Anne olmaak sizce nedir??

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448

..

Uyudugunda her an nefes aliyormu diye bakmaktir..
Tukurugu bogazina kacinca nefes alamyor diye telaslanmaktir..
Bir seye kafan bozuksa, sinirliysen onun gulusuyleee, snn kahkahalara bogulmandir..
Ev temizligi ya da yemek yaparken, eger bebegnz uyuyorsa 3dk bir, uyandi mi acaba die ona bakmaktir..
Kahvaltini oglen 2 de yapmaktrrr
3 gunde sadece 8saat uyumaktir.

Daha sayabilecegm cok ornek var.
Eminim her annenn vardir
Bu arada bebegim 4 aylikkkkΔ :-)

Son düzenleme:

..

Uyudugunda her an nefes aliyormu diye bakmaktir..
Tukurugu bogazina kacinca nefes alamyor diye telaslanmaktir..
Bir seye kafan bozuksa, sinirliysen onun gulusuyleee, snn kahkahalara bogulmandir..
Ev temizligi ya da yemek yaparken, eger bebegnz uyuyorsa 3dk bir, uyandi mi acaba die ona bakmaktir..
Kahvaltini oglen 2 de yapmaktrrr
3 gunde sadece 8saat uyumaktir.

Daha sayabilecegm cok ornek var.
Eminim her annenn vardir
Bu arada bebegim 4 aylikkkkΔ :-)

anne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cennete:14::14:işşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu:44::44:

evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti:43::43: eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu :14:

anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen :43::43:ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zor:43::43:sütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti :43::43:eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım :43:kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım :43::43::43:simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur :43:

çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gitti:43::43:ben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar:43::43: allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler

eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı :43:eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım :43::43:yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce :43::43:zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde :43::43::43:şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek :59::59::59::59::59:
rabbim seninkine ömür versin kardeşim rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesi çok zor 3 bebegim cennet gitti 4 karnımda buda giderse evladıma hasret kalıcam :(

Son düzenleme:
Okurken agladm
Agladm
Agladmmmmmmm
Anlattiklrni yasadm okurkeen, bu konuyu actim diye kizdm kendimeee...
Oglum her guldkce artk icimde buruklk olck her an aklima geleceksn arkadasm...
Konusmak istersn heran yaninda olurm elmdn gelgnceeee...
Aglama neolur.
Karnindki canina dualarm var artk, hergun
Snde umutsuzlga dusme.
Neolur.

konuyu görünce heyecanlandım birden...hemen bir iki satır bi şeyler yazmalıyım ben de diyerek kendimi burada buldum...ilk kez aşılama sonrasında anne olacağımı öğrendim ben değerim düşüktü ama hamileydim...ALLAHIM o ne müthiş bir duyguydu...5 dk içinde bambaşka biri oldum adeta...YÜRÜYÜŞÜM BAKIŞIM BİLE DEĞİŞMİŞ...TABİ BUNLARI EŞCAAZIM SÖYLÜYO...CANIM İÇİ...dünyanın bütün yükünü sırtımda taşıyabilecek kadar güçlüydüm...ALLAHIM anne olacaktım beni ne korkutabilir ne yorabilir ne yıldırabilirdi ki...o nasıl bir koruma iç güdüsü nasıl bir kendine güven duygusu o nasıl bir güçtü ki...her şeyi yapabilirdim içimdeki küçücük hücre topluluğu için...düşünün ki henüz bana tutunamadı kalp atışlarını bile duymadım...tekmelerini bile hissetmedim...ama ben ben değildim sanki...bambaşka biri olmuştum...bunların hepsi sadece bir gün sürdü maalesef :14: :14: kimyasal gebelikle de tanışmış oldum böyle bir şeyi hayatımda ilk kez duyuyordum...sonra yine hamile kaldım ama o da hep korkularımla 9 hafta sürdü maalesef...şimdi bu yolda kısa bir mola versem de...ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYCEM...BU YAŞADIKLARIM BENİ YILDIRAMIYCAK VAZGEÇİREMİYCEK..RABBİMİN İZNİYLEE BEBEĞİMDEN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYCEM...İŞ DE ANNE OLMAK BÖYLE BİR ŞEY...SENİ SEVİYORUMMM KÜÇÜK MELEĞİM...SENDEN HİÇ VAZGEÇMEDİM GEÇMİYCEM DE...ANNEN...

