• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istegi / Hissettiklerimden cok utaniyorum kizlar :(

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
666
103
38
Selamun aleyküm arkadaslarim,

Burda yeniyim. Eger derdimi beni anlayan birilerine anlatmazsam artik catliyacagim.

13 aydir evliyim. Hic korunmadik. Esimde bende kontrol olduk, herseyimiz cok sükür yolunda hicbir sorun yok. Ama birtürlü cocugumuz olmuyor yinede.

Son asama olarak, yumurta kanallarim (türkcesini tam olarak bilmiyorum) acik olup olmadigina bakacaklar ve bu Ameliyat olmami gerektiriyor. Bicak altina yatmak istemiyorum, hayatimda Ameliyat olmadim ve her Ameliyatin riskleri var, nekadarda Kücük ihtimal olsa bile.

Kaynim gecen ay evlendi ve esiyle nezaman tanistilar bilmiyorum ama benim dügünümde daha tanismiyorlardi onu biliyorum. Karisi önce hamile kaldi, cocugunu düsürdü, simdi 4 ay sonra tekrar hamile.

Icim icimi yiyor. Cok utaniyorum ama ben resmen kiskaniyorum eltimi. Ben bir yildir ugrasiyorum hayalini kuruyorum, daha evlenir evlenmez cocuk haberi geliyor. O Kadininda bir sucu yok; Rabbim öyle Uygun gördüyse vardir bildigi, her iste bir hayir vardir hepsini biliyorum ama icime laf geciremiyorum.

Duydugumdan beri iki gündür aglamaktan bir hal oldum. Simdi bir bebek telasi baslayacak, nede olsa ilk Torun; herkes lafini edecek; sevinecek esyalar alacak ve benim boynum bükük kalacak, yaram desilip desilip duracak. Lütfen suclamada bulunmamanizi rica ediyorum, nekadar yalnis bir tutum icerisinde oldugumu bende biliyorum ve kendimi cok kötü hissediyorum zaten.

Suanda Sogan kürünü yapmaktayim Rabbime dua ediyorum; su Ameliyat günü gelmeden bebek haberi alayim diye nolur benim icin dua edin kizlar.

Selamun aleyküm arkadaslarim,

Burda yeniyim. Eger derdimi beni anlayan birilerine anlatmazsam artik catliyacagim.

13 aydir evliyim. Hic korunmadik. Esimde bende kontrol olduk, herseyimiz cok sükür yolunda hicbir sorun yok. Ama birtürlü cocugumuz olmuyor yinede.

Son asama olarak, yumurta kanallarim (türkcesini tam olarak bilmiyorum) acik olup olmadigina bakacaklar ve bu Ameliyat olmami gerektiriyor. Bicak altina yatmak istemiyorum, hayatimda Ameliyat olmadim ve her Ameliyatin riskleri var, nekadarda Kücük ihtimal olsa bile.

Kaynim gecen ay evlendi ve esiyle nezaman tanistilar bilmiyorum ama benim dügünümde daha tanismiyorlardi onu biliyorum. Karisi önce hamile kaldi, cocugunu düsürdü, simdi 4 ay sonra tekrar hamile.

Icim icimi yiyor. Cok utaniyorum ama ben resmen kiskaniyorum eltimi. Ben bir yildir ugrasiyorum hayalini kuruyorum, daha evlenir evlenmez cocuk haberi geliyor. O Kadininda bir sucu yok; Rabbim öyle Uygun gördüyse vardir bildigi, her iste bir hayir vardir hepsini biliyorum ama icime laf geciremiyorum.

Duydugumdan beri iki gündür aglamaktan bir hal oldum. Simdi bir bebek telasi baslayacak, nede olsa ilk Torun; herkes lafini edecek; sevinecek esyalar alacak ve benim boynum bükük kalacak, yaram desilip desilip duracak. Lütfen suclamada bulunmamanizi rica ediyorum, nekadar yalnis bir tutum icerisinde oldugumu bende biliyorum ve kendimi cok kötü hissediyorum zaten.

Suanda Sogan kürünü yapmaktayim Rabbime dua ediyorum; su Ameliyat günü gelmeden bebek haberi alayim diye nolur benim icin dua edin kizlar.
arkadaşım sorunun yoksa neden ameliyat oluyorsun?

Hicbiryerde Sorun bulunumadigi icin kanallar kapalimi diye bakilmasi gerekiyormus orda bir tikaniklikmi var veya kapalimi diye ve bakmak icin ufak bir Ameliyat gerekiyormus.

