- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Hadi bakalım inşallah bir an önce düzene girer senin de kervana katılırsınAyy U Uzaygemisi35 canım, gelmez miyim ☺ Takip ediyorum başlığı ama (düşükten sonra) bat henüz bilmediğim için yazmak istemedim.
Bu ayı atlatalım, ondan sonra biraz daha netleşir. Ben de listeye adımı yazdırırım
Herkese çok verimli, enerjik, bombastik bi ay diliyorum
Hangi sırayla anlamadım ama en üstteki bugünse az kalmış gibi ama daha pik değil devam edin
kaçıncı gün bugün canım ?Onu adet bitti hementaotim cmtsi gunu
senin daha pik olmamış canım devam et bakalım döngün kaç gün ?
11.gun bugunkaçıncı gün bugün canım ?
30 gun canimcimkaçıncı gün bugün canım ?
Canım neyi soruyorsun
O zaman daha yumurtlama var yani oylemiCanım neyi soruyorsunc t eşit olduğunda veya t daha koyu olduğunda yumurtlama demektir
Henüz çocuğumuz olmadığı için dolduramadıkBenim gibi dolduran olmamis heralde
Darısı başımaAyyy bütün gün ev temizledim kuzum kırkladım resmen daha yeni oturdum totomun üstünee
Anladım canım olursun bi kaç güne benim 25 gün döngüm 12. gün oluyor yumurtlama30 gun canimcim
En kısa sürede olsun inşallahRabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin beni de eklermisin güzellik 3 senedir istiyoruz bir düşük oldu. Bat 8.10.2020
Eklicem canım yarın bilgisayarı açınca not aldımRabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin beni de eklermisin güzellik 3 senedir istiyoruz bir düşük oldu. Bat 8.10.2020
En kısa sürede olsun inşallah
Yani öyle görünüyor, dediğim gibi aynı koyulukta olana kadar ciddiye almaO zaman daha yumurtlama var yani oylemi
AmiiinnnnAmin insallah Rabbim sizlere de nasıp etsin bu mutluluğu
Bende hiç öyle koyu olmadı var ya. Belki de testler sorunluydu..Yani öyle görünüyor, dediğim gibi aynı koyulukta olana kadar ciddiye alma
Bisey sorcam yumurta takibinde adetimin 9 günü bir yumurta büyümüş dedi 10 ılişki olsun dedi ve 11 gün gel dedi gittim çatlamış dediEklicem canım yarın bilgisayarı açınca not aldım
Benim de öyleydi işte bu ay macunu yiyince patlama yaşadı resmen iyi ki almışım yaBende hiç öyle koyu olmadı var ya. Belki de testler sorunluydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?