- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi prettywoman89
Bence aynen devam. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv hasta olduğundan gitme diyemem vicdanen rahat edemem ama o iş yoğunluğu bide bebek yüzünden gidemiyor arkadan doldurduğuna şahit olmadım ama Allah bilir herkesin içini ama sorun şu ki ben çok kötü bir muamele görmeden sadece psikolojik baskıları yüzünden soğudum doğru mu yanlış mı yapıyorum kafam karışık, yani onların olumsuz düşünceleri beni etkiliyorCanım sen ne istiyorsun düğünde seninle ilgilenmediler diye mi üzüldün?boşversene sen hiç takma kafana eşinde gitmesin sensiz en doğrusu bu sensiz giderse eşini doldururlar akşam eve şiş gelir sana patlar tecrübeyle sabitBi ara benimde aram açıldı KV eşim çocukları alır giderdi suratı asık gelirdi bana bişey demedi hiç ama bidaha sensiz gitmem dedi Sonra bende gittim yanında.
Bende canım direk doldurdularmı bilmiyorum ama hani niye gelmedi falan demiştir mutlaka oda can sıkar,ben doğru yapdığınıza inanıyorum eşinizde dizi destekliyorsa sorun yokdur,eğer çok rahatsızsanız bu durumdan bebeğide alıp birlikde gidin içiniz rahat ederKv hasta olduğundan gitme diyemem vicdanen rahat edemem ama o iş yoğunluğu bide bebek yüzünden gidemiyor arkadan doldurduğuna şahit olmadım ama Allah bilir herkesin içini ama sorun şu ki ben çok kötü bir muamele görmeden sadece psikolojik baskıları yüzünden soğudum doğru mu yanlış mı yapıyorum kafam karışık, yani onların olumsuz düşünceleri beni etkiliyor
Haklısınız eşim de gidelim ama karıştırma işine diyor nasıl olacak bilmiyorum ama denicem sanırım hiç görüşmemek de sıkıntı olacak gibi duruyo sonuçta iyi kötü günlerimiz varBende canım direk doldurdularmı bilmiyorum ama hani niye gelmedi falan demiştir mutlaka oda can sıkar,ben doğru yapdığınıza inanıyorum eşinizde dizi destekliyorsa sorun yokdur,eğer çok rahatsızsanız bu durumdan bebeğide alıp birlikde gidin içiniz rahat eder
canım bence mesafe koyman iyide nadirende olsa kısa sürelide olsa gitmelisin bence.Bebeğim 6 aylık ve doğduğu günden beri kayınvalidem ve kardeşleri beni sürekli saçma sapan şeylerle korkuttular bebeğimle ilgili üni mezunu bi insanım herşeyi ben yapmama karşın ben sustukça herşeye karışmaya çalıştılar kırkım çıktı abdest alıcam kv kardeşi arıyo kv e git orda yıkasın seni çocuğu ben dikişlerim ağrıyoken bile kendim yaptım duşumu normal doğum yaptığım içinde oturmak dışında pek sıkıntı olmadı hareketlerimde çocuğumu da 10. Günden sonra ben eşim veya kardeşimle yıkadım ben yaparım dememe rağmen bana sen yapamazsın çocuğu hasta ettin psikolojisini üzerime yıktılar ve hepsinden nefret ediyorum şuan karşı komşuma bile bu cahildir bilmez sen yardım et demiş kv ki benim dilim var şükür yardım istesem de koşarak gelir öyle ii anlaşırdım komşumla, onun dışında artık kv e uzak olmak için taşındım çok mutluyum arayıp sormuyorum halbuki hamileyken ameliyat olduğunda ben baktım hem de hiç of demeden temizliğini yaptım ve gene yapardım ama çok kırıldım eşim de hak verdi fakat saygıda kusur etmiyorum gene kaynımın nişanı vardı ona gittik hepsiyle slmlaştım öpüştüm fakat muhabbet etmedim eşimin arkadaşınn hanımı ve kz tarafıyla sohbet ettik sağolsunlar hiç tanımadıkları halde ben pasta yiyebilim diye bebeğime baktılar kv ve kardeşleri kalkmadılar dahi çocuğum kustu az ben temizledim ki üni arkadaşlarım gelmişti onlar bile kustuğu zmn biz temizleriz sen dur dediler, sizce mesafe koyduğum için hatalı mıyım? Eşime sen sürekli git ve görüş diyorum ama oda bensiz gitmek istemiyor ben huzurluyum fakat doğru mu yapıyorum anne olunca psikolojim mi bozuldu bilmiyorum.
