- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 27
Edeceğim bakalım hüsran olmaz inşallahAmin canım . Bende doktor araştırmasına başladım . 2 doktor var aklımda . Yarın şu kan sonuçlarım güzel çıkarsa inş ikisinede gideceğim . Sonra hangisine kendmi yakın hissedersem onunla devam edeceğim . Sen gece yine kontrol et . Bazen gece de çıkabiliyormuş sonuçlar .
çıldırmakta üstüme kımse olmaz. hamılelıkte genellıkle göğüs hassasiyetı olur dıye akşam göğüslerime acısanıza biraz yaa dıye konusuoyodumBenim sebebim pcos ama klomen iğne kullanıyorum işte daha ne anlamıyorum artık yani stresten olmuyor diyorum yumurta var kaliteli çatlıyor ama döllenemiyor çıldıriciğim yaaani
çıldırmakta üstüme kımse olmaz. hamılelıkte genellıkle göğüs hassasiyetı olur dıye akşam göğüslerime acısanıza biraz yaa dıye konusuoyodum
Ben doğmamış hatta var olmayan bebeğime alışveriş yapıyorum kimse beni geçemez
İyi düşün iyi olsun .Edeceğim bakalım hüsran olmaz inşallah
Böyleleri anne oluyor ya ne diyimBiliyosun sadece konuşur insanlar.. Annesi bile o kadar hakaret ediyor bana, al bak o zaman diyorum. Ben ne anlarım çocuk bakmaktan. Annemden annelik mi gördüm ki ben çocuğuma annelik yapıcam diyortam trajikomik. Bari annelik yapana saygı duy dimi? O da yok.. Huzursuz edecekler ya işte nasıl edecekler. İnsanlar kötü, gerçekten.. Neyse içim daraldı bak yine kapatalım en iyisi. Hepimiz için en güzelini, en hayırlısını diliyorum. Allahım hakedene versin
İnanmak başarmanın yarısıdırBen doğmamış hatta var olmayan bebeğime alışveriş yapıyorum kimse beni geçemez
Napiim bişey çok beğeniyorum çok uygun oluyor fiyatı ya hamile kaldığım da bulamazsam kenarda dursun ne olacakİnanmak başarmanın yarısıdır
Benim göğüsler yan taraflardan hassaslaşmaya başladı ama benim yumurtlamadan 4 5 gün sonra hep hassaslaşmaya başlar yine aynısı oldu.. bende niye hassaslaştı diye üzülüyorum çünkü her böyle olduğunda adet oluyorumçıldırmakta üstüme kımse olmaz. hamılelıkte genellıkle göğüs hassasiyetı olur dıye akşam göğüslerime acısanıza biraz yaa dıye konusuoyodum
belli olmaz ki ama hıc belırtıde olabılır olumsuz dusunmeBenim göğüsler yan taraflardan hassaslaşmaya başladı ama benim yumurtlamadan 4 5 gün sonra hep hassaslaşmaya başlar yine aynısı oldu.. bende niye hassaslaştı diye üzülüyorum çünkü her böyle olduğunda adet oluyorum
Canim ben yazmistim arada kaynadi herhalde@dilasariyegenoglu @Benben1212 Kızlar listeye eklendiniz.
Hanımlar durumunuzu günceller misiniz ?
gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY @PpAaSs 20.12.2020 13 AY daydream34 20.12.2020 2 AY @Zuzum67 20.12.2020 48 AY @Dilhansah 21.12.2020 16 AY @gecenin_resmi 21.12.2020 14 AY
Yeni tarihin nedir eğer yazmadıysan onu güncelleyememişimdirCanim ben yazmistim arada kaynadi herhalde17 Aralikta regl oldum.
ah ne kadar iyiHem ne stres... Meyve sebzelerin adını bile bilmeyen, tuvaletini bile öğrenmemiş, 2.sınıfta hala okumayı bile bilmeyen bi çocuk ve ben kendi çocuğumu bi tarafa bırakıp bütün enerjimi, sabrımı, şefkatimi bu çocuğa veriyorum. Yine de Allah razı olsun demek yerine sürekli üvey anne muamelesi yapıyorlar. Ömrüm boyunca da amuda kalksam da yaranamayacağımı biliyorum. Eşimin ailesiyle görüşmüyoruz o yüzden. Bir yandan da çocuğun cahil annesiyle mücadele ediyorum. Kaç cephede savaşıyorum belli değilDüşünmüyor değilim belki de bu kadar stresten olmuyor çocuğumuz. Hayırlısını versin allahım hepimize
Niyeee bat nezaman ki???Yok canım ya yapmayacam adetim geciksin 1 hafta öyle
Rabbim nasip etsn en kisa zamanda kuzum Pco demek cocugun olmicak anlamina gelmiyorki olacak insallah yeni yil hepimize yen8 yollar cizecek insallah hayirlisii ileSadece annem babam biliyor canım annem benim sesimden anlıyor herşeyi anlatmak zorunda kaldım çok üzülüyordu şimdi daha çok üzülüyor nasıl daha önce farkedemedik diye kendi kendini yiyip bitiriyor ben pcoslu olduğumu 3 sene önce öğrendim daha önce çok gittim doktorlara hiçbir problem yoktu annem bu yüzden çok üzülüyor inşallah bian önce gebe kalırım da oda mutlu olur ailem hep destekçi Allah razı olsun onlardan
Ben Allah rızası için yapıyorum zaten kuzum, hayata güzel bir çocuk kazandırabilirsem ne mutlu.. Yapamazsam da elimden geleni yaptım diyebilmek yeter bana. Sağolasınbence asıl sen o çocuğa annelik yaptığın için Allah sana mükafatını çok güzel şekilde verecek.
Aaa ben deBen doğmamış hatta var olmayan bebeğime alışveriş yapıyorum kimse beni geçemez
aynen odasını sole bole yaparız dıye kavga bıle edıyoruz :Aaa ben deo varmış gibi evde eşimle konuşuyoruz çocuğun taklidini yapıyoruz falan
Hahaha bazen böyle yaşlı teyzeler hissediyor gerçekten yüzüne bakınca bile anlıyor diyorlarya bişe dicem şirkette yemeğe çıktım demin, yemekçi abla yanıma geldi konusuyoduk senın suratın neden bole çillendi gebemisin sen dedinormalde de kımse cocuk ıstedıgımı felan bılmez. dedım bılmem bıraz sıvılcelendı suratım ama ara ara oluyo zatr,en o . baktım ben bıse goremedım ama yaşlı kadın inş doğru diyordurr yarabbimm artık bıkac gun suratımı ıncelerim aynada
Bizim çaycı abla da her ay bana sen gebe misin yoksa diye soruyorya bişe dicem şirkette yemeğe çıktım demin, yemekçi abla yanıma geldi konusuyoduk senın suratın neden bole çillendi gebemisin sen dedinormalde de kımse cocuk ıstedıgımı felan bılmez. dedım bılmem bıraz sıvılcelendı suratım ama ara ara oluyo zatr,en o . baktım ben bıse goremedım ama yaşlı kadın inş doğru diyordurr yarabbimm artık bıkac gun suratımı ıncelerim aynada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?