- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
erken olmaz mı :S eğer belirti yaşarşam beni cidden şüphelendiren ozaman yaparım bendeBatdaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben pazar sabahı yapmayı planlıyorum 27 si @ParesilaaaGeminiWoman @deniz_busra evrem92 Jane Jetgil
Kuzum 16 si catladiysa 12 gün oluyor bilemedim ama varsa çıkar heraldeerken olmaz mı :S eğer belirti yaşarşam beni cidden şüphelendiren ozaman yaparım bende
aynen bakalım eğer kendımı hazır hıssedersem yaparım bende. genellıkle hep erkenden yapıyodumda tutmaya çalışcam kendımı. ama bi belirti felan hissedersem yaparım yoksa 31 i sabaha kadar beklemek ıstıyorum :S ama heran fikir değişebilir tabıKuzum 16 si catladiysa 12 gün oluyor bilemedim ama varsa çıkar heralde
Ben dayanamam heralde yaparımaynen bakalım eğer kendımı hazır hıssedersem yaparım bende. genellıkle hep erkenden yapıyodumda tutmaya çalışcam kendımı. ama bi belirti felan hissedersem yaparım yoksa 31 i sabaha kadar beklemek ıstıyorum :S ama heran fikir değişebilir tabı
ben bugun bıle yapabılırdım de iyi kurtardımBen dayanamam heralde yaparım
6 gün oldu kız daha durrr en erken 27 si bence oda en erkeniiben bugun bıle yapabılırdım de iyi kurtardım
aynen bencede6 gün oldu kız daha durrr en erken 27 si bence oda en erkenii
canım normal bunlar :)Kızlar sonuçlarım çıkmış amh hariç bakar mısınız
Canım ben çok anlamıyorum ama bana iyi gibi geldiKızlar sonuçlarım çıkmış amh hariç bakar mısınız
bence de normal kuzumKızlar sonuçlarım çıkmış amh hariç bakar mısınız
sadece fsh lh tan yüksek olmalı diye biliyorum ama eksik de biliyor olabilirim.Kızlar sonuçlarım çıkmış amh hariç bakar mısınız
Ayın 10 unda 8 gün süren kanamam oldu sattan 23 gün sonra. regl ye pek benzemiyor Du ama regl yerine geçiyor sanırım eger o kanama sayılmıyor sa 4 gün geçikmiş sayılıyorum sanırım@dilasariyegenoglu @Benben1212 Kızlar listeye eklendiniz.
Hanımlar durumunuzu günceller misiniz ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY Sevgicik 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY @PpAaSs 20.12.2020 13 AY @Hly5224 20.12.2020 2 AY @Zuzum67 20.12.2020 48 AY @Dilhansah 21.12.2020 16 AY @gecenin_resmi 21.12.2020 14 AY
Bari son güne kadar umut edeyim diyorum bendeS sedanur4004 yumurtlamanın 13. Günü falan dayanamayıp yapabilirimyapmayıp adet oluncada kötü oluyom yapıp negatifi görüp adet gelmesini beklerkende iki ucu boklu değnek ya
bende bugun gittim doktora 21 mm olmuş dedı iğne yaptı sonra nolucak acaba bilginiz var mıAnladım canım, bazıları da çatlayınca zaten içerde sperm varsa döllenme oluyor diyorkafam karıştı biraz, en iyisi bari bu günü de değerlendireyim ben
Ben geçmesini beklemek istiyorum kuzum dayanabilirsem :))Batdaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben pazar sabahı yapmayı planlıyorum 27 si @ParesilaaaGeminiWoman @deniz_busra evrem92 Jane Jetgil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?