Kontrole gitmediyseniz neye göre iğne vuruldunuz anlayamadım benCanım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
Nasıl yaa.. sen iğneyi kafana göre mi vurdun ben anlayamadımCanım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
Allah başka dert vermesin canım yaCanım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
merhaba Allah razı olsun düşünüp sorduğun için . Ben sorup durmsk istemiyorum ama takip ediyorm sizi.
Yaa maşallah prenses geliyor deseneCanım me
merhaba Allah razı olsun düşünüp sorduğun için . Ben sorup durmsk istemiyorum ama takip ediyorm sizi.
Benim bebek kız olacak inşallah
Bi de bugun sabah doktor dedı diyordu pazar 11 de vur dedı diye.. Yalancı ya.. Ben artık cevap vermicem ona, 3 4 gündür kac yalan soyledı bellı deıl.Kontrole gitmediyseniz neye göre iğne vuruldunuz anlayamadım ben
Canım sen istersen hiç buralara yazma, sadece doktorunu dinle not falan al tarihleri. Böyle yanlış vurmanın faydadan çok zararı olduğunu düşünüyorum. Ama troll müsün diye de düşünmüyor değilim?! Kaç yaşındasın acaba?Canım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
Ben meraktan kafamızı baya karıştırdıpınız için profilinizden baktım önceki mesajlarınıza size nacizane bir kaç tavsiye vermek istiyorum öncelikle lütfen sakin olun stres yapmayın her topiğe aynı mesajları yazmayın insanlarında kafasını karıştırıyorsunuz. Klomene ara kanamanız olduğunda başlamışsınız doktor nasıl böyle bişeye izin verdi hiç bilmiyorum e2 vs en azından bakması gerekirdi, siz nasıl kontrole gitmeden çatlatma iğnesini vurdunuz bunu sakın yapmayın Bi daha heleki gebelik şüpheniz varsa klomen sakın kullanmayın düşüğe sebep çünkü, ve lütfen bazı şeyleri sırasıyla yapın adet olmadan klomen kullanmayın adet olamıyorsanız tarsusal benzeri ilaç isteyin doktorunuz dan çekinmeyin ondan sonra başlayın klomene belki doktorunuz çok aklı başındadır sonuçta doktor aMa öyle mesajlar yazıyorsunuz ki 2 gündür kafamız karıştı sakin olun inşallah tez zaman da gebe kalırsınız inşallahhhCanım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
Acaba trollüyor mu bizi?Bi de bugun sabah doktor dedı diyordu pazar 11 de vur dedı diye.. Yalancı ya.. Ben artık cevap vermicem ona, 3 4 gündür kac yalan soyledı bellı deıl.
Valla düşünmüyor değilim her topiğe kopyala yapıştır mesajlar çünkü ama ben kasım da iğne kullandığım da hatırlıyorum sanki o da kullanmıştı görmüştüm topiklerde yaAcaba trollüyor mu bizi?
3 gün üst üste gebelik testi paylastı heryerde, bugun yumurtlama doneminde oldugunu catlatma yaptıgını soyledı, hatta sabah biraz takıldım kendısine onu da anlamadı, adetım gecınce Test yapcam dedı, sonra ne hikmetse ogleden sonra Bı anda kontrolu cıktı, meger ıgneyı yanlıs zamanda yapmıs, halbukı kendı dedı doktor pazar 11 de vur dedı diye.. Cidden ya gercekten saft.. ya da trolluyor.. Daha da cevap yazmam onun dedıgı hıcbırseye.. Anlamıyor da soyledıkleırmızı onlarca insan fikir veriyor.. Yok arkadas gırmıyor kafasınaAcaba trollüyor mu bizi?
Kasım ayın da da aynıydı ben hatırlıyorum topiklerde o zaman da gebelik testlerini atıyordu yine aynı şekilde anlayamadım yardımcı da olmak istedik hepimiz ama çok kafam karıştı inşallah tez zaman da gebe kalır oda rahatlar bizdeBi de bugun sabah doktor dedı diyordu pazar 11 de vur dedı diye.. Yalancı ya.. Ben artık cevap vermicem ona, 3 4 gündür kac yalan soyledı bellı deıl.