Son düzenleme:
Okurken agladm
Agladm
Agladmmmmmmm
Anlattiklrni yasadm okurkeen, bu konuyu actim diye kizdm kendimeee...
Oglum her guldkce artk icimde buruklk olck her an aklima geleceksn arkadasm...
Konusmak istersn heran yaninda olurm elmdn gelgnceeee...
Aglama neolur.
Karnindki canina dualarm var artk, hergun
Snde umutsuzlga dusme.
Neolur.
sen kusura bakma seni üzdüysem :14:inan stresli bri gebelik geçiriyorum bri yandan diyorum iyi doktora gidiyorsun kanda pırtılaşman var igne oluyorsun vs ama sag tarafımdaki melek diyor paşam bu sefere rabim emianetini sann avericek mutlu ol keyfini sür gebeligin diyor hayaller kur diyor sol taraftaki şeytanda diyor paşam az kaldı bebegindne ayrılmaya diyor gene anne olamıcaksınd iyor bu vesvese beni maffediyor malesef:14:ablam 8 sene erkekkardeşim 10 sene sonra evlendi iki kardeşiminde oglan çocukları var ilk ben aldım kucagıma ablamınki dogdu allahım hemşire verdi kucagıma verdi paşam dedi annesine götür kucagımdaya allahım kokladım dokundum deidm ne gzüel şeysin öle benim olaydın ne vardı deid kardeşim bile olsa istiyerek sevemiyorsun :14:ablam annem gelmişti yigit daha 6 aylık yok kanguruyuya koydum geziyoruz pazarı arkadaş gördü ah paşam maşşallah oglunu çok tatlı ne gzüel dedi kaç aylık ablam dediki onund egil benim :53::53:oan yerin dibine gireydim acıyan gözle baktı canını sıkma olur deid kardeşim oluyor zaten amam durmuyor cennet gidiyor :43::43:oan anladımki herşey boş yigit dogdu allahıum gittim yıkanma kovasından krili sepeti aklın ane gelrise dünyanın kıyafeti vs işte aldım annem dikkat etmiş ablan yigidi e ellicekmıiş ben açarım altını ben yıkarım ben giydirim annem deidki kızım o senin bebegin degil ablanın :53::53:uzak dur kız anneligini tadamadı brişeyde diyemiyor sana dedi sonra brişey der ablan kırılrısınd edi bri müddet gitmedim ablama arayı açtım yigidin bri takım kıyafetini getiridm hep kokladım hep öptüm çok zordu ondan ayrılması şimdi 4 yaşına giricek oraya gidyim benle namazı kılar kucagıma oturur öper beni erkek kardesiminde oglu 14 aylık onada hakkım çok geçti helel olsun ama benim yaptıgım iyilige bu gebeligimde herzamanki gibi kimse gelmedi herkez işi bitene kadar :43::43:üzül diye yazmadım dertliyim işte ne yapayım :14::14:
konuyu görünce heyecanlandım birden...hemen bir iki satır bi şeyler yazmalıyım ben de diyerek kendimi burada buldum...ilk kez aşılama sonrasında anne olacağımı öğrendim ben değerim düşüktü ama hamileydim...ALLAHIM o ne müthiş bir duyguydu...5 dk içinde bambaşka biri oldum adeta...YÜRÜYÜŞÜM BAKIŞIM BİLE DEĞİŞMİŞ...TABİ BUNLARI EŞCAAZIM SÖYLÜYO...CANIM İÇİ...dünyanın bütün yükünü sırtımda taşıyabilecek kadar güçlüydüm...ALLAHIM anne olacaktım beni ne korkutabilir ne yorabilir ne yıldırabilirdi ki...o nasıl bir koruma iç güdüsü nasıl bir kendine güven duygusu o nasıl bir güçtü ki...her şeyi yapabilirdim içimdeki küçücük hücre topluluğu için...düşünün ki henüz bana tutunamadı kalp atışlarını bile duymadım...tekmelerini bile hissetmedim...ama ben ben değildim sanki...bambaşka biri olmuştum...bunların hepsi sadece bir gün sürdü maalesef :14: :14: kimyasal gebelikle de tanışmış oldum böyle bir şeyi hayatımda ilk kez duyuyordum...sonra yine hamile kaldım ama o da hep korkularımla 9 hafta sürdü maalesef...şimdi bu yolda kısa bir mola versem de...ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYCEM...BU YAŞADIKLARIM BENİ YILDIRAMIYCAK VAZGEÇİREMİYCEK..RABBİMİN İZNİYLEE BEBEĞİMDEN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYCEM...İŞ DE ANNE OLMAK BÖYLE BİR ŞEY...SENİ SEVİYORUMMM KÜÇÜK MELEĞİM...SENDEN HİÇ VAZGEÇMEDİM GEÇMİYCEM DE...ANNEN...

