mantıklı bende daha yapmayım bende gıdıcem catlamıış mı dıye bakcak çarşambaİğneden sonra ben ovulasyon testi yapmıyorum zaten takibi yapılıp çatlaması için iğne yapıldığı için doktorum çağırıp bakıyor çünkü çatlamış mı diye, 2gün arayla gebelik testi yapıyorum iğnenin etkisi ne zaman geçecek görebilmek için
Valla doktoruna da böyleyse bilemiycem
134 tl ye aldım doktorum yaptı igneyiKızlar çatlama iğnesini nasıl yaptırıyosunuz doktorunuz mu veriyor yoksa siz mi istiyorsunuz? Ücreti hakkında da bilgi verir misiniz? Bende bi denemek istiyorum
Yarın da normal test yapayım dedim perşembe giderim diye düşündüM. Ama dayanamazsam giderim vermeye. İnşallah canım inşallah bir şey yokturKorkma İnşaAllah canım, bir sıkıntı Yoksa seninledir muhakkak bebeğin, sen yarın kan testi versen? İçin rahatlardı,
Birde başka topikte bir ayda 2 defa mı vuracaksın diye sormuş biri bişey olmaz ilki zaten işe yaramıyor demiş
Kuzum ilk olarak kimyasalı önemsemedik her bayan yaşar dedi doktor diye kimyasaldan 11 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım sonra ölen bebeğim 10+5 te kalbi durdu onu patalojiye gönderdik pıhtılaşma yada herhangi birşey çıkmadı ama ilk diye detaylı inceleme yapmadılarCanım ne testler yaptı hatırlıyor musun?minseo dediği gibi genetik bir rahatsızlık varsa o da olabilir. Gerçekten hiçbir sebep olmasa da düşük de olabiliyor işte inşallah son olsun yaşadıkların
Kan sulandırıcı iğne sayesnde çoğu gebelik sağlıklı doğumla sonuçlanıyor bildiğim kadarıyla inşallah baştan önlem alındığı için bu kez sıkıntısız olur canım
Evet kuzum dün siteye bende giremedim genel bakım yapılıyor yazıyorduHerkese günaydınn dun gece site çökmüştü galiba ya grilmiyordu :S
Ben de işte bunu yaşamaktan çok korkuyorumKuzum ilk olarak kimyasalı önemsemedik her bayan yaşar dedi doktor diye kimyasaldan 11 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım sonra ölen bebeğim 10+5 te kalbi durdu onu patalojiye gönderdik pıhtılaşma yada herhangi birşey çıkmadı ama ilk diye detaylı inceleme yapmadılar
Kürtajdan 3 ay sonra ikinci bebeğime hamile kaldım onunda 9.haftada kalbi durdu bu sefer genel olarak genetik araştırmaya gönderildi neden kalbi durduğunun belirlenmesi için ama yine birşey çıkmadı
O sırada eşimle banada genetik testler yapıldı
İlk olarak ailelerde genetik birşey var mı diye bakıldı onlarda çıkmayınca bize araştırma yapıldı ama birşey çıkmadı bu şekilde kuzum
Allah sizlere ve bana kayıp yaşatmasın sağlıklı gebelik elde edelim bir an evvel İnşaAllah
Rabbim yaşatmasın kuzumBen de işte bunu yaşamaktan çok korkuyorum
Amin kuzum aminRabbim yaşatmasın kuzumçünkü bir kere o kürtaj masasına oturduğunda sonradan hamile kaldığında hep o aklına geliyor dahada çok korkuyor insan ya bir daha ölürse diye ve öylede oldu bende hiç aklımda çıkmadı ikinci hamileliğimde ya yine ölürse birşey olursa diye pimpirikliydim ve başıma geldi Allahım bir daha ne bana nede bir başkasına yaşatmasın İnşaAllah kuzum
Anladım canım hep de ileri kayıpların olmuş kıyamam. İnşallah bundan sonra gerçekten sağlıkla ilerlesin çok zor bir durum ne desem boşKuzum ilk olarak kimyasalı önemsemedik her bayan yaşar dedi doktor diye kimyasaldan 11 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım sonra ölen bebeğim 10+5 te kalbi durdu onu patalojiye gönderdik pıhtılaşma yada herhangi birşey çıkmadı ama ilk diye detaylı inceleme yapmadılar
Kürtajdan 3 ay sonra ikinci bebeğime hamile kaldım onunda 9.haftada kalbi durdu bu sefer genel olarak genetik araştırmaya gönderildi neden kalbi durduğunun belirlenmesi için ama yine birşey çıkmadı
O sırada eşimle banada genetik testler yapıldı
İlk olarak ailelerde genetik birşey var mı diye bakıldı onlarda çıkmayınca bize araştırma yapıldı ama birşey çıkmadı bu şekilde kuzum
Allah sizlere ve bana kayıp yaşatmasın sağlıklı gebelik elde edelim bir an evvel İnşaAllah
Evet kuzum doktorda öyle söyledi herhangi bir sorun yok diye hatalı döllenme sağlıksız gebelik dedilerAmin kuzum amindöllenme esnasında olan en ufak bi farklılık bile buna sebep olabiliyormuş
Canım vermez bence doğal ama korunmadığınız bebek için olan ilişkide zararlı olabilir çünkü asidik olduğu için spermleri öldürüp vajinanın da doğal ph dengesini bozabilirYa bi de kizlar ben vajinusmus atlattim o donem 1 ay boyunca dilator ve zeytinyagi kullandim ve acikcasi bol bol kullandim esimede kullandim sonunda yendim ama merak ettigim aypardir bebek icin ugrasiyoruz zeytinyagi rahim tuplerime zarar vermismidir film cektircemde merak ettim sadece bi de 1 ay yumurtam 28 mmde catladi zarar vermismidir
Çok iyi anlıyorum seni kimyasal bile insanı nasıl sarsıyor kürtaj olayı çok ayrı boyutEvet kuzum doktorda öyle söyledi herhangi bir sorun yok diye hatalı döllenme sağlıksız gebelik dedilerbir an önce sağlıklı gebelik yaşayalım gerçekten psikolojikmen daralıyorum artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?