Anne olanlar yardım lütfen bebeğe en çok neler gerekli oluyor

filiz8520

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.284
0
106
Ağrı
Anne olmuş güzel hanımlar tecrübelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?
bebeğe neler lazım oluyor?

neler gerekmiyorki :)
en az 2 tane hastane çıkışı,penye ve kadife(kalın) battaniye,şapka,eldiven,çorap,taşımak için oto koltuğu-ana kucağı veya portbebe denilen çantalardan,bebek bezi,bebek losyonu,bebek yağı,şampuan,gögüs ucu kremi,silikon gögüs başlığı,gögüs pedi,hijyenik ped,lohusa geceliği-pijaması,göğüs pompası veya tirle
aklıma gelenler şimdilik bunlar

ne alırsan al bebeğin muhtemel kilosunu hesaba katarak al. bizimki 3.770 doğunca aldığım 0 aylık giysiler giyilmeden küçük geldi:)

bi de doğumun olacağı mevsime uygun al.

teşekkür ediyorummmm bunları yavaş yavaş almaya çalışacağım 6 ay bitti artık alışveriş yapmak lazım

ne alırsan al bebeğin muhtemel kilosunu hesaba katarak al. bizimki 3.770 doğunca aldığım 0 aylık giysiler giyilmeden küçük geldi:)

bi de doğumun olacağı mevsime uygun al.

maşallah çok güzel kilosu var bende öyle kilosu güzel doğsun istiyorum ama onu doğurmakta zor olur o yüzden korkuyorummm

bebek giysileri 50-53 ve 56 numara oluyor sanırım . ben hepsini en büyük boy aldım yani 56. bebek doğunca çok hızlı büyüyor. büyük alınca uzun süre giydirebiliyorsun severek aldığın takımları :119:

doğumdan sonra bebeğim 1 hafta emmedi, göğüslerim sütle öyle şişti ki, yamuk yumuk çıkıntılar bile oluştu. hele ağrısı!!!

göğüs pompası çok işime yaradı. Lansinoh kullanıyorum.

en iyisini yapmışsınnnn valla güle güle giysinnn

inşallahh bizimkiler emerler hem bebeğe hem anneye zor emmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…