insan gerçekten hayret ediyor3 gün üst üste gebelik testi paylastı heryerde, bugun yumurtlama doneminde oldugunu catlatma yaptıgını soyledı, hatta sabah biraz takıldım kendısine onu da anlamadı, adetım gecınce Test yapcam dedı, sonra ne hikmetse ogleden sonra Bı anda kontrolu cıktı, meger ıgneyı yanlıs zamanda yapmıs, halbukı kendı dedı doktor pazar 11 de vur dedı diye.. Cidden ya gercekten saft.. ya da trolluyor.. Daha da cevap yazmam onun dedıgı hıcbırseye.. Anlamıyor da soyledıkleırmızı onlarca insan fikir veriyor.. Yok arkadas gırmıyor kafasına
Aynen bugun duyduklarımdan sonra kafamı vurasım geldi benım de boyleinsan gerçekten hayret ediyor
Bu stresle basa cıkması lazım, kendıne zarar veriyor farkında deıl..bize verdiği neyse deKasım ayın da da aynıydı ben hatırlıyorum topiklerde o zaman da gebelik testlerini atıyordu yine aynı şekilde anlayamadım yardımcı da olmak istedik hepimiz ama çok kafam karıştı inşallah tez zaman da gebe kalır oda rahatlar bizde
Özel değilse bakmıyor diye biliyorum canım. Özelde de emin değilim. Ben devlete kadın doğuma gitmiştim bir kez gebelik öncesi tetkiklerim yapılsın diye. Şaka gibi bana sadece TSH bakmıştı bir de hepatit toksoplazma bağışıklığı falan. Hormonlara bile bakamıyoruz biz dahiliyeden yaptır dediKızlar dahiliye amh bakabilir mi kadın doğumda bulamıyorum da randevu
Sen normal deilsin.
Kontrole gitmediyseniz neye göre iğne vuruldunuz anlayamadım ben
Nasıl yaa.. sen iğneyi kafana göre mi vurdun ben anlayamadım
Allah başka dert vermesin canım ya
Bi de bugun sabah doktor dedı diyordu pazar 11 de vur dedı diye.. Yalancı ya.. Ben artık cevap vermicem ona, 3 4 gündür kac yalan soyledı bellı deıl.
Canım sen istersen hiç buralara yazma, sadece doktorunu dinle not falan al tarihleri. Böyle yanlış vurmanın faydadan çok zararı olduğunu düşünüyorum. Ama troll müsün diye de düşünmüyor değilim?! Kaç yaşındasın acaba?
Ben meraktan kafamızı baya karıştırdıpınız için profilinizden baktım önceki mesajlarınıza size nacizane bir kaç tavsiye vermek istiyorum öncelikle lütfen sakin olun stres yapmayın her topiğe aynı mesajları yazmayın insanlarında kafasını karıştırıyorsunuz. Klomene ara kanamanız olduğunda başlamışsınız doktor nasıl böyle bişeye izin verdi hiç bilmiyorum e2 vs en azından bakması gerekirdi, siz nasıl kontrole gitmeden çatlatma iğnesini vurdunuz bunu sakın yapmayın Bi daha heleki gebelik şüpheniz varsa klomen sakın kullanmayın düşüğe sebep çünkü, ve lütfen bazı şeyleri sırasıyla yapın adet olmadan klomen kullanmayın adet olamıyorsanız tarsusal benzeri ilaç isteyin doktorunuz dan çekinmeyin ondan sonra başlayın klomene belki doktorunuz çok aklı başındadır sonuçta doktor aMa öyle mesajlar yazıyorsunuz ki 2 gündür kafamız karıştı sakin olun inşallah tez zaman da gebe kalırsınız inşallahhh
Kızlar toptan yazıyorum duygularıma tercüman oldunuz bu nedir yahu kaç gündür dalga geçer gibi3 gün üst üste gebelik testi paylastı heryerde, bugun yumurtlama doneminde oldugunu catlatma yaptıgını soyledı, hatta sabah biraz takıldım kendısine onu da anlamadı, adetım gecınce Test yapcam dedı, sonra ne hikmetse ogleden sonra Bı anda kontrolu cıktı, meger ıgneyı yanlıs zamanda yapmıs, halbukı kendı dedı doktor pazar 11 de vur dedı diye.. Cidden ya gercekten saft.. ya da trolluyor.. Daha da cevap yazmam onun dedıgı hıcbırseye.. Anlamıyor da soyledıkleırmızı onlarca insan fikir veriyor.. Yok arkadas gırmıyor kafasına
Ben özel de dahiliye de rica etmiştim gitmişken ona da baktırmıştım ama devlette endokrin bakıyor ona da dahiliye den kayıt açtırma nız gerekiyorÖzel değilse bakmıyor diye biliyorum canım. Özelde de emin değilim. Ben devlete kadın doğuma gitmiştim bir kez gebelik öncesi tetkiklerim yapılsın diye. Şaka gibi bana sadece TSH bakmıştı bir de hepatit toksoplazma bağışıklığı falan. Hormonlara bile bakamıyoruz biz dahiliyeden yaptır deditam tersi de olabiliyor yani ama dahiliyeden randevu alsan bile belki kadın doğum doktorunun isteğini ister senden. Çok farklı uygulamalar oluyor hastaneye göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?