:kkk::kkk:yılmak yyok yola devam :10::10:arkandayım dahada olmadı sana kürler uygularız canım :29:

Allahm hepmzn umudunu kesmesn.
Asla vazgecme, bebegn kollarna gelmek icin gun sayiyordur emnm.

sen kusura bakma seni üzdüysem :14:inan stresli bri gebelik geçiriyorum bri yandan diyorum iyi doktora gidiyorsun kanda pırtılaşman var igne oluyorsun vs ama sag tarafımdaki melek diyor paşam bu sefere rabim emianetini sann avericek mutlu ol keyfini sür gebeligin diyor hayaller kur diyor sol taraftaki şeytanda diyor paşam az kaldı bebegindne ayrılmaya diyor gene anne olamıcaksınd iyor bu vesvese beni maffediyor malesef:14:ablam 8 sene erkekkardeşim 10 sene sonra evlendi iki kardeşiminde oglan çocukları var ilk ben aldım kucagıma ablamınki dogdu allahım hemşire verdi kucagıma verdi paşam dedi annesine götür kucagımdaya allahım kokladım dokundum deidm ne gzüel şeysin öle benim olaydın ne vardı deid kardeşim bile olsa istiyerek sevemiyorsun :14:ablam annem gelmişti yigit daha 6 aylık yok kanguruyuya koydum geziyoruz pazarı arkadaş gördü ah paşam maşşallah oglunu çok tatlı ne gzüel dedi kaç aylık ablam dediki onund egil benim :53::53:oan yerin dibine gireydim acıyan gözle baktı canını sıkma olur deid kardeşim oluyor zaten amam durmuyor cennet gidiyor :43::43:oan anladımki herşey boş yigit dogdu allahıum gittim yıkanma kovasından krili sepeti aklın ane gelrise dünyanın kıyafeti vs işte aldım annem dikkat etmiş ablan yigidi e ellicekmıiş ben açarım altını ben yıkarım ben giydirim annem deidki kızım o senin bebegin degil ablanın :53::53:uzak dur kız anneligini tadamadı brişeyde diyemiyor sana dedi sonra brişey der ablan kırılrısınd edi bri müddet gitmedim ablama arayı açtım yigidin bri takım kıyafetini getiridm hep kokladım hep öptüm çok zordu ondan ayrılması şimdi 4 yaşına giricek oraya gidyim benle namazı kılar kucagıma oturur öper beni erkek kardesiminde oglu 14 aylık onada hakkım çok geçti helel olsun ama benim yaptıgım iyilige bu gebeligimde herzamanki gibi kimse gelmedi herkez işi bitene kadar :43::43:üzül diye yazmadım dertliyim işte ne yapayım :14::14:

:kkk::kkk:yılmak yyok yola devam :10::10:arkandayım dahada olmadı sana kürler uygularız canım :29:

Senin durmnda olsam sn gbi dirayetli olamazdm galiba.
Kurban oldgm allah hepmzn sabrimzi siniyor. Oyle ya da boyle
Bakalm sabirli olacakmyz, allahdan istemektn vazgececekmyz diyeee, ya da isyan edecekmiyz diye
Kizlar bebeklernizi en yakin zmnda kcagnza alrsnz insaAllaaahhhh

Uzulmek degil de acini bi nebze olsa da paylasabilmekti..

Senin durmnda olsam sn gbi dirayetli olamazdm galiba.
Kurban oldgm allah hepmzn sabrimzi siniyor. Oyle ya da boyle
Bakalm sabirli olacakmyz, allahdan istemektn vazgececekmyz diyeee, ya da isyan edecekmiyz diye
Kizlar bebeklernizi en yakin zmnda kcagnza alrsnz insaAllaaahhhh

Uzulmek degil de acini bi nebze olsa da paylasabilmekti..

