- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
Bende ara ara kasık ağrısı oluyo işte modumu düşürmemeye çalışıyorum bizimle Allah'ın izniyle . Anketin oy ortalamsına baksana hıc belırtı yasamadım diyenle adete beş gün kala ve daha az kala belırtı yasadım dıyenlerın sayısı eşitBende de hiç belirti yok ya sanırım yine olmadı
Güzel haberler alcaksın inş5 gün gecikmem var canım kan sonucumu almaya gidiyorum dua edin bana
Yeter daa o kadar da yüzüversinler dimi ama hıhBanada.. bende öyle dümdük yatıyom
Bencede çok rahatlatıyor tüm bildiklerinizi unutun kızlaaarrrrr kesinlikle izleyinnnnnKızlar ne çok konuşmuşsunuz yetişemedim yadün gece Banu çiftçinin videosunu izledim gerçi o açıklanamayan gebe kalmada güçlük konusunda konuşmuştu ama ben çok beğendim konuşmayı daha önce minseo önermişti sağolsun dün de hus3545 paylaştı bana hangi video olduğunu bulamamıştım. Çok rahatlattı beni gerçekten benim çikolata kistim olmasına rağmen dediği şeyler çok mantıklı geldi pek çok şey öğrendim. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve asla olmuyor ben anne olamayacağım gibi cümleleri hepimize yasaklıyorum
Amin kuzum İnşaAllahEvet iki ucu sıkıntılı kan sulandırıcıların maalesef ama clexan oksapar gibi iğneler pıhtı varsa onu çözüyor diye biliyorum ben doğrudan tüm kanı sulandırmıyor yani aspirin coumadin gibi. Tabi gebelikte kanama da riskli olduğu için zor kararlar yine deinşallah hayırlısıyla ya gerçekten çok üzgünüm az önce de başka bir topikte okuduğum durumdan çok etkilendim gerçekten her aşaması riskli ve stresli bir süreç gebelik ve doğum kimseye acılar yaşatmasın bu konuda inşallah
Kuzum anlamadım hangi testin adıU Uzaygemisi35 M minik mucize92 @Sohrab kızlar testin adı inr mi ? eğer oysa eşimin çalıştığı hastanede bakılıyormuş yarın dr dan isteyim bu testi
bu genetikte pıhtılaşma bakılan test. sanırım trombofili paneliymişKuzum anlamadım hangi testin adı
Ben bugün de regl olmadım canım akşama kadar olmazsa bi idrar testi yapıcam sabahKızlar regl olan gebelik haberi alan var mı ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @PpAaSs 20.12.2020 13 AY @Zuzum67 20.12.2020 48 AY Dilhansah 21.12.2020 16 AY @gecenin_resmi 21.12.2020 14 AY @cukulatam 22.12.2020 17 AY @yagmur597 22.12.2020 30 AY @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY
Ortalama 38 yaşından önce yapılan AMH testi normal değerleri 2.6 – 6.8 ng /ml olarak gözlemlenmiştir. Fakat polikistik over olan kişilerde AMH testi değeri 6.8 ng /ml den daha yüksek seviyede bulunmuştur. Diyor kuzum netteKızlar amh değerimde 2,39 çıkmış bilen var mı aranızda
Yok bebek dusunurken kullanmadim cnm bebekten once vajinusmus zamani yaklasik 1 sene onceydi baslamistim kullanmaya kullanmayalida 6 ay oldu ama aklima takılıyo işte acaba zarar verdimi diye insan caresiz kalinca her ihtimali dusunuyoCanım vermez bence doğal ama korunmadığınız bebek için olan ilişkide zararlı olabilir çünkü asidik olduğu için spermleri öldürüp vajinanın da doğal ph dengesini bozabilir
bence gayet iyi bi değer canımKızlar amh değerimde 2,39 çıkmış bilen var mı aranızda
Yaşınız kaç acaba fsh e2 degerleriniz kacti doktor ne dedi size ve her ay yumurtlamaniz oluyormuydu bu forumda okudugum kadariyla cok dusuk degil ama yuksekte degil yine de doktor en iyisini bilirKızlar amh değerimde 2,39 çıkmış bilen var mı aranızda
Çok daha dusuk degerlerle hamile kalan bi suru insan var stres yapmayin sakın sonucunuz kotu degil onemli olan kalitesiKızlar amh değerimde 2,39 çıkmış bilen var mı aranızda
Çamur gibi akıntı geliyor canım şimdi doktor sırası bekliyoruz inşallah hayırla kalp atışını duyarızistanbulsultani canım kanaman ne durumda nasılsın ?
28 yaşındayım canım diğer değerlerimde iyi çıktıYaşınız kaç acaba fsh e2 degerleriniz kacti doktor ne dedi size ve her ay yumurtlamaniz oluyormuydu bu forumda okudugum kadariyla cok dusuk degil ama yuksekte degil yine de doktor en iyisini bilir
inşallah canım benim haber ver mutlakaÇamur gibi akıntı geliyor canım şimdi doktor sırası bekliyoruz inşallah hayırla kalp atışını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?