aynen malesef pik gördük sonra çatladı ve regl öncesi ben tekrar pik gördüm hatta silik bir çizgi de görüp yada gördüğümü idda edip kan vermiştim negatif ve regl oldum . fakaj gebelik varsa lh da yükseliyor yani olma ihtimali de var o nedenle bence hcgyi tekrarla canımOvüde pik mi görüp adet oldunuz
Ovülasyonla alakalı bi konu açmıştım ama o ay nerdeyse yumurtlama gününden sonra hiçç silikleşmemişti. Bu ay öyle olmadı silikleşmeyi görmüştüm diye bi umut işte.
Neyse ovüde pik görüp adet olunuyorsa tamam anlaşılmıştır...zaten adet sancımda başladı.. ben filim açıp izlesem iyi olacak. Yorumun için Çok teşekkür ederim.
Sanırım en son bu dediğini yapacam. Okadarda test almıştım sanırım adet olunca hepsini çöpe atmam gerekecek. Yarın yada ertesi gün testimi başka bir gebelik testiyle yapmalıyım. Yada hiç yapmasamda olur, boş hayal hikayesi işte bizimkisiEczaneden başka bi marka test alıp tekrarlasana canım bu teste güvenmedim ben
hamilesinKızlar böylr çıktı ilk 2 dk içinde hamile miyim
Teste göre hamilesin canım bence bi kan vererek kesinleştirin sonucu
bence var canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2745004 var mı sizce
Teşekkür ederim yarın kan testi yapayım o zamanbence var canım hayırlı olsun
Belli olmaz canım inşallah vardır ama insan aynı testten bi kere olumsuz sonuç alınca emin olamıyorSanırım en son bu dediğini yapacam. Okadarda test almıştım sanırım adet olunca hepsini çöpe atmam gerekecek. Yarın yada ertesi gün testimi başka bir gebelik testiyle yapmalıyım. Yada hiç yapmasamda olur, boş hayal hikayesi işte bizimkisi
Amin canım darısı sizlere olsun inşallahVar canımhayırlı olsun
Teste göre hamilesin canım bence bi kan vererek kesinleştirin sonucu
e canım var dedik ya neden inanmıyon ?Eki Görüntüle 2745004 var mı sizce
canım doktor uygun görürse veriyo mutlaka bi doktorla yürütmen lazım :)Kızlar çatlama iğnesini nasıl yaptırıyosunuz doktorunuz mu veriyor yoksa siz mi istiyorsunuz? Ücreti hakkında da bilgi verir misiniz? Bende bi denemek istiyorum
Çookk amin canımAmin canım darısı sizlere olsun inşallah
Anladım canım bu hafta doktor kontrolüm var o zmn sorarım İnşAllahcanım doktor uygun görürse veriyo mutlaka bi doktorla yürütmen lazım :)
Doktor veriyor canım uygun görürse 130 lira gibi bi fiyatı var. Ben kendim vurdum göbekten.Kızlar çatlama iğnesini nasıl yaptırıyosunuz doktorunuz mu veriyor yoksa siz mi istiyorsunuz? Ücreti hakkında da bilgi verir misiniz? Bende bi denemek istiyorum
Anladım kuzum bu hafta doktor kontrolümde sorcam bakalımDoktor veriyor canım uygun görürse 130 lira gibi bi fiyatı var. Ben kendim vurdum göbekten.
Geçen hafta sivilcem çıktığı için yapmam. Geçerse anca 5 gün sonra yaparım umudum yok çünkümBatdaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben pazar sabahı yapmayı planlıyorum 27 siParesilaaa @GeminiWoman @deniz_busra @evrem92 @Duygu933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?