Canm hep ayniysa gelisme yoksa ozmn kimyasal olabilir. Bendede öyle oldu gecen ay. Hic koyulasmadi silikti öyle de kayboldu gitti. 2 güne bir idrar testi yapmslsin iki koyulasma olmali normalde4 gündür aynı koyuluk ta cıkıyor, bilemedim ki, koyulasma sı gerekmez mıydı, sen yarın sabaha kan testi ver cnm uğasma bunlarla, kan en garantisi
Insallah gelmez onun yerine hayirli haberin gelir kuzuGünaydın canım ben regli beklemece belim ağrıyor bakalım bugün mü sökülür yarın mı
Canımm benım testim deil, arkadas yumurtlama donemindeymıs bugun catlatma ignesi vurulmus, yumurtalar büyürken gebelik var sanmısCanm hep ayniysa gelisme yoksa ozmn kimyasal olabilir. Bendede öyle oldu gecen ay. Hic koyulasmadi silikti öyle de kayboldu gitti. 2 güne bir idrar testi yapmslsin iki koyulasma olmali normalde
Test yaptın mı bugun cnmGünaydın canım ben regli beklemece belim ağrıyor bakalım bugün mü sökülür yarın mı
Ben de anlamadım gitti kaç gündür her yerde paylaşıp duruyor ben çizgi görmedim ama adet günüm bugündü demiş sonra da yumurtlama zamanıymış anlamadım kiCanımm benım testim deil, arkadas yumurtlama donemindeymıs bugun catlatma ignesi vurulmus, yumurtalar büyürken gebelik var sanmısbugun acıkladı durumu
Yok canım yapmadım yarın da olmazsam salı sabahı yaparımTest yaptın mı bugun cnm
1 saate hemen hemen bütün özellerde alabiliyorsun
Hastanede 2 saat içinde çıkıyor canım
Cevaplarınız için teşekkür ederim tamam erken gideceğimHcg için aç olman gerekmiyor ama ben bence 9 gibi orada ol yoksa sıra oluyor ve havalandırıyorlar hemen almıyorlar pandemiden sebep
Valla bendende okadar kuzum iğne vurulacaksa neden gebelik testi yapar ki insanBen de anlamadım gitti kaç gündür her yerde paylaşıp duruyor ben çizgi görmedim ama adet günüm bugündü demiş sonra da yumurtlama zamanıymış anlamadım ki
En iyi bilenlerden biriyim biliyorsunNegatif görmekten sıkılmış biri
Yani bilgisi olmayabilir süreçle ilgili belki ama bu şekilde tedavi de işe yaramayabilir yani adet olduysan zaten hamile değilsindir, yumurtlama günündeysen takip olduysan veya olmadıysan gebelik olmadığı da bellidir sonuçta ama adet günüm bugün demiş bence kafası karışmışValla bendende okadar kuzum iğne vurulacaksa neden gebelik testi yapar ki insan
Sen ikizler burcusun bu ne kararlılık gendine gelVarsa da beklesin 1 güncük daha
Bence sabret canım varsa zaten eninde sonunda öğreneceksin olumlu düşünelim güzel olsunKuzum bat günüm yarın yarın da geçsin olmazsam yaparım ama hissediyorum hamile olmadığımı o yüzden yapmak istemiyorum zaten
Realist tarafım ağır basıyorSen ikizler burcusun bu ne kararlılık gendine gel
Müjdeee! Lekelenmem başladı yarın sökülürümYarın olmazsam salı mı test yaparım dedin senminseo tamam hemen yapmaya ben de karşıyım ama yarın olmazsan yarın mı yapsan acaba
Dalga gecer gıbı deil miBen de anlamadım gitti kaç gündür her yerde paylaşıp duruyor ben çizgi görmedim ama adet günüm bugündü demiş sonra da yumurtlama zamanıymış anlamadım ki
Salı cok gec olur yarın yapYok canım yapmadım yarın da olmazsam salı sabahı yaparım
Kıyamam rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı gündeRealist tarafım ağır basıyor
Müjdeee! Lekelenmem başladı yarın sökülürümsaat gibi reglim yine şaşırtmadı
Bunlar hep pandeminin yan etkileriValla bendende okadar kuzum iğne vurulacaksa neden gebelik testi yapar ki insan
Lekelenmem başladı kuzum vücudumu artık o kadar iyi tanıyorum ki regl olacağıma adım kadar emindim zatenSalı cok gec olur yarın yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?