Anne olduktan sonraaa

suzande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
39
0
86
Ankara
oğlum doğduktan sonra hayatımda çok şey değişti. Oğluşum , beni daha güçlü daha özenli bir insan yaptı.Hissettiklerimi daha iyi, daha direk ifade edebiliyorum. Agresif halelrimi bir lokma törpüledim.Oğluşuma sarılınca sinirim, hırsım, kırgınlıklarım uçup gidiyor. Dünyayı taşıyacak gücü buluyorum kendimde..Öyle güzel anlatıyor ki hislerini bana. Her ne kadar kendine özgü bir tarzla öpse de. (Kollarıyla sarılıp, ağzını açıp ağzını yanağımda dayayarak tutyor.) Tek dileğim oğlumun bana " canı gönülden seçme şansım olsaydı annem olarak yine seni seçerdim" demesi.

aynı hisleri paylaşıyoruz
bi tanem doğduktan sonra eski çok sinirli hallerimden eser kalmadı yumusacık ve daha merhametli oldum kendime daha cok dikkat etmeye basladım hiç bi şekilde ondan ayrı kalmak istemem
ve ölümden daha önce bu kadar korkmamıstım bana bişey olursa ya ona doyamazsam
böyle bi sürü saçma sey daha var aklımda
ama en güzeli anne olmak onun bana anne diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
seni seviyorum oğlum

bu düşünceler benimde aklıma geliyo canım.ölürsem kızlarıma kim bakar nasıl olurlar diye.o yüzden hep dua ediyorum allahım hepimize sağlıklı huzurlu uzun ömür ver diye:Saruboceq:
anne olduktan sonra insan daha duygusal oluyo.önceleri ağlamadığım birçok şeye şimdi ağlıyorum.hayatımı onlara göre planlıyorum.benim 3 kızım var ve hep diyorum iyiki varlar onları çok seviyorum:1hug::1hug::asigim::asigim:

Duygularinizi cok güzel aciklamissiniz <3 Dünyanin en güzel duygusu :) Allah in verdigi en güzel hediye :)Melekler resmen, saf,tertemiz duygularla gercek SEVGI...Allah isteyen, hakeden herkese nasip etsin.

bu yazınızı okuyunca gözlerim doldu..ne kadar güzel gelişmeler olmuş esasında..annelik sabrı öğrenmekle doğru orantılı..hissiyatlarınız daha da ortaya cıkmış..duygusal yönünüzün gelişmesine daha da vesile olmuş..ne güzel.

Back