Evet saygımda kusur etmedim ama dinlemek de istemiyorum eski muhabbetimiz yok çünkü istemiyorum psikolojik bi durum belki geçicidir ama onlar mı düşüncesiz ben mi alınganım çözemiyorum çok haklısın dediklerinde biz de yaşlanıcaz ama biraz olumlu konuşmak çocuk iyi olduğu halde ona hasta demek yerine inş sağlıkla büyür demek o kdr mı zor? Bilmiyorum eşim anlayışlı şükür ama bana sen böyle bir insan değilsin diyor ben de doldum artık kaldıramıyorum dedim ki eşime dahi anlatmadığım çok şey vardı annesine kızmasın diyerek sonunda anlattım belki birikmişlerin sonucu bilmiyorum yüzüne hastadır yaşlıdır dedim eşimle de paylaşmadım özellikle de hamilelik döneminde ilgi de istemedim çnk kv hastaydı ameliyat bakımı derken ben kendimi unuttum ama bebek olunca öyle yapamıyorum annelik içgüdüsü belki kendimi bebeğimi soyutladım pozitif insanlarla ve pozitif düşüncelerle yaşamak istiyorum yoruldum galiba [/QUOTE
Şimdi sana ne dense boş karmakarışıksın sen ama geçecek boşuna heba ediyosun kendini.Geçtiğindede bu defa yaptıklarına üzüleceksin aklını kullan akıllı kadın olmak çok zor değil inan .
aynı durumdayız galiba sürekli telde konuş her pazar görüş bütün negatifliği yansıdı iyilik yapim derken bana kendimi kötü hissettirdiğinin farkında değil herhalde artık ancak ayda yılda bir özel günlerde bayramlarda grşrz dinimizde küslük günah sonuçta kafam çok rahat bu şekilde evladımı da mutlu yetiştiriyorum endişe ve kaygıyla değil keşke herkes yeni annelere yardımcı olsa eleştirmek ve akıl vermek yerineBenim kv demde aynı şekilde cahil muamelesi yaptı. Karıştırmıyorum. Mesafemi koydum. Eşim olmadan onlara gitmiyorum. Hatta bi iki gün önce kp im onlara az gidiyorum diye beni azarlamaya kalktı. Bende yeterince gelip gittiğimi düşünüyoeum. Size yetmiyosa yapabileceğim bişey yok kusura bakmayın dedim.
En iyisini yapmışsın. En azından kafan rahat olur.
Kaldı ki hata yapıyo olsan bile o senin çocuğun kimseye hesap verecek değilsin.
E size akil vermeye cesaret edeceklerini sanmiyorum :)Bence de iyi yapmissin. Ben olsam ben de o saygisizlari saha disi birakirdim.
Boyle annelige karisilmasi beni de cildirtiyor. Bu konulari okudukca dusunuyorum da, yenidogan yogun bakim hemsiresiyim, bebek bakimi, emzirmek gibi konularda bayagi bilgim ve tecrubem var. Birgun cocugum olur da boyle karisan olursa umugunu sıkarım herhalde, bu konuda sifir tolerans. :))
Aynen aynen. Banada niye her gün aramıyosun falan diye sitem ediyolardı bi ara. Sanki güzel güzel sohbet ediyomuşuz gibi her gün ne konuşacaksak. Zaten 2 güne bi görüşüyoruz ben annemi her gün aramıyorum kv mi niye arıyım. Bi garipler ya. Ben çocuğumu sağlık ocağına götürdüm onlara haber vermemişim diye arayı kafanıza göre iş yapıyosunuz diye bağırdı çağırdı kapattı mesela şok olduğum için o an cevap veremedim ama eşime dedim kendi çocuğumla ilgili kimseye hesap verecek değilim diye.aynı durumdayız galiba sürekli telde konuş her pazar görüş bütün negatifliği yansıdı iyilik yapim derken bana kendimi kötü hissettirdiğinin farkında değil herhalde artık ancak ayda yılda bir özel günlerde bayramlarda grşrz dinimizde küslük günah sonuçta kafam çok rahat bu şekilde evladımı da mutlu yetiştiriyorum endişe ve kaygıyla değil keşke herkes yeni annelere yardımcı olsa eleştirmek ve akıl vermek yerine
tşk ederim inş size de hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sonuçta olumlu eleştiriye açığım ama boş konuşmak hele de yeni anne olmuş birine negatifkonuşmak bence lohusa depresyonuna sebep olan patavatsız insanlar yoksa bir insan istediği bir bebekten soğumamalı Allah o sevgiyi veriyo içimize ama insanlar acımasız ve sevgisizce yıkıyo güzellikleriKayınvalideniz anne olmayı doğuştan mı öğrenmiş? :) Rabbim bize anaçlığı ve şefkati doğuştan veriyor tabi ki Ama çocuğumuz olunca onu en iyi biz bakabiliriz diye düşünüyorum,bakalım anne olduğum zaman göreceğim.Allah bebeğinize sağlık ve uzun ömür versin. Siz de kimseyi takıp üzülmeyin...
Ben de biyoloji mezunuyum asla övünmem eğitimimle ama akıl vermeye kalkan insanları görseniz ağlardınız halime ve kimseyi kırmamak için dişimi sıktım lohusa halimle ama patladım sonunda eşimin tarafından kimseyle görüşmüyorum özel günler haricinde görüşmicem çünkü bıktım, inanın lohusa halimle biraz uyku bir bardak suyu arıyo insan dikiş acısını göğüs yarasını geçtim vücut çok yorgun oluyor kimseyle kavga edecek gücü bulamadım keşke bulabilseydim bu kdr yıpranmazdım eşiminde işleri çok yoğundu göremedi halimi olanları bu yüzden zaten hatalı olduğunu düşünerek itiraz etmedi taşınma ve görüşmeme olayına çnk ihmal ettiğini biliyor, inş daha güzel bir lohusalık geçirirsiniz tek tavsiyem o gücü bulabilen herkes müdahaleye çok izin vermesin anneliği öğrenmeye çalışsın o güç zaten içimizde var ben geç farkına vardım.Bence de iyi yapmissin. Ben olsam ben de o saygisizlari saha disi birakirdim.
Boyle annelige karisilmasi beni de cildirtiyor. Bu konulari okudukca dusunuyorum da, yenidogan yogun bakim hemsiresiyim, bebek bakimi, emzirmek gibi konularda bayagi bilgim ve tecrubem var. Birgun cocugum olur da boyle karisan olursa umugunu sıkarım herhalde, bu konuda sifir tolerans. :))
Tşk
tşk ederim inş size de hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sonuçta olumlu eleştiriye açığım ama boş konuşmak hele de yeni anne olmuş birine negatifkonuşmak bence lohusa depresyonuna sebep olan patavatsız insanlar yoksa bir insan istediği bir bebekten soğumamalı Allah o sevgiyi veriyo içimize ama insanlar acımasız ve sevgisizce yıkıyo güzellikleri
Hey Allahım bu insanlardaki annenin anneligine Karışma merakı beni öldürüyor. Bi çocuğu annesinden iyi kim tanıyabilir annesinden iyi kim bakabilir acaba. En iyisini yapmissiniz hiç yüz vermeyin hemen eskisi gibi olurlar
Hey Allahım bu insanlardaki annenin anneligine Karışma merakı beni öldürüyor. Bi çocuğu annesinden iyi kim tanıyabilir annesinden iyi kim bakabilir acaba. En iyisini yapmissiniz hiç yüz vermeyin hemen eskisi gibi olurlar