- 26 Eylül 2022
- 46
- 4
- 28
Kızlar 1 yıldır çocuğum olmayınca ve çevremde baskılar artınca bende soluğu hastenede aldım . Önce özele gitmiştim orda yapılan tedkitlerde prolaktinim ve fsh hormonum biraz yüksek çık ıştı sonra dostinex ve ınofolic combi kullandım 2 ay tekrar bi çocuk haberi almayınca bu sefer devlet hastanesinde interfilite ve tüp bebek servisine başvurdum tüm kan tahlillerim, eşimin sperm testi yapıldı ve tekrar kontrole gittim . Eşimle benim testlerimde bir sıkıntı görülmedi . Herşeyimiz normaldi . Benden smear testi aldı ve haftaya adet olunca gidip hsg için gün almaya gelmemi istedi . Şimdi deli gibi haftayı bekliyorum . Hsg için biraz korkuyor biraz da heyecanlanıyorum . Hsg sonucuma göre tedaviye karar vereceğimizi söyledi . Bu yola çıkmış olmak bile beni çok heyecanlandırıyor. Çok heyecanlıyım , çok stresli çok düşünceli değişik duygularla birlikteyim . İçimi dökmek istedim . Umarım buraya bebek haberimi de veririm . Olaylar geliştikçe paylaşcam. Sizin de varsa anlatacaklarınız hadi paylaşalım rahatlayalım çünkü bu duyguları sadece yaşayanlar anlıyor diğerleri anca takma stres yapma demekten başka bişey yapamıyor hakkımızda herşeyin hayırlısı