Anne olmak iin illaki dourmak m gerek

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar çok istemesine karşı bebek sahibi olamayan biri olarak ,başkasının çocuğuna bakamam diyen ve bu kararında sabit olacağımı düşünürdüm.fakat zamanla herşeyin değişeceği gibi ,insanlarında fikirlerinin değişeceğini unutmuşum.tedaviyle çok uğraştım sonuç her defasında olumsuz ve evlat edinmeye karar verdim. eşimde kararsız belkide çok zor olacak .fakat bu kadar istekli hiç olmamıştım.küçük bir bebeğe annelik yapma duygusu, beni şimdiden, heyecanlandırıyor.hayalimde bebek odası döşüyorum.kıyafetler oyuncaklar.hatta isim bile buldum.bu kadar istekliyken eşimin yan çizmesi beni çok üzüyor.ona bütün duygularımı açıyorum dinliyor .beni anlıyor fakat gelgitler yaşıyor.benim gibi bu zorlukları yaşayan oldumu.Anne olmak için illada doğurmakmı lazımkaydirigubbakcemile3

Anne olmak icin illaki dogurmak lazim degildir heralde ama insan onu tasirken karninda o bag olusur ve birde kan bagi.Bende zaman zaman ayni seyleri dusunuyorum benimde 3 tup bebek ve 2 asilamam negatif sonuclandi.Bu hafta 4 yasindaki yigenime baktim.Simdiye kadar olursa olur olmazsa demekki Allah rahat yasa kendin icin yasa diyor diye baktim ilk defa bu sene bu fikrim degisti.Gercekten istiyorum artik .Soyle dusunuyordum Allah verse yada vermediysede ugrastik yine olmadi.O zaman buyuyunce Turkiye de insanin bisey olmasi cok zor.Etrafimdaki insanlari inceliyorum cocuklar cok guzel , ama basliyorlar SBS , OKS, OSS.Sonra bitirriyorlar is bulamyor mutsuz oluyor evleniyor problem yasayabiliyr bu dunyadan gocup giderken gozum arkada kalmayacak diyordum olmuyorsada olmayiversin diyordum.Ama yigenimle birlikte bunun ne kadar guzel birsey oldugunu insan yetistirmenin kutsal bisey oldugunu ogrendim.Ama kan bagida onemli gibi geliyor, cunku bazen beni cileden cikariyor seytan diyorki iki tane yapistir akli basina geliyor kancekiyor ve seni engelliyor kan bagin senin onu daha cok sevmeni sagliyor isiniyorsun ve tahammul edebilyiyorsun yaptiklarina.Bu isler cook uzun sure dusunulup cok iyi karar verilerek yapilmali.Sonunda bir insana iyilik yapicaksin yada kotuluk yapip gunaha gireceksin esleri ikisininde rizasinin olmasi lazim

sevgili caty canım elbette doğurmakk önemli değill nıce doğurann varr sokağa atıyorr kıymet bilmiyorr doğurmak marufet değil aslında insan başkasının bebeğini de sevebilirr o su-ıcaklık oluşabiliı elbette gönüll kendi canından ols ister evlatlık zor çunku .....ama imkansız değil sadece dikkatli adım atmak lazımm yanı mesela çocuğa gerçeği söylemek lazımm gizlendiğinde daha önü alınmaz sıkıntılar doğabılıyooo... rabbımm çokk aratmasınn herkese tatlı bebişler versin inşş ama olamazsa çare tukenmezki o zaman da..her çare denendiyse o kadar çok aile sıcaklığına ihtıyacı olan var ki alınıp bakılırr okutulurr bunlar da çok güzel şeylerr doğurmak marıfet değill doğurmak eger bı kadına üstünlük verseydı allahu teala hz aişe valıdemıze verirdi ama aişe validemizin çocuğu yoktuu .................rabbim herşeye rağmen böyle zor bi imtihanla k,mseyi imtihan etmasinn en kısa zamanda kucakları doldursunn inşşş.....................inşşşşşşşşşş............

çocuk güzeldir kimin olduğu ne oldugu önemlimi tertemiz pırıl pırıldır çocuk çocuga anne sevgisi göstermek farklı anne olmak farklıdır bence düşünsene vücudun minik misafirin için değişiyor kilo alıyorsun ama hiç bir şey umrunda degil sadece onu düşünüyorsun her degişiklik seni mutlu ediyor senin gözlerini huylarını almış ona bakarken kendini görüyorsun düşünsene rabbim eger anne olmayı yazmadıysa alacaksanda bir evlatlık alıp emzirmeni tavsiye ederim mink bir bebek alıp tedaviyle emzir hem süt annesi olursun hem dinimizcede sakıncası olmaz hem onu emzirirken aranızda bir bag gelişir

bacım bende bir zamanlar evde sıkıldım çünkü çalışan bayandım eşime çocuk bakmak isteyorum ama bana kim baktırırki dedim eşim saçmalama çocukların sana nekadar yakın oldukalrını görüyorum gerçekdende çocuklar bana çok ama çok ilgi gösterir sakaga çıkalım yanıma koşarlar biyere gitsem benle oynarlar ve inanmıcaksınız arkadaşım bana çocuk bakıcılıgı için iş buldu kulallarına inanmıcaksın ama hemde ikizler birde abileri var kız ve erkek ikizler 7 aylıkdılar 2kizler neyse ben onlara 3 yaşına kadar bakdım ve eşim iş kurunca onları bırakdım ama siz bizim ayrılışımızı görseniz anneleride dr ben benim çocugum yok bana güvenicekmisiniz dedim evet dedi ve ben kendime daha çok güvendim hatta olayı abarttım arada bizde kalıyorlardı .EVET BEN HALA ONLARLA GÖRÜŞÜYORUM ARADA BANA GELİYORLAR BENDE ONLARA GİDİYORUM EVET EVET DOGURMAK LAZIM DEİL AMA ALLAH HERKESE KENDİ EVLADINI NASİP ETTSİN :CüvCüv:ANİNNNNNNNNNNNNNN

X