gitti valla düğündeki takılar :)))) Bu ne ya....Aynen 12 bin ilac muayene haric, buna rahim dinlendirme olursa yani taze transfer olmazsa birde dondurma islemleri var,hersey hizli ard arda olursa en iyi 15 olur yoksa 20 yi bulur
Film uğurlu gelmiş sana bence :)))Canim ben nerdeyse 3 yildir istiyorum dile kolay, ozel saglik sigortasi yaptirdim uc senedir salak gibi oduyordum hadi bu sefer hadi bu sefer diye diye.ama kismet bu zamanaymis.ocakta cektirdim ben rahim filmini 14 ocak
Malesef cnm 10 gün çok erken, ultrasobda görünmesi için en az 4 haftalık olması lazım... 12. gün erken gebelik testi yaptırabiilirsin, veya 12. günden sonra kan verebilirsin en garantisi..kızlar merhaba,
bugün doktora gittim, hamilelikle ilgili bir şey görmüyorum ama yumurtan çatlamış, çatlayalı on gün falan olmuş olabilir dedi
normalde adetim de 3 gündür geçiyor ve hala hiç belirtim yok
acaba gebe olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum
yani ultrasonda belirti görmedi ama çatlayalı on gün olduysa belki geç döllenme falan olabilir mi?
yoksa geç döllenme de olsa vajinal ultrasonda görür müydü doktor acaba?
İlk gebelik mi canım, sağlıkla gelsin inşallah :)))Amin kuzum inşallah. Umut hep var, hiç canını sıkma, benim amh 0,82 idi üstelik. Vakti gelsin yeter ki olacak olan oluyor
Benim yaş da 37, eşim 40. Dr biraz daha deneyin olmadı direkt tüp yaparız demişti. Çok şükür gerek kalmadı. Darısı size inşallah
izmir köfte, karnıbahar salatası cnm...Akşama neler pişirdiniz kızlar benim yemeğim yok eve gidince napsam acaba
benimde yok canım makarna yapasım var dünden kalan bamya var öyle :)Akşama neler pişirdiniz kızlar benim yemeğim yok eve gidince napsam acaba
Ablamlar geldi yapti saolsunlarAkşama neler pişirdiniz kızlar benim yemeğim yok eve gidince napsam acaba
Aynen tatlım ilk gebelik, aminnnn inşallahhİlk gebelik mi canım, sağlıkla gelsin inşallah :)))
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar merhabalar,ipek_annesi benden bahsetmis sanirim, mesajlarin tumunu okuyamadim ama sorusu olan varsa mutlakaki yardimci olmak isterim, bahceci fulya mra'da yptrdm ben evet, buraya da sonucu paylasamamamin sebebi ne kdr kalp atisini duysam da surekli kotu bir sey olacak gibi hissediyorum, vesveseden endiseden kurtulamadim bir turlu, her dusuk veya olasi baska olumsuz bir durum bir diger arkdsimizi umutsuzluga surekleyebiliyor cnku, velhasil ilk denemede taze transfer ile cok sukur gebe kaldim ama endise hc btmiyor, tup bebek oldugu icin normal gebeliklerden farkli olarak ekstra ekstra olumsuz seyler yasayacagim korkusu var o ndenle bebegi de henuz sahiplenemedim ama seve seve cevaplarim sorulariniz varsa
izmir köfte, karnıbahar salatası cnm...
benimde yok canım makarna yapasım var dünden kalan bamya var öyle :)
Oh hepsine bayılırımAblamlar geldi yapti saolsunlarkuru dolma
İlk defa duyuyorum bunu tam olarak ne acaba ??Kızlar hiç doğum haritanıza baktırdınız mı bebek içinben çok baktırmak istiyorum gözüküyormuş haritada ama ne kadar inanmalıyız bilmiyorum sgshhsj
Hayirli olsun canımArkadaslar merhabalar,ipek_annesi benden bahsetmis sanirim, mesajlarin tumunu okuyamadim ama sorusu olan varsa mutlakaki yardimci olmak isterim, bahceci fulya mra'da yptrdm ben evet, buraya da sonucu paylasamamamin sebebi ne kdr kalp atisini duysam da surekli kotu bir sey olacak gibi hissediyorum, vesveseden endiseden kurtulamadim bir turlu, her dusuk veya olasi baska olumsuz bir durum bir diger arkdsimizi umutsuzluga surekleyebiliyor cnku, velhasil ilk denemede taze transfer ile cok sukur gebe kaldim ama endise hc btmiyor, tup bebek oldugu icin normal gebeliklerden farkli olarak ekstra ekstra olumsuz seyler yasayacagim korkusu var o ndenle bebegi de henuz sahiplenemedim ama seve seve cevaplarim sorulariniz varsa
İdrarda çıkmaz bence yine de :)Orasi öylede iste 13. Gun gecer herhalde igne etkisi bakalım
İnşaallah ya. Ne güzel gerek kalmamış. Sağlıkla al kucağına inşallah. Darısı başımızaAmin kuzum inşallah. Umut hep var, hiç canını sıkma, benim amh 0,82 idi üstelik. Vakti gelsin yeter ki olacak olan oluyor
Benim yaş da 37, eşim 40. Dr biraz daha deneyin olmadı direkt tüp yaparız demişti. Çok şükür gerek kalmadı. Darısı size inşallah
Yaa valla ben hiç söylemiyorum diyet menüleriniAkşama neler pişirdiniz kızlar benim yemeğim yok eve gidince napsam acaba
İlk defa duyuyorum bunu tam olarak ne acaba ??
Kizlar su doğum haritasını iyice merak ettim . Hangi siteden bakıyorsun , yada nereden yapılıyor , bilgisi olan paylaşabilir mi ??
Hic anlamadım amaaan neyse canım ya Allah bilirGezegen yoksa 5. Evin yöneticisine göre yorumlanır
Etli istiridye mantari soteAkşama neler pişirdiniz kızlar benim yemeğim yok eve gidince napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?