Hicbiryerde Sorun bulunumadigi icin kanallar kapalimi diye bakilmasi gerekiyormus orda bir tikaniklikmi var veya kapalimi diye ve bakmak icin ufak bir Ameliyat gerekiyormus.
bunun için ameliyata gerek yokki
rahim filmi yeterli
eğer filmle bakılamayacak bir durumdaysa laparoskopi yapıyorlar
sanırım seninki de bu

Ameliyat olmayacaksiniz ki eger anestezi alacaksaniz siz ameliyat olarak dusunmussunuz sanirim.. rahim filmi şoyleki ilacli su kanallara verilir o andada filmi cekilir.. hic bir sakincasi yok aksine faydasi var ondan sonra gebe kalan cok kisi var ..

Seni anliyorum canim ayni duygularin benzerini yasamistim garip bir his insan boyle dusundugu icin kendine kiziyor uzulme Allah buyuk herkesin yasayacagi gorecegi biseyler var bu hayatta sabretki en iyileri senin olsun rabbim insallah senin kucaginida doldursun

canım, sakın eltini felan kıskanma. herkesin hayatta bir sınavı var. bu da senin sınavın ve sen kıskançlık gibi bir duygu yaşarsan bu sınavı geçemezsin. boşver başkasını, sen kendine odaklan. hep bu durumda olmayacaksın. illaki bir gün bebeğin olacak. biraz geç oluyor ama sağlıklı olsun inşallah

LÜTFEN!!!!
Kan testlerinizde hormonlarınıza baktırırken bebek sahibi olmak için çok dikkatli olun.
1 yere bağlı kalmayın.
Banada bişi yok dediler.
İçime sinmedi tekrar yaptırdım.
Çok farklı sonuçlar çıkıyor bazen.
1 gün arayla imkansız uçurum gibi farklar hemde.
Böle bi süreçte ne tek dr ile ne tek tahlil ile karar vermeyin.
Başıma geldi sizin başınıza gelmesin.zaman kaybı,üzüntü çok oluyor böle olunca.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ayrıca utanılacak birşey yok.
Özenebilirsin,üzülebilirsin...ne olacak ki?
Birde bunu kafana takıp stres yapma.

Kıskanma canim insallah benimde olacak diye dua et ellerini ac Allah a sigin tedavini ol Rabbim kucaklarimizi bos bırakmasin amin

korkma canım gebelik şansını arttıran bir yöntem bu

Ameliyat olmayacaksiniz ki eger anestezi alacaksaniz siz ameliyat olarak dusunmussunuz sanirim.. rahim filmi şoyleki ilacli su kanallara verilir o andada filmi cekilir.. hic bir sakincasi yok aksine faydasi var ondan sonra gebe kalan cok kisi var ..

Gercektenmi kizlar? Ben ürktüm cünki bir sürü Risk anlattilar. Rahim duvari delinebilir filan, bayagi gözüm korktu. Hayatimda hic Narkos bile almadim cok Sükür. Ama söyledikleriniz beni umutlandirdi, biran önce günü gelsede yapsalar diyorum simdi korkularima ragmen.

Seni anliyorum canim ayni duygularin benzerini yasamistim garip bir his insan boyle dusundugu icin kendine kiziyor uzulme Allah buyuk herkesin yasayacagi gorecegi biseyler var bu hayatta sabretki en iyileri senin olsun rabbim insallah senin kucaginida doldursun

Cok Sükür birtek ben yasamamisim bunlari. Bir yandan kiskaniyorum bir yandan kendime diyorum sen nebicim bir insansin, dogmamis bebegi kiskaniyorsun. Halbuki kendim icin dua ederken onun icin de dua etmistim.

LÜTFEN!!!!
Kan testlerinizde hormonlarınıza baktırırken bebek sahibi olmak için çok dikkatli olun.
1 yere bağlı kalmayın.
Banada bişi yok dediler.
İçime sinmedi tekrar yaptırdım.
Çok farklı sonuçlar çıkıyor bazen.
1 gün arayla imkansız uçurum gibi farklar hemde.
Böle bi süreçte ne tek dr ile ne tek tahlil ile karar vermeyin.
Başıma geldi sizin başınıza gelmesin.zaman kaybı,üzüntü çok oluyor böle olunca.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

InsaAllah bu konunun uzmani bir Doktordanda Termin aldim ama ikinci ayin sonuna Dogru verdiler termini. Zamani gelince orayada görünmek istiyorum haklisin.

Suanda sogan kürünü yapiyorum, cok iyi seyler okudum bununla ilgili beni umutlandirdi, tekrar güc Verdi. Kimin icin dua ettiysem, hamile kaldi. Bunlari birer mesaj olarak görüyorum / görmek istiyorum ve inaniyorumki birdahaki haber benden gelecek insaAllah. Eltimi oturup kiskanmaktansa, dertlenmektense beraber sevincez insaAllah. Nolur benim icin dua edin!

İnşallah hayırlısıyla olur canım :-) dualarım seninle lütfen sende bana dua et

Back