erkek kardeşimin karısı hayranım dedi sana ben olsan 3 çocuk ölürdümd dedi deidm rabbim öle veriyorki sabrını hiç isyan etmedim hep agaldıgıumda bacaklarıma vurup allahım sabrını ver dedim bu bebegim için 2 sene bekledim 33 kilo verdim 1 sene ilaç tedavısı oldum şimdi 8 ilaç kullanııyorum kan sulandırıcı igne haftada 1 düşük ignesi rahimden hergün jel kullanıyorum ne yapayım sana soruyorum :14:evladım tutunsun diye elimden geleni yapıyorum 14 haftadır evden dışarı çok nadir çıktım ev işi yemek yapmıyourm kapımı kimse açmıyor ben ne yapayım eşimin eline bakıyorum verirse yiyorum vermese o gelene kadar aç kalıyorum korkumdan yerimden kalkamıyorumki allahım bana acısında karnımdakini bagışlasın perşembe kontrolüm var doktor bakıcak ona göre rahimimi dikicek gene sonra gene ilaçlar vericek anlıcagın halim allaha kalmış bu bebegin yolunu okadar kişi bekliyorki:14::14::14:ne sen sor ne ben söylüyüm :5::5:babası geçen arkadaşına yazmış varlıgı dert yoklugu yara diye ay o lafa ne agladım eşim bebegim dursun diye neler yapıyor ev işi yemek ona bakıyor bri allahın kulud ademiyorki öldünmü kaldınmı nerde millet beni işelri bitene kadar kullandı gerisi yok :43::43:

erkek kardeşimin karısı hayranım dedi sana ben olsan 3 çocuk ölürdümd dedi deidm rabbim öle veriyorki sabrını hiç isyan etmedim hep agaldıgıumda bacaklarıma vurup allahım sabrını ver dedim bu bebegim için 2 sene bekledim 33 kilo verdim 1 sene ilaç tedavısı oldum şimdi 8 ilaç kullanııyorum kan sulandırıcı igne haftada 1 düşük ignesi rahimden hergün jel kullanıyorum ne yapayım sana soruyorum :14:evladım tutunsun diye elimden geleni yapıyorum 14 haftadır evden dışarı çok nadir çıktım ev işi yemek yapmıyourm kapımı kimse açmıyor ben ne yapayım eşimin eline bakıyorum verirse yiyorum vermese o gelene kadar aç kalıyorum korkumdan yerimden kalkamıyorumki allahım bana acısında karnımdakini bagışlasın perşembe kontrolüm var doktor bakıcak ona göre rahimimi dikicek gene sonra gene ilaçlar vericek anlıcagın halim allaha kalmış bu bebegin yolunu okadar kişi bekliyorki:14::14::14:ne sen sor ne ben söylüyüm :5::5:babası geçen arkadaşına yazmış varlıgı dert yoklugu yara diye ay o lafa ne agladım eşim bebegim dursun diye neler yapıyor ev işi yemek ona bakıyor bri allahın kulud ademiyorki öldünmü kaldınmı nerde millet beni işelri bitene kadar kullandı gerisi yok :43::43:

İsyan etmemen cok iyi bir durum..
Tutunack bu bebek sna mrak etme Allahn izniyle..
Annen yokmu ya da sna yardm edck bska biri.
Esin cok fedakar alahm yuzunze bakacktr emn ol.sabredn biraz dha.
Doktordn snra bna yaz mtlka merak edrm

birgün bende bu dediklerii yaşarım inşllh artık çok yoruldum gerçekten...Allah size bağışlasın miniğiinizi

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın;olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN.
Anne olmak sanırım anne olmadan da o hissi taşıyabilmektir.Kadına analık doğurmasa da verilen bir içgüdüdür.

daha doğurmamışken,hatta hamile bile değillen şimdiden onun hayaliyle yaşamak...
sokakta her gördüğü bebeğe,çocuğa içi giderek bakmak hemen kendi çocuğunu düşünmek...

önceden sürekli kendine alışveriş yaparken şimdi hep çocuğu için bişeyler almak istemek...
gözünden,kendinden hatta nerdeyse herşeyden onu sakınmak...

sadece nezle bile olsa ölümcül hastalığa yakalanmış gibi davranmak...

o dünyaya geldiği andan itibaren aşık olduğunuz adamın bile 2.plana atılması demek...
mucizelere inanmak,onun için palyaço olmak demek...
yaşamda yepyeni bi boyuta geçmek,kendi canının değerini be değersizliğini çocuğunda tanımlamak demek...

anne olmak önce kendi anneni anlamak demek..
haklılarmış...
anne olmak demek, anne olmak demekmiş...

