önceden coraspin falan kullanman hakkında bişi dedi mi? Sen kullanayım mı diye soracaktın. Aşı da mantıklı canım aynen ama işte bilmeden hamileysek o sırada emin olamayacağımız için karışık. Zaten bizim yaş grubuna gelene kadar daha var. Ben herhalde regl olunca hamile olmadığıma emin olunca vurdurruum sonra da bir ay korunurum herhalde tabi yine dra sorup.
Var canım kesinlikle çoğjnlukla kabızlık oluyor ama ishal olan da varmış. Bizzat arkadaşım yaşadı yurtdışındaydık üşüttüm hava değişimi herhalde falan dedi ishal olmuştu meğer hamileymiş
Ay canım senin romatizma falan yok dimi ya da kaslarını yoracak bişi mi yaptın acaba ara ara benim de çok ağrır
Bu ay neden böyle oldu batdaslar hepimiz çok sabırsıziz heraldeS sedanur4004 bu arada bende de kabızlık var gibi uzuun yıllardan sonrave bu sabah ve dün akşam yüzümde bi güzellik ışıltı fark ettim olabilir mi acaba böyle bişi lütfen olsun çünkü
Gebelik ışıltısı diye bir şey var Google'da bakın
İnşallah inşallahHayırlısı ile yılbaşı hediyesi gibi olur bize
Çokça aminnnnAzıcık gebelik highlighterı ver rabbim amin
Eşimde yapma diyor ama yarın sabah gizlice yapsam mı bıtane ya. Negatif cıkarsada üzülürüm ama bilmiyorum pofBende ilk defa ishal oluyorum yani öyle kolay kolay olmam genelde kabız olurum ondan acaba usuttum mu ya herşeyi gebeliğe yormaya
Tahmini catlamanin 9. Günü olacak yarın çıkadabilir aslında bende mi yapsamEşimde yapma diyor ama yarın sabah gizlice yapsam mı bıtane ya. Negatif cıkarsada üzülürüm ama bilmiyorum pof
Ruh halime göre bakalım ya oyle bir belirtimde yok ama bilmiyorumTahmini catlamanin 9. Günü olacak yarın çıkadabilir aslında bende mi yapsam
| 17.12.2020 | 3 AY | GECİKME |
@Sevgi0817 | 17.12.2020 | 12 AY | |
@Rojda56 | 18.12.2020 | 13 AY | GECİKME |
| 18.12.2020 | 7 AY | |
P PpAaSs | 20.12.2020 | 13 AY | |
| 20.12.2020 | 48 AY | |
| 21.12.2020 | 16 AY | |
| 22.12.2020 | 17 AY | |
@yagmur597 | 22.12.2020 | 30 AY | |
| 22.12.2020 | 13 AY | |
| 22.12.2020 | 3 AY |
Kız kötü bişey de yazmadı hepimizi kopardı gülmekten suçu bu mu ya kim şikayet etmiş
Bendede var bu ay tuhaf oldu ya yumurtlamam dündü ishal oldm karnim sis balon gibi....Bende ilk defa ishal oluyorum yani öyle kolay kolay olmam genelde kabız olurum ondan acaba usuttum mu ya herşeyi gebeliğe yormaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?