Canım ben de muhasebeciyim iş yoğunluğu da çok etkiliyor herşeyi çok bunalıyorum.. Eşim yaptırdı testleri hiçbir problem çıkmadı rahim filmi daha önce doktorum gerek görmemişti ama oda çektirme taraftarı ocak gibi işte çektirip sonra son kez klomen ve iğne deneyeceğim.. Benim aslında çok fazla Bi etkileri yoktu sadece gebe kalamıyordum ama bu ara saçlarım dökülmeye başladı kilolu değilim Bi ara almıştım eski halime geri döndüm adetlerim düzenli bilmiyorum çok yoruldum bu virüs olmasaydı biraz daha seri hareket edebilirdim ama şuan hastaneye gitmeye korkar durumdayım o yüzden ocak sonu rahim filmini aradan çıkaracağım inşallahseninle hikayemiz benziyor ben de bankacıydım 4.5 senedir dayanamadım ekimde ayrıldım. iyiki de ayrılmışım . benim de 30 a ramak kaldı ama bence öyle düşünmeyelim ya beni yedi bitirdi deme lütfen çünkü pko bir hastalık değil sendrom. etkilerini azaltabilmek bizim elimizde.
ben de o kadar çok bu umitszliğe kapılıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ama acaba rahim filmi
çektirip öyle mi devam etsen tedaviye yada eş faktöründe nedir durum ?
Ben de aynı meslek olmaz olasıcaCanım ben de muhasebeciyim iş yoğunluğu da çok etkiliyor herşeyi çok bunalıyorum.. Eşim yaptırdı testleri hiçbir problem çıkmadı rahim filmi daha önce doktorum gerek görmemişti ama oda çektirme taraftarı ocak gibi işte çektirip sonra son kez klomen ve iğne deneyeceğim.. Benim aslında çok fazla Bi etkileri yoktu sadece gebe kalamıyordum ama bu ara saçlarım dökülmeye başladı kilolu değilim Bi ara almıştım eski halime geri döndüm adetlerim düzenli bilmiyorum çok yoruldum bu virüs olmasaydı biraz daha seri hareket edebilirdim ama şuan hastaneye gitmeye korkar durumdayım o yüzden ocak sonu rahim filmini aradan çıkaracağım inşallah
ahhh bir bilseeeemmmSen niye uyanıksın uyusana
2012 den beri kesintisiz çalışıyorum 2015 te evlendim ve yoruldum artık yıl sonu geldi tam kafa yemelik o yüzden 2021 de bırakmayı düşünüyorum evet çalışmak çok güzel maddi olarak ama artık bebek için vakit ve zaman ayırmak istiyorum inşallahhBen de aynı meslek olmaz olasıca
Ah canım sağolahhh bir bilseeeemmmpazartesi sendromlarınuız hayırlı olsun
Baya olmuş senin iş hayatına atılalı, ah bırakıp gitmek benim de içimde çok geçiyor ama ek bi gelir yaratmadan bırakamam ev kredisi ödüyoruz çünkü eşimin üstüne yıkamam2012 den beri kesintisiz çalışıyorum 2015 te evlendim ve yoruldum artık yıl sonu geldi tam kafa yemelik o yüzden 2021 de bırakmayı düşünüyorum evet çalışmak çok güzel maddi olarak ama artık bebek için vakit ve zaman ayırmak istiyorum inşallahh
inan uzun süreli stresi durumları bu pkoyu tetikliyor bu tarz sorunlar yaşayanların büyük çoğunluğunun stresli işlerde çalışıyor olması tesadüf olamaz zaten. ben de malesef dökülme tüylenme gibi etkilerini yaşıyorum. adım atmak istiyorum dediğin gibi ama virüs malesef beni de geri çekiyor. ben bu süreçte online terapi alıyorum bak tavsiye ederim. bazen başa çıkamadığımız durumları tek başımıza halletmekte ısrarcı oluyoruz ama bazen de böyle destekler hayat kurtarıcı oluyor. vaktin ve imkanın varsa değerlendir derim canım.Canım ben de muhasebeciyim iş yoğunluğu da çok etkiliyor herşeyi çok bunalıyorum.. Eşim yaptırdı testleri hiçbir problem çıkmadı rahim filmi daha önce doktorum gerek görmemişti ama oda çektirme taraftarı ocak gibi işte çektirip sonra son kez klomen ve iğne deneyeceğim.. Benim aslında çok fazla Bi etkileri yoktu sadece gebe kalamıyordum ama bu ara saçlarım dökülmeye başladı kilolu değilim Bi ara almıştım eski halime geri döndüm adetlerim düzenli bilmiyorum çok yoruldum bu virüs olmasaydı biraz daha seri hareket edebilirdim ama şuan hastaneye gitmeye korkar durumdayım o yüzden ocak sonu rahim filmini aradan çıkaracağım inşallah
erken kalkan yol alııır mesela mutfaktan salonnaaaAh canım sağolsenin yerinde olsam şuan mışıııl mışıııl uyurdum
Günaydın canım, naptın kan verdin mi?Canlar günaydın
Hayırlı güzel haberli bol bereketli haftalarımız olsun İnşaAllah
Gebeydim ama doğum yapamamıştımalttan muayenede öğrendim canım
malesef fizyolojik bişiy ve düzelmiyor eğer gebe kalırsan normal konuma geçip doğumdan sonra tekrar eski haline dönüyor
İstediği ayda öyle hemencecik nasıl gebe kaldıTers rahim gebe kalmakta sıkıntı yaratmıyor kuzenimin eşinin de rahmi ters kız çatır çatır 3tane doğurdu ve hepsini de istediği ayda gebe kaldı doğum anında çeviriyorlarmış rahmi öyle söylemişti
Ahahahha uzun vadeli evli olanlar nasıl da belli ediyoruz kendimizi
| 17.12.2020 | 3 AY | |
@Sevgi0817 | 17.12.2020 | 12 AY | |
@Rojda56 | 18.12.2020 | 13 AY | GECİKME |
| 18.12.2020 | 7 AY | |
A aybukee34 | 19.12.2020 | 3 AY | |
P PpAaSs | 20.12.2020 | 13 AY | |
@Hly5224 | 20.12.2020 | 2 AY | |
| 20.12.2020 | 48 AY | |
| 21.12.2020 | 16 AY | |
| 21.12.2020 | 14 AY |
Adet olmadım canım şimdi çıkıp test alacağım haber veririm yaptıktan sonraD dilasariyegenoglu B Benben1212 Kızlar listeye eklendiniz.
Hanımlar durumunuzu günceller misiniz ?
gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME KelebekkB 18.12.2020 7 AY A aybukee34 19.12.2020 3 AY P PpAaSs 20.12.2020 13 AY @Hly5224 20.12.2020 2 AY Zuzum67 20.12.2020 48 AY Dilhansah 21.12.2020 16 AY gecenin_resmi 21.12.2020 14 AY
Tamam tatlımAdet olmadım canım şimdi çıkıp test alacağım haber veririm yaptıktan sonra
daha çok erken kendini hırpalamaEvde 2tane test var daha gunume 8 gun var erken diye yapmamak için sabah doğru tuvalete koşuyorum
Regl oldun mu kuzumKızlar öyle uykum var ki bugün nasıl geçer hem regl hem uyku hem pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?