- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Evet aynen ben her ay arıyorum normalde muhtemelen korunuyorken de bu belirtiler oluyordu ve fark etmiyordum bile muhtemelenAynen daha çok yeni hepimiz için ama insan bi farklılık arıyor kendindebenim dün biraz kasık ağrım vardı bugün hiçbişeyim yok.. Rabbim inşallah gönlüne göre versin.. ama 28 i kan için erken değildir gibi ya varsa çıkar hertürlü
Evet daha önce de dikkatimi çekmişti mesajları benim deBende yazdıklarından bişey anlamadım 1-2 msjını okuyup anlayamayinca hızlı hızlı geçtim onu valladiğer ismi esmalı bişeydi sanki bi yerde ovulasyon testlerini atmıştı pik oldu mu diye sormuştu orda görmüştüm
Hadi inşallahAma bende batdaştımmbenim kasık ağrım başladı yine ara ara çok ağrıyor okdr değişik geldi inşallah iyi yöndedir
Hahaha ne zamsndı yumurtlama? Ben de pik silindiğinde bile değerlendiremedik vallaValla bsn son değerlendirmeden beri hiç yanaşmadım kocamaAy oh beee rahat ettim
Senin hamilelik haberini aldığım gün kendi haberini almış gibi sevinecegim çünkü çok pozitifsin, kadere akışına biraktin süreci. Ve de çok iyi bir anne olacaksın hissediyorum. Hakkında hayırlısıNasip değilmiş kuzum demek ki en hayırlı ve doğru zamanda olsun diye dua ediyorum hep, dualarımın karşılığını alacağıma eminim o yüzden üzülmüyorum hiç
Teşekkürler bakalım benim yumurtlamadan 3 gün sonra ufak kramplar başladı beklemek çok zormuşÇok teşekkür ederimvalla iğnenin ertesi günü ağrım başladı yaklaşık 10 gün sürdü çok şişkinliğim oldu. Ama iğnenin etkisi diye düşünüyorum önceki gebeliğimde yaşamamıştım çünkü. Öncekinde de klomen kullanmıştım ama iğne olmamıştm
Öyle inşallah alırsınız hayırlı haberleriTeşekkürler bakalım benim yumurtlamadan 3 gün sonra ufak kramplar başladı beklemek çok zormuş
Duygulandırdın beni çok teşekkür ederimSenin hamilelik haberini aldığım gün kendi haberini almış gibi sevinecegim çünkü çok pozitifsin, kadere akışına biraktin süreci. Ve de çok iyi bir anne olacaksın hissediyorum. Hakkında hayırlısı
Baktım bilgilerine de aynı süredir bekliyorz 10 ay. Valla söyleyince dile kolay ama bu sürede neler yaşıyoruz biz biliriz ancak.. Sonu güzel olsun da beklemeye değerDuygulandırdın beni çok teşekkür ederimisteyen herkese bu duyguyu tatmak nasip olsun inşallah, nasıl psikolojilerden geçtiğimizi biz biliyoruz hiç kolay değil yol dikenli ama sonu güzel olacak inancım tam
Aynen canım aynen. Geriye dönüp bakınca insan ne psikolojileri atlattım diyor. Ağlama krizleri, sinir krizleri. Kolay değil ama eninde sonunda alnımızda yazılanı yaşayacağız, hayırlısı olsun diye dua etmekten başka çaremiz yok biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağız en güzel teslimiyette bu zaten.Baktım bilgilerine de aynı süredir bekliyorz 10 ay. Valla söyleyince dile kolay ama bu sürede neler yaşıyoruz biz biliriz ancak.. Sonu güzel olsun da beklemeye değer
Valla 16sı pik 17si çatlamaydı o gümler dahil 6gün arka arkaya oldu kısmet artık kuzuEvet aynen ben her ay arıyorum normalde muhtemelen korunuyorken de bu belirtiler oluyordu ve fark etmiyordum bile muhtemelenİnşallah şu an sıkıca yerleşiyordur bebişlerimiz.
Evet muhtemelen ufak da olsa değer yükselmiş olabilir ama ben adet geçene kadar rahat edemem yükselecek mi kimyasal mı olacak vs diye. Tahminimce o strese girmemek için yine de adet günümü beklerim herhalde test içino anki ruh halime de bağlı tabi. Test yapıp negatif çıkarsa da eşime yansır üzüntüm yok yere üzülmeyelim birkaç gün daha umut ederim yoksa bile..
Evet daha önce de dikkatimi çekmişti mesajları benim de
Hadi inşallah
Hahaha ne zamsndı yumurtlama? Ben de pik silindiğinde bile değerlendiremedik vallaçok yoğunuz ikimiz de artık nerdeyse sırf bu iş için zorluyoruz kendimizi
Bakalım yarında ben gitçem bana ne diyecekHayır canım maalesef sadece bunları söyledi esimin sperm testi yanımdaydı onu inceledi hersey yolunda dedi. Ha bir de 3 yumurtan bayagi iyi görünüyor dedi. Dr um özel tecrubeli ama konuşmayi pek sevmiyor
Ben silikleşen akşamı da değerlendirdim ondan sonrada gün aşırı devam ediyorum belki geriden gelen yumurta vardır diye ama 2 gün daha değerlendirir bırakırım artık.. doktorum tedavi zamanı çatlatma iğnesinden sonra bir hafta gün aşırı devam diyordu hep ona istinaden böyle yaptımValla bsn son değerlendirmeden beri hiç yanaşmadım kocamaAy oh beee rahat ettim
Vallahi bende kardeşim vardı 2gündür zordu yani zaten :) O gitsin bende gün aşırı bakarım artıkkBen silikleşen akşamı da değerlendirdim ondan sonrada gün aşırı devam ediyorum belki geriden gelen yumurta vardır diye ama 2 gün daha değerlendirir bırakırım artık.. doktorum tedavi zamanı çatlatma iğnesinden sonra bir hafta gün aşırı devam diyordu hep ona istinaden böyle yaptım
İnşallah inşallahEvet aynen ben her ay arıyorum normalde muhtemelen korunuyorken de bu belirtiler oluyordu ve fark etmiyordum bile muhtemelenİnşallah şu an sıkıca yerleşiyordur bebişlerimiz.
Evet muhtemelen ufak da olsa değer yükselmiş olabilir ama ben adet geçene kadar rahat edemem yükselecek mi kimyasal mı olacak vs diye. Tahminimce o strese girmemek için yine de adet günümü beklerim herhalde test içino anki ruh halime de bağlı tabi. Test yapıp negatif çıkarsa da eşime yansır üzüntüm yok yere üzülmeyelim birkaç gün daha umut ederim yoksa bile..
Evet daha önce de dikkatimi çekmişti mesajları benim de
Hadi inşallah
Hahaha ne zamsndı yumurtlama? Ben de pik silindiğinde bile değerlendiremedik vallaçok yoğunuz ikimiz de artık nerdeyse sırf bu iş için zorluyoruz kendimizi
Ya zaten nasipte varsa değerlenen günle gelciek bebişlerVallahi bende kardeşim vardı 2gündür zordu yani zaten :) O gitsin bende gün aşırı bakarım artıkk
Aynen öyle bebişim hayırlısı olsun inşallahYa zaten nasipte varsa değerlenen günle gelciek bebişler
Ya canım nolur kusuruma bakma adını unuttum o yüzden etiket yapamadımAma bende batdaştımmbenim kasık ağrım başladı yine ara ara çok ağrıyor okdr değişik geldi inşallah iyi yöndedir
Maşallah canım iyi değerlendirmişsinizValla 16sı pik 17si çatlamaydı o gümler dahil 6gün arka arkaya oldu kısmet artık kuzu
Hahaha evet doğru ben de bir kere öyle olmuştum o da değişik bir hisİnşallah inşallahBende adet gününü bekleyip şıp diye adet olunca ulan test yapıp heycana da girmedim diye vahlanıyorum farklı bi modelim o yüzden ben kesin test yaparım adete kadar
Önemli değll:) aminnn inşallahhhYa canım nolur kusuruma bakma adını unuttum o yüzden etiket yapamadıminşallah dediğin gibi iyi bişeyin habercisidir
Benimki de aynısını dedi, çatlatma iğnesi olunsa bile arkadan gelen bi yumurta olup geç döllenme olabiliyormuşBen silikleşen akşamı da değerlendirdim ondan sonrada gün aşırı devam ediyorum belki geriden gelen yumurta vardır diye ama 2 gün daha değerlendirir bırakırım artık.. doktorum tedavi zamanı çatlatma iğnesinden sonra bir hafta gün aşırı devam diyordu hep ona istinaden böyle yaptım
Evet o hissi sevmiyorum işteMaşallah canım iyi değerlendirmişsinizben de 15 16 17 pik gördüm en koyusu 16ydı. 13 16 17 oldu bakalım tutarsa artık kısmet gerçekten
Hahaha evet doğru ben de bir kere öyle olmuştum o da değişik bir hisgüzel haberler gelsin biz silik çizgileri her daim yorumlamaya hazırız
Evet o yüzden bide olurda 36 saatten geç çatlar diye sanırım.. Elden geleni yapıyoruz takdir AllahınBenimki de aynısını dedi, çatlatma iğnesi olunsa bile arkadan gelen bi yumurta olup geç döllenme olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?