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın;olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN.
Anne olmak sanırım anne olmadan da o hissi taşıyabilmektir.Kadına analık doğurmasa da verilen bir içgüdüdür.

Amin arkadasim,, herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsn insalllah.
Annenolmak bambaskaaa,,, veee bi tek bze verilen bir dygu, gormeden sewmeeek

daha doğurmamışken,hatta hamile bile değillen şimdiden onun hayaliyle yaşamak...
sokakta her gördüğü bebeğe,çocuğa içi giderek bakmak hemen kendi çocuğunu düşünmek...

önceden sürekli kendine alışveriş yaparken şimdi hep çocuğu için bişeyler almak istemek...

o dünyaya geldiği andan itibaren aşık olduğunuz adamın bile 2.plana atılması demek...
yaşamda yepyeni bi boyuta geçmek,kendi canının değerini be değersizliğini çocuğunda tanımlamak demek...

haklılarmış...

Ne guzel yazmissin arkadasm yaaa... duygulandirdn bni.
Bbgn yok galibaa, allahm sna da en kisa zmnda taddirsn annelk duygusunuu

sadece 10 gün görebildiğim evladımı ömür boyu kalbinde büyütmek demek
resmine bakıp hayalinde emzirip üstünü değiştirip büyütmek demek
ona cennette kavuşabilmek için hiç isyan etmemek demek
acının en büyüğü olsada iyiki doğurmuşum demek
yokluğuna hergün ağlasan da kavuşamasanda o cennette melek diye mutlu olabilmek demek
kokusunu çekemesende kucağına alamasanda her gece rüyanda onu beklemek yaşayamadıklarını rüyalarında yaşamak istemek demek
sırf ona kavuşabilmek için çok korktuğun ölümü istemek demek

Ne guzel yazmissin arkadasm yaaa... duygulandirdn bni.
Bbgn yok galibaa, allahm sna da en kisa zmnda taddirsn annelk duygusunuu

amin canım sağol çok teşekkür ederim..Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah,sağlıkla hayırlısıyla...

haklılarmış...

sadece 10 gün görebildiğim evladımı ömür boyu kalbinde büyütmek demek
resmine bakıp hayalinde emzirip üstünü değiştirip büyütmek demek
ona cennette kavuşabilmek için hiç isyan etmemek demek
acının en büyüğü olsada iyiki doğurmuşum demek
yokluğuna hergün ağlasan da kavuşamasanda o cennette melek diye mutlu olabilmek demek
kokusunu çekemesende kucağına alamasanda her gece rüyanda onu beklemek yaşayamadıklarını rüyalarında yaşamak istemek demek
sırf ona kavuşabilmek için çok korktuğun ölümü istemek demek

allah yardin etsn .. dilim tutuldu bogazm dügümlendii.. allahm sna ins bir evlat naasip etsn..

Gözyaşlarım yağmur gibi akıyor şuanda zapt edemiyorum :'( pasam3405 nasıl üzüldüm yazdıklarına güzel kardeşim inşallah şuan hamile olduğun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

Anne olmak demek sabaha kadar beşiğinde yatan bebeğini izlemek demek uyanır da duyamazsam diye. 5 dk ya bir kontrol etmek ve eğer 5 dk yı geçerse de vicdan azabından ölmek istemek demek. Çok şeyler yazarım buraya ancak bu duyguyu tadamayan kardeşlerim var henüz. Tüm kalbimle dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Kurban olduğum hiçbirimizi evlatlarımızla ve evlatsızlıkla imtihan etmesin...

anne olmadan önce kadınların gercekten ana rahmıne anne olarak düştüklerini düşünürdüm
sımdı kısmen boyle dusunuyorum cunku hamılelık ayrı bır tecrube ama dogurup buyumesıne sahıt olmak adım adım ıslemek cok daha farklıb ır tecrube o yuzden anne olmak cok degerlı ve kıymetlı bır gorev
Allah herkeze nasıp etsın ısteyenlere
dünyada yaptıgım en mantıklı sey oglumu dogurmam ve onu yanımdan ayırmamam Allaha hep sukredıyorum bu duyguyu banada nasıp ettıgı ıcın mınıcık bır bedenın tum sıkıntılarıma antıbıyotıkten ılactan serumdan daha ıyı geldıgını belkıde hıc bılmeyecektım

Back