Anne olmak ? Hamile kalmak?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.055
4.153
Deneyimlerinizi yazarmisiniz neler yapmaliyim en iyi tutma sekli nedir ?
Hamile olmak istiyorum ve deyimim sifir

Hayırlı sabahlar mesajınızı görünce yazmak istedim benim 6 yaşında kızım var bende ikinciyi düşünüyorum.. kızımdayken bilgim sıfırdı şimdi düşünüyorum o kadar cahilmişimki yumurtlama günüdür ovulasyon testidir ateş takibidir zerre bilgim yoktu kısa sürede hamile kaldım..ama şimdi herşeyi öğrendim iyi mi oldu dersen benim açımdan hiç iyi olmadı sabırsız bi insanım yumurtlama günü bildiğim için bekleyemiyorum stres oluyorum öyle oldukçada hamilelik gecikiyor.. bence ilk çocuğun ve yaşın küçükse kendini şartlama öğrenme tabiki bilinçli olmak güzel ama görev haline getirme..iki günde bir ilişki en güzeli isteyerek.. inşallah yanlış anlaşılmam ve inşallah beklemeden kavuşuruz hepimiz

Merhabalar acaba dogru sayfaya mı geldim? Bilemiyorum fakat bir konuda yardım almak istiyorum

Eylül ayında bir düşügüm oldu 4 ay korunmadım ama bu surecte hamile de kalamadım folik asit kullandım bu ayın 5 i adet gunumde 2gun adet görebildim. Sonra birden kesildi sag kasık agrım bel agrım ve mide bulantısı var bugun test yaptım fakat negatif acaba kanda cıkar mı? Yada nekadar sonra tekrardan test yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Walla millet kanda cikar dio ama adetin gecmesini bkliolar 5 10 gun arasi kan aldiriolar net cikiomus hayirlisi ise insallah hamilesindir

Insallah dıyecegım ama bilemedim ki sasa kaldım Acaba kimsenin tam bir bilgisi yok mu? Gec dollenme olabilir mi bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…