ANNE olanlar bi bakabilirmi bisey danismak istiyorum

onumiz yaz disari cikarin gezin ciktiginiz yerdeki herseyi heyecanli bi sekilde gosterin elletin... kardes dusunmeyin derim cunku cocuk sosyallesmiyor aksine mutsuz oluyor ve ona ayiracak zamaniniz azaliyor bu onu daha icine kapatir diye dusunuyorum 3 yasindaki yegenime oyle oldu...

Canım bu konuda dpktorunla göruştunmu bi sorun yoksa bekle çünkü benim çevremdeki çocuklar 4-5 yaşına kadar konuşmamışlardı ama bnm de bebeğim var biz onunla uyanık olduğu heran konuştuk ilgilendik ve gerçekten çocukla konuşmak işe yarıyor bnm oğlum 3,5 aylıkken anne demişti şuan 11 aylık baba dio baba gel baba git, baba kalk, özür dilerim hepsini soyluyo ve çok net bi şekilde soyluyor birde aşkımı tam soyleyemiyor onada akkiim dio korkma konuşur bebeğin ama sana tavsiyem onun anladığını belli et ve sürekli her fırsatta basşt kelimelerden seç ve yavaş yavaş konuşarak onu teşvik et konuşmaya

konuşmaması sence neye dayalı? hani içine kapanık utangaç bir çocukmu yoksa sevecende konusmuyormu? çünkü benim küçük oglumu hastalandıgında kbb ye götursemde devlet hastahanesi anlayamadı duymada zorlandıgını. buna baglı olarakta konusması yarım yarımdı. 3,5 yasına kadar. bademcıklerı en son cok ıntıhaplandı bende isyan ederek özel dr. götürdüm. ıyıkıde götürmüşüm bademcikleri oldugundan büyükmüş bundan dolayı cabuk hastalanıyormus dogru yılda bır kac kere ateslenırdı. sonra bu ıntıhaplanmalar kulakta apse yapmıs duymasını engellemıs. agrı vs yoktu. nerden nereye sonra bademcikleri geniz eti alındı ve kulaklarına ıntıhabı akıtıcı tup takıldı 6 ay içinde şakır şakır konusmaya basladı. bence bir kbb götur derim

Benim oğlumla ilgili şöyle bir sorunum var ,aslında gündüzleri bezi bırakalı bayağı zaman oldu neredeyse 1 sene oğlum şu anda 3 yaşında ve hala geceleri bağlıyoruz çoğu kişi bağlama diyor ama bağlamayınca ya zamanını yakalayamıyoruz ya da kaldırınca yapmıyor ve hopp yatağa ben de zorlamamayı tercih ettim hata mı ediyorum acaba geceleri de kesmelimiydim bu işin bir püf